Ne znam zasto mi onda pokazuje ocenu 7,9?
Hvala na ovom postu o memoriji, gledam da pazarim neku finu i brzu.
Na Mambu sam i bacio oko, bas tu na 1866MHz, pa kad je pazarim probacu ovo sto si rekao da ladno moze na 2133 sa CL11.
Siguran sam 99%... kao sto sam, uostalom, u tolikom procentu siguran da su sve to potpuno iste memorije, sa identicnim cipovima. Mislim na ovo 1866 vs. 2133MHz... za ono oko boje 'ladnjaka sam 100% siguran
Tako bar nesto procitah na par mesta, a i sudeci po testovima... moz' do 2200-2250 i to mu dodje to. Tesko nesto vise preko toga. Kazem, jedino nisam siguran za onu 1600MHz varijantu, da li je i to identicno... ako ne budem dokon, mozda uzmem jedan kit, cisto da probam. Ako ce isto da se klokuje k'o i ova od 1866, nema veze, cak super - gust je veci, jer bi procenat overloka utom bio jaci, sa 1600 na ~2200MHz![]()
Ili je jednostavno WEI glupost neopevana, nema nikakve logike i smisla i ne treba ga gledati uopste? Da, bice da je to. Oduvek bilo.
Ama ne bre, lepo smo se mi razumeli, nista se nisi lose izrazio... samo sto ja ne mogu 100% da garantujem da ce bas *svaka* da ide na 2133MHz, pa zato jos jednom potvrdih onih 99%Ne, nisam ni sumljao u tvoju tezu, nego sam se ja lose izrazio.
A jos je veci filing uzeti 1600 i roknuti je na 2200Filing je uzeti 1866 i roknuti je na 2200.![]()
Pa, ti ces sam znati da ocenis taj i takav filing... tako da vidi ti to sam, mada meni se po glavi mota rec "fail"U mom slucaju filing je....?!? Uzeo sam module na 2800MHz i ne mogu da ih poteram...Sto se tice IMC ,mogu do 2774 MHz. Tu je kraj...
Za svaki dan procesor odlicno radi u kombinaciji kada je memorija na 2666 MHz. Uzeo sam proc od kuma malo da se poigram,njegov je...A ***, ne moze uvek da se ubode, sta da se radiNista, Nidzo... drugi IMC, tj. drugi CPU, nema tu mnogo mudrovanja
![]()
Osetio bi razliku. Ceo sistem ima brzi odziv...Koliko donosi u sintetickim i realnim performansama. Tvoj je bas brz 2800, recimo neki 2400mhz jel bi se videla osetna razlika u ondosu na 1333mhz i na 1600mhz?
Za svaki dan procesor odlicno radi u kombinaciji kada je memorija na 2666 MHz. Uzeo sam proc od kuma malo da se poigram,njegov je...
Vidim da i ti imas dobru memoriju. Ako bi se naslo vremena da probamo kakav je IMC kod tvog primerka proca,bas me zanima...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari