Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Moje misljenje je da su ove aplikacije koje uklanjaju reklame iz drugih aplikacija potpuno nefer jer ti programeri zaradjuju od tih reklama..a vi ih lisavate i te mizerne zarade time sto uklanjate te reklame..naravno ovo je moje misljenje

Jel to radi isto kao i na Webu? Plaćeni su samo za klik ne i za samo prikazivanje.

TunnelBear i Play Store kod mene na Nexus7 radi bez problema.

Pretpostavljam da nije u pitanju 3g model? Hoće tako i kod mene na Transformeru, ali čim ima sim karticu, nema šanse bez roota.

Jel to radi isto kao i na Webu? Plaćeni su samo za klik ne i za samo prikazivanje.

Rekao bih i za prikazivanje jer je to najobičniji google adsense..mada ja kad duže vremenski koristim neki program sa reklamama i kliknem s vremena na vreme na neku od njih..

Moje misljenje je da su ove aplikacije koje uklanjaju reklame iz drugih aplikacija potpuno nefer jer ti programeri zaradjuju od tih reklama..a vi ih lisavate i te mizerne zarade time sto uklanjate te reklame..naravno ovo je moje misljenje

A da li ti to radiš u browseru na kompu?

Ipak AdMob plaća samo klik.

You earn money

Get paid every time users click on ads in your app and keep track of your earnings from the AdMob reporting dashboard.

AdMob

Ljudi ja mislim da TunnelBear radi samo na WI-FI ONLY uredjajima... Al' nisam siguran.

Poslednja izmena:
A da li ti to radiš u browseru na kompu?

Ako misliš da li klikćem na reklame kad sam na nekim sajtovima gde ih ima..retko, ali tu to funkcioniše i na principu prikazivanja tako da i nema neke preke potrebe

I meni radi tunnel bear

Eh, kada sam na svom ekranu videla ovu sliku
opet me uhvati bes...E Srbijo, zašto ja sa svojih pedeset godina ne mogu jednostavno da dođem do stvari koje me zanimaju, već umesto da pravim kolače ja nedelju popodne provodim na forumu pokušavajući bar nešto da ukapiram od onoga što ste napisali.:)
Za sada još samo da shvatim kako se i sa čim kupuje (mislim na karticu) i super, nije mi puno trebalo.
Momci, da vas nema trebalo bi vas izmisliti.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1360519550429.jpg
    uploadfromtaptalk1360519550429.jpg
    81.6 KB · Pregleda: 323
Za placanje moze i bilo koja debitna/kreditna kartica (Visa, Maestro, Mastercard....). Kartica se dodaje preko wallet.google.com a login je preko gmail naloga.

Jednom kad se unesu parametri, ostaje trajno tu.

Da li TunnelBear VPN isto menja APN podešavanja pa MMS neće da radi?

Znate kad cu opet ovo djubre od aplikacije staviti u telefon? NIKAD, A MOŽDA NI TAD!

uploadfromtaptalk1360526294874.jpg
uploadfromtaptalk1360526311237.jpg
uploadfromtaptalk1360526326808.jpg

@djilkosh:
Vidim da imas prilicno veliki procenat za l2_hsic. Koristis AOSP/CM rom i ja sam imao isti problem. Resenje je veoma uvrnuto. Kada je telefon na punjacu i pun je, obavezno ga probudi, otkljucaj pa tek onda otkaci sa punjaca. Ako ga otkacis sa punjaca dok je uspavan, pojavice se l2_hsic wakelock. Posle toga samo gasenje i vadjenje baterije "smiruje" l2_hsic wakelock.
Normalno je da se l2_hisc pojavljuje u wakelock listi sa 2-4%. Sve preko je sumnjivo.

Mozda sam negde vec promasio odgovor, ali jel mogu da Viber syncujem sa kontaktima ili ne? I zasto poruke i pozivi preko njega malo rade, malo ne rade? :/

Možda je bilo priče o tome.. Dešava se i meni i curi da ako dobije SMS od nekog ko ima i Viber dobijamo duple poruke, normalan SMS kao i u Viberu. U čemu je fora?

I meni se dešava to sa duplim porukama.

Ja sam odjavio viber pa ponovo prijavio i prestao je da se ponasa kao sto opisujes.

Jao znam za taj l2_hsic, ali stalno zaboravim ,dugo nisam bio na AOKP-u... Mada njega nisam ni primetio kada sam video onaj budjavi 1weather šta mi je uradio!

Treba mi konsultovanje oko BBS-a.

vaza7y4a.jpg

ne4y3uju.jpg

adaze9yn.jpg

9e2ajaqa.jpg

Koliko vidim, Google Maps mnogo budi telefon. Ostalo... ne razumem. :)

Log trenutno ne mogu da okacim, na Tapatalk-u sam.

Sto se tice Maps, da li si iskljucio sve pod Location settings?

Jesam. Ali tek malopre sam prebacio Background location na "Do not detect". Moguce je da je to bio problem. Maps i ne koristim, tako da sve stoji na fabrickim podesavanjima.

Bilo bi pozeljno dump da ostavis, po PS-u. Kao i sad 4-5 sati ne diras telefon, ostavis ga da radi i odradis dump na pocetku oznacis unplugged. U dumpu se lakse vidi, ovako na slikama isto moze, ali bolje dump. Oznacis jos sve tamo i dodas root permission.

Sto se tice onog hsi, na brzaka sam video da je to na OMAP uredjajima i da je to za konekciju sa internetom valjda i mozda problem sa kernelom, inace gledaj da iskljucis program za proveravanje prekoracenja interneta to budi telefon + mape.

Proveravanje prekoracenja interneta dosta brzo radi sync sto moze da prouzrokuje dosta wakelock-a, jer da bi preciznije radio mora cesce da radi sync.

Edit: casanova sa xda i jos jedan lik je napisao kako iskljuciti mape za lokaciju (moras da koristis gemmini app ili autostarts sa play store-a)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno