Izgore phenom.......Evo i dokumentovane moje max temperature. U sobi je inače toplo, negde oko 23, 24, 25 stepeni
Velika temperatura jeste definitivno, max za daneba je 62c eventualno do 64 i to pod linpakom, pod p95 ne bi trebao da ti ide preko 60(a i to je mnogo), ja dok sam koristio vazdusno hladjenje na danebu i voltazom preko 1.452v morao sam da otvaram stranicu kucista kad igram nesto zahtevno sa naklokovanom karticom, evo ti dokle gura 955 na 4100ghz za 212+ push/pull 2x excaliburaŠta mu fali, nek malo goriOvo verujem da je najgora moguća varijanta što se temperature tiče jer je i GPU radio 100%. A misliš da je to velika temeratura za njega? Ipak je to na ~1.5v (ja sam izgleda jedini ubo primerak 965 koji ima deff napon 1.475)
EDIT: Inače idle mi je sada 37 stepeni sa sobnom temperaturom 24 stepena, a u vreme testiranja je bilo 25stepena u sobi i max je išao na 67.5
puno je to jako, moj g630 u idle ~20°-18° a u loadu 40° u vrh glave sa def cooleromG630 kuler podesen na 12,5 %
idle 30-35 pun odmor
load 50-60 ....oko 60 c pocinje da kuler da odradjuje .....
Ok, kapiram VID je 1.475v i pri opterecenju-load usled vdropa(llc off) vuce 1.400v-1.416v i ta voltaza generise toplotu, koji set ti je u biosu llc i vcore za 4.0g?
Nema sta to je to....verujem ne mere bolje...samo za taj klok i voltazu cini mi se da moras bolje da ga ladis ili da ga malo spustis u realnijih 62c.......67core na p95 je bas dosta, s obzirom da Linpak greje jos jedno 3-5c vise od p95 predpostavljam da ne moze da prodje 20ak krugova......ne znam......koliko je mudro da ga drzis tako za svaki dan.....
puno je to jako, moj g630 u idle ~20°-18° a u loadu 40° u vrh glave sa def coolerom
ne na sintetici.
Intel Q8200 blago kloknut na 2.8ghz, real temp mi pokazuje 42 stepena u idle.. Jel ovo malo puno?
Jesi l otvarao kućište? Može biti da je puno prašine. Možda bi pasta trebalo da se promijeni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari