Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Kakav program za proveravanje prekoracenja interneta? To ne koristim.

Odradio sam dump jos malopre, ali mi TT ne dozvoljava da ga zakacim. Kacim za 5min.

Prilozi

• BetterBatteryStats-2013-02-11_093439056.txt
    11.1 KB · Pregleda: 393
Poslednja izmena:
Data tracker FD
DataTracker PStraffic
? ne znam sta bi moglo da bude, sem programa kao watch dog iliti tako nesto.

Zakacio sam u attach BBS log.

Ne znam odakle Data tracker, nemam nista slicno instalirano na telefonu. Ne koristim to. :/

Ne znam da li je tako na GB-u, ali ja ne mogu da citam ovaj log. Meni kad okacim log izbaci svaku liniju posebno, a tebi je sve zbijeno, prosto nemoguce normalno procitati.

Na telefonu se lepo vidi svaka linija posebno. Jedino ako je Opera zeznula stvar. Evo sa PC-a cu da okacim.

Edit: I meni na PC-u je sve zbijeno. :S

Edit 2: Na mobu sam prekopirao u Polaris Office i sada je normalno. Log u attach-u.

Edit: DataTracker-FD je FastDormancy, nije u vezi sa kontrolom potrosnje podataka.

Prilozi

• BBS log.doc
    45.5 KB · Pregleda: 209
Poslednja izmena:
Ja sam mislio da samo Samsung telefoni imaju problem sa FastDormancy... Sad cu da vidim ovaj BBS

EDIT:
Evo ovako... Kernel mi tu smrdi jako... Vidi na temi za tvoj telefon sta im znaci

"hsi-acwake-lock" (): 30 m 51 s (1851 s) Cnt:(c/wc/ec)1101/0/375 5.8%
"hsi-cawake-lock" (): 30 m 50 s (1850 s) Cnt:(c/wc/ec)1101/22/375 5.8%

sto se tice ovog Alarms: 255, Intent: android.intent.action.TIME_TICK

iskljuci u settings > date and time> automatic date and time
> automatic time zone

sto se tice plume-a to znas i sam verovatno... smanjis sync time i bice manje wakelock-ova

Poslednja izmena:
Znate kad cu opet ovo djubre od aplikacije staviti u telefon? NIKAD, A MOŽDA NI TAD!

Pogledajte prilog 106846]

Zadnji apdejt je potpuno sjebao 1weather. Mnogo je komentara na play store koji se žale na battery drain. Meni je preko noći pojeo skoro više od pola baterije. Pre apdejta je baš malo držao telefon budnim. Valjda će ga uskoro popraviti, meni je ta prognoza najlepša od svih koje sam probao.

Ja sam deinstalirao g**** jos davno, i mislim da su zeznuli stvar i prije poslednjeg update-a.

Evo ovako... Kernel mi tu smrdi jako... Vidi na temi za tvoj telefon sta im znaci

"hsi-acwake-lock" (): 30 m 51 s (1851 s) Cnt:(c/wc/ec)1101/0/375 5.8%
"hsi-cawake-lock" (): 30 m 50 s (1850 s) Cnt:(c/wc/ec)1101/22/375 5.8%

sto se tice ovog Alarms: 255, Intent: android.intent.action.TIME_TICK

iskljuci u settings > date and time> automatic date and time
> automatic time zone

sto se tice plume-a to znas i sam verovatno... smanjis sync time i bice manje wakelock-ova

Kernel sam promenio pre neki dan sa stock na custom zbog init.d. Vraticu na stock pa cemo videti.

Auto update cu ugasiti (zaboravio to da uradim).

Hvala za pomoc. Jos samo da nadjem nacin da ugasim Fast Dormancy...

Za neke Samsung postoji APP od Gokhan-a fastdormacy na play-u i prvi put sam cuo sad eto od tebe, da to ima i na ostalim telefonima...

Inace nesto zanimljivo... FD mi pravi problem na AOKP-u, dok kad sam bio na Samsung Stock-u nisam imao problem sa FD-om... Prvo sam mislio da VIP podrzava FD, sad vidim da ne podrzava. Sad da ih zovem i da ih pitam, blage veze nece imati sta je to :D

Da li znate šta bi mogao da bude problem? Ne mogu da prekinem sinhronizaciju!? Kontakti su problem. Na JB špancu sam, syiah kernel. Probao iz cwm clear cahce and dalwik, probao clear "contacts storage", probao clear "Contacts" ali ništa ne pomaže...

Screenshot_2013-02-11-16-43-50.png

Mozda je do Google-a? Meni se nekad desava da mi stoji crveno na sinhronizaciji po nekoliko sati, i onda pozeleni ponovo.

ako imas onu aplikaciju contact photo sync, nju ukloni. meni je ona pravila problem. meni su se kontakti bez prestanka sinhronizovali

Neka app za daljinsku kontrolu PC preko WIFI? Unified Remote mi je uzasan pa mi treba neka kvalitetna alternativa.

Da li je neko pronašao način kako da sortira listu formuma koju koristi u tapatalku?

Onaj Velis autobrightness sa xda je fenomenalan. Napokon mi senzor radi glatko i ne tripuje a i nakon 5-6 dana kroscenja mogu slobodno da kazem da mi baterija traje barem 20min duze sa upaljenim ekranom.

edit: preterao sam nije bas 20 ali nekih 10-15min sigurno.

Nego imam problem, provalio sam od skoro na PA da kad god treba da skinem sd data za neku igricu on pokusava da mi skine na sd-ext. Cak i kod igrica kod kojih ima da se izabere da li cu na internu ili sd. Normalno nemam mesta pa gotovo nista ne mogu da instaliram. Da nije do skripte, koristim int2ext+ ali to isto radi i na nitrosu.

Poslednja izmena:
Od jutros ni meni više ne radi Market Enabler (N1, CM7.2, ME3.1.1.3, GP3.10.10) Držao se čvrsto... slava mu.

Poslednja izmena:
Definitivno Google nekim redosledom apdejtuje servere. Koliko sam primetio ni Market Enabler ni Play store se nisu menjali a ipak nekom radi, mnogima ne više... Nadam se da nije veliki problem i da će developeri brzo da prilagode pristup...

Javljajte ako nađete neko rešenje za enabler.

Ni meni posle restarta ne radi, instalirao sam vpn1click, obrisao data za play store, i sad šljaka. Lakše nego s unlocker što je bilo.

Zamolio bi za preporuku neke aplikacije gde mogu namestiti rastuci ton zvona kao sto je svaka Nokia imala. Imam S2, nije rotovan.

Pa to Samsung ima po defaultu koji me izuzetno iritira... Eto tebi je to dobra stvar.

Trebala bi mi aplikacija koja bi ugasila wifi kada nema signala zadatog wifi ap-a. Kod kuće mi je stalno uključen wifi, treba da ugasi wifi kad nisam u dometu kućne wifi mreže.

Nazad
Vrh Dno