Šta je novo?

LG Nexus 4

Ukoliko nekom zatreba, preuzeto sa xda

Prilozi

• android-adb_fastboot-16.01.zip
    539.1 KB · Pregleda: 20
1500 din. Narucio sam i iz Kine 2 kom za 500 din pa cu bas videti kakvi su.

Ljudi otvorite chrome zatvoritr sve tabove i kad ostane siva pozadine proverite dal je donji levi ugao zut, tj vuce na zuto u odnosu na gornji desni..

Kod mene ima, vidljivo je da siva vuce na zuto u donjem levom uglu..i ima jos ljudi na drugim (stranim) forumima koji se zale na isti "problem", nije strasno ali iritira (narocito kada te vuce pogled na to mesto). Kod surfovanja npr provalim da je gornji deo ekrana vise plavicast a donji zuckast (to neko ne bi ni provalio mozda ali meni bode oci)..

Kako majke ti do kernela da bude? :)

To jedino može da bude onaj lepak što se nije osušio, mada ja bi odmah to vratio i uzeo novi telefon...

'ebeno je lep ovaj telefon svi izgledaju u najmanju ruku smesno pored njega.

Kako izgleda ta silikonska i kakvog je kvaliteta?
Pa sad, ukusi su razliciti. Futrola je da kazemo sasvim korektna i po pitanju kvaliteta i po pitanju izgleda. Tamo sam kupio i za Gnex futrolu pre dosta vremena i kvalitet je ok, tako da ocekujem da ce i ova biti isto takva.
U pitanju je najobicnija providna silikonska futrola koja ima neki "zamagljeni" detalj na ledjima i koji prilicno lepo izgleda.

Ja bi najvise voleo da nadjem neki hard case. Kao sto sam imao na optimusu. Nista ne cuva telefon kao to cudo.

@evernic moze li da pogledas prve tri cifre serijskog broja na kutiji u kojoj je stigao telefon. Brojevi pokazuju mesec i godinu proizvodnje kao i zemlju. Moj je recimo 301Kxxxx sto znaci 2013/01 Korea. Zanima me taj tvoj koji je. Bese uzeo si preko Telenora?

Ta zuta bi trebala da se vidi u app draweru isto. Posto je tamo sve crno. :)

Kod mene nema apsolutno ni jedne greske na telefonu (osim mog overavanja o zid :)). Ekran je odlican, nema kocenja, restartovanja, pregrejavanja... Baterija takodje odlicna.

Vidi, ne znam za 4.2.1 ali meni sa 4.2.2 se telefon ne greje. Iskreno, ne igram igrice, koristim ga iskljucivo za surf, yt, forume i gledanje videa. Nisam primetio da se greje, mada sam na forumima procitao da je grejanje bilo problem na 4.2.1.
Da li ti te mrlje nestaju kada se telefon ohladi ili su stalno prisutne. Ja nemam mrlje, ali nisam siguran da li ce se pojaviti ako se telefon nekom prilikom pregreje.
Takodje sam u nekom postu procitao da te mrlje ima i Iphone i da navodno nestanu posle par nedelja.

Kada cu ja dobiti 4.2.2 :) telefon je inace "sim free"

jel mogu nesto da uradim po tom pitanju bez "root-a"?

Kako da dobjem 4.2.2? Na telenoru sam, a nije mi jos dosla notifikacija za apdejt

Mozes, aktiviraj airplane mode. Udji u settings/applications/all Nadji google services framevork. Obrisi data i stinsi force stop. Iskljuci airplane mode i udji u settings/about/System updates.
Ako je telefon proverio updates i prijavio trenutno vreme (stoji neki levi datum tipa 1700 ako nije jos proverio), onda probaj sve ponovo. Nekom momentalno prijavi update, a neko mora da prodje postupak nekoliko puta.
I da moras biti na WiFI mrezi.

Vrh Dno