Šta je novo?

LG Nexus 4

Još kad se i vlasnici S3/2 kao što su Djilkosh i Viktor javljaju onda... :p

Auto brightness ne trosi bateriju vise nego obicno, narocito ako telefon koristis u zatvorenom prostoru. Ako se ne koristi (a retko ko koristi) nije lose iskljuciti NFC, iskljuciti hot word detection u voice setovanjima, iskljuciti google now i location history ako se ne koristi.
Takodje ako vam je slab signal, to moze biti uzrok problema. Meni je signal i na poslu i kod kuce full, a pritom sam konstatno na WiFi mrezi koja manje trosi od 3G.

Gde se isključuje taj hot word detection, ne mogu da nađem?

Ok, bio mi podešen srpski pa zato nisam video tu opciju, hvala.

Takodje, stvar koju po defaultu iskljucujem je hot word u voice setovanjima. Nema razloga da telefon stalno osluskuje da li cu reci GOOGLE kako bi aktivirao search.
Ne osluskuje telefon stalno u pozadini da li ces reci Google, vec to radi samo kada si usao u ono polje za pretragu.

Ako ti je 16gb dovoljno, a vidjao sam te po forumu da si fanatik. :d Uzimaj! Ja sam prezadovoljan! Mada ja sam presao sa o2x-a. Tako da nije ni cudo sto sam odusevljen. :D

Jel zna kako skloniti google search sa homescreena? Probao sam da ga disejblujem u apps ali ostane samo bela strafta

Koliko znam jedino mozes da ga skolnis nekim launcher-om ako si vec na stock romu i neces da ga rutujes itd.

Може search да се склони и са stock launcherom али ти не значи ништа јер не може ништа да се стави на то место:)

Izvini nisam video da si probao da disablujes u apps, ne znam kako ti ostane ta bela linija...:p
Na Gnex se tako sklanja search i nema nikakve linije:D

Gde to ima Nexus 4 za 280e?!

Gde to ima Nexus 4 za 280e?!

Ima za 350$ na americkom GPS. Meni je upravo stigao. Ukupno 395$ za porezom i isporukom. Odmah je skinuo i inst 4.2.2.

Prvi utisci, dobri. Upravo ga stavio pored GS3 i što je "najvaznije" lepsi je :).

Ima li neko problem sa probijanjem pozadinskog osvetljenja? U gornjem desnom uglu je primetno, mada iskreno meni ne smeta.

Koja država ako mogu da pitam? I koliko je tačno otišlo na porez, koliko na shipping? Ako ti nije problem da kažeš.

Ma daj bre sto lozis ljude, ja mislio ovde 280e! Gledam sad oglase, nema ispod 430e nov. Ne znam sta je bolje od Nexusa 4 i S3?

Kad radis ove SS-ove aj uradi i onaj primarni da vidimo sta jos radis. :)

Sad je kasno, ali sledeci put hocu. U sustini pozivi nekoliko minuta, neka igra, wifi sve vreme ukljucen i screen potrosen uglavnom na surf preko hroma i na tapatalk.

Sto se tice cene, ovo je za 16gb model preko ps kod amera sto sam ja nasao.
Shipping: $13.99
Tax: $20.94
Total: $383.93

Poslednja izmena:
Da sledeći put okači uptime ceo znači da udjes u ono 1 dan 2 sata 3 minuta, pa da se vidi. Kažeš osvetljenje koje si koristio, kažeš šta si koristio od aplikacija, da li si bio na 2G ili 3G...

Ti si verovatno imao uptime negde oko 8-9 sati... To može svako...

Mislim sa normalnom upotrebom koliko sam ja video to ne možeš izvući na ovom telefonu... Od svega po malo priče, surface, poruke, mailovi... Jednostavno ekran bude 3-4 sata sa uptime-om oko 16-17 sati što je isto kao GS2... Drugar jedan je uzeo, pa smo uporedjivali ...

U odnosu na GNex, ono sto mi se jako svidja kod ovog telefona je to sto komotno mogu da izadjem iz kuce sa 50% ili 40% baterijom. Sa mojim koriscenjem telefona, tih 40% ce izdrzati dok ne dodjem kuci pa i vise (od 7 ujutru do nekih 5 popodne). Kod prethodnog Nexusa, cim baterija padne ispod 30%, kao da je i nema, odleti. Ovde najbrze pada od 100-90%, posle je ok.

Vrh Dno