Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

uploadfromtaptalk1360395580640.jpg

Nije hteo edit na tt-u da mi postavi sliku.

Evo reklame se pojavljuju iako sam probao i adfree i adaway...

E daaa... Sad sam se setio... Ima bug u AOKP-u 4.2.1 da ne mogu da udjem u apn podesavanja... Zato ih i imam...

Evo sad sam probao na ženinom stock, nerutovanom i bez unlockera ili enablera telefonu. Ubacio sam i moj nalog kao dodatni i tako je, mogu da kupujem app bez problema. Čak i play drugačije izgleda kako menjam naizmenično moj i njen nalog. Znači da sve što sam pisao pada u vodu.
Ako vam nešto znači, karticu sam obnovio početkom januara i pošto nisam mogao da se setim podataka od prošle (Slovenija, Ljubljana itd) kartice registrovao sam se na Njujork i prošlo je bez problema. E sad šta j.be koku, dok sam radio registraciju, direktno iz g play, bio sam već na t mobile usa sa market unlockerom, tako da ne verujem da će da vam prođe fora. Meni ostaje da se nadam da ce do godine kad mi istekne kartica da nađu neku foru. Samo mi nije jasno sve ima da s kupi osim uređaja!?

Ne znam jel dozvoljeno ali ovo ću staviti na tri teme pošto sam na tri prosipao pamet uvezi ovoga.

Tako mi je kad se qrcim da mi radi unlocker... Od danas ni meni ne radi :mad: :cuss: :mad: :cuss: :mad: :cuss: :mad: :cuss: :mad: :cuss:

A meni neko da odgovori za AllShare za Galaxy Ace?

Poslednja izmena:
Meni Unlocker vise ne radi ali TunnelBear resava problem.

I kod mene ne radi od juce..ne mogu da koristim market :S:

Dok update-uju sve servere novim pravilima i vise nikome nece raditi unlocker. Meni je radio juce do restarta telefona (i brisanja cache-a i Dalvik-a). Sada vise nema nikakvog uticaja. Sacekajte malo pa probajte ono sto sam napisao u temi za kupovinu aplikacija.

Nije za mene nego za drugara. U stock 2.3.x romu u system/apps ima i allshare.apk i dlna.apk tako da sam kontao da podrzava.

A wifi direct nema veze sa hw to je sw feature i mislim da ga ima u costum ICS romovima za ovaj phone.

Dok update-uju sve servere novim pravilima i vise nikome nece raditi unlocker. Meni je radio juce do restarta telefona (i brisanja cache-a i Dalvik-a). Sada vise nema nikakvog uticaja. Sacekajte malo pa probajte ono sto sam napisao u temi za kupovinu aplikacija.

tnx :)

Ja ne znam kako vam radi market preko TunnelBear, meni nikako nece!!!

Ma nema sanse... Radio sam 100x... I kad mi je TunnelBear upaljen market vrti samo " loading" i na kraju "connection timed out"... Ne pepeli, sto bi se reklo... A druge aplikacije mi rade kad je TB upaljen, konekcija radi.

Kako da "preparticionisem" sd karticu? Napravio sam ranije u cwm-u ext particiju na kartici ali sad ne umem da je vratim u predjasnje stanje, da obrisem tu particiju i formatiram karticu da koristim ceo kapacitet?

Moje misljenje je da su ove aplikacije koje uklanjaju reklame iz drugih aplikacija potpuno nefer jer ti programeri zaradjuju od tih reklama..a vi ih lisavate i te mizerne zarade time sto uklanjate te reklame..naravno ovo je moje misljenje

Da li neko moze da mi okaci tunnelbear posto nhp meni unloker ne radi, a ne mogu nigde da nadjem apk za TB.

TunnelBear ne radi na Android-u ispod verzije 4.0. Verovatno ga zato ne vidis.

U svakom slucaju, verovatno ga ima na sajtu TunnelBear-a.

Poslednja izmena:
Moje misljenje je da su ove aplikacije koje uklanjaju reklame iz drugih aplikacija potpuno nefer jer ti programeri zaradjuju od tih reklama..a vi ih lisavate i te mizerne zarade time sto uklanjate te reklame..naravno ovo je moje misljenje

Koliko ja znam programer pravi program, a Google zaradjuje od reklama...

Programer i google dele pare od reklama.

Ma nema sanse... Radio sam 100x... I kad mi je TunnelBear upaljen market vrti samo " loading" i na kraju "connection timed out"... Ne pepeli, sto bi se reklo... A druge aplikacije mi rade kad je TB upaljen, konekcija radi.

I meni tako dok nisam prebacio na UK I onda proradilo.

Vrh Dno