Šta je novo?

Kako kupovati aplikacije na Google Play?

da, to moras da odradis svaki put kad restartujes telefon osim ako pre gasenja tj restarta ne odes u airplane mod.
settings-apps-manage apps-predji na sve pomeranjem ekrana 2x u levo-nadji google play i uradi clear data.

I lejdiz end dzentlmen. :D Upravo sam provalio da unlocker vise nije potreban. Izvršio sam neka testiranja i mislim da sam u pravu. Ujedno je i to razlog zbog koga je prestao nekima da radi unlocker.

Ugasio sam unlocker, odradio force stop play store-a, odradio clear cache i restartovao telefon. (Znaci da je svaki trag unlockera uklonjen) I Play store mi je i dalje kao na slici gore sto sam postavio.

Rešenje?
.
.
.
.
.
.
.
.
Promenite adresu za naplatu na Google Wallet-u na neku zemlju koja ima pristup placenim aplikacijama. Ovde je primer za USA. Ali verujem da moze i Hrvatska (ali nece biti knjiga, muzike, magazina, itd) i bilo koja druga zemlja. :)

Pa probajte i javite. :)

ypupa5uv.jpg

Probaj da kupiš neku app, pa javi da li hoće.

Au, pa to je sjajno :) Znači, samo da promenimo adresu i to je to :)

Samo dodate neku adresu i stavite kao glavnu. Ne mora da se brise postojeca.

Meni ne da da promijenim adresu nijedne od 2 kartice koje su mi vezane za gwallet.

koja zemlja radi? meni je na britanskom game.uk sajtu radilo kad sam stavio sloveniju... da nas ne sankcionisu ako nas provale? kapiram da bih se bas smorio ako bi mi ugasili acc sa desetinama kupljenih aplikacija :/

Poslednja izmena:
pa nemam unlocker, mislio sam da moze i bez toga sada? izbrao sam sloveniju, napravio google wallet, u settings sam obrisao data od play store aplikacije, pa sam je ukljucio i pitao me ono da li se slazem sa uslovima, kao da se prvi put pokrece play store, ali uopste ne vidim paid apps. pobogu, sta sam docekao, da se ja cimam nekom da dam pare.

Corvus, jel koristis mu uz ovaj trik ili ne?

Pa napisao sam da ne koristim. Iskljucio sam ga skroz, on vise nema nikakvog uticaja na Play Store. Nego sam rekao da prelistate Unlocker kako bi videli u kojoj zemlji je moguca kupovina i koju bi mogli da navedete u podacima.

pa nemam unlocker, mislio sam da moze i bez toga sada?

Kao sto rekoh, Unlocker vise ne radi. Promenjen je nacin odluke za prikaz digitalnog sadrzaja na Play Store-u.

Ed, probaj sa Hrvatskom.

Poslednja izmena:
Ja sam stavio USA adresu posto sam koristio T-mobile USA u unlocker-u...

Edit:
Obrisao karticu, dodao ponovo i nista.

Poslednja izmena:
meni nece ni sa hrvatskom? jel dovoljno da se obrise kes, ili mora da se uradi force stop? ili da resetujetm uredjaj?

edit: uradio sve, resetovao uredjaj i opet nista... ne vidim paid apps u play store

Poslednja izmena:
Odradio fc, clear data i evo sad cu da vidim kad se upali tel...

Edit: Ma nece g****

Poslednja izmena:
Prosto neverovatno. Ja sam tako uradio (izmenio adresu, Force Stop Play Store-a, Clear Data, restart telefona) i radi mi kupovina aplikacija bez problema. Dok smo sada kucali, ja sam restartovao telefon par puta da bih se uverio da uvek radi i - radi. Vise mi ne treba unlocker. :/

Edit: A da, obrisao sam i cache i dalvik cache, ako vam nesto znaci. Moguce je da je do toga.

Poslednja izmena:
Pa USA. Aljasku, konkretnije.

ja bih radije neku evropsku zemlju da mi ne vrse konverziju usd u eur kad naplacuju, mada ni to nije strasno....

sutra cu da probam, kasno je sad...

***, tebi je upalilo nama nece :(

Zato mi je i neverovatno. Ovo sam sasvim slucajno otkrio i pozurio da podelim sa vama, pogotovu sa onima kojima vise ne radi Unlocker i onima koji nemaju root.

Sta sam tacno uradio:
- Dodao novu adresu u Wallet
- Ugasio telefon
- Obrisao Dalvik cache i cache
- Ukljucio telefon
- Force Stop i clear Data Play Store-a
- Ugasio Market unlocker (i vratio na "default", bez lažiranja SIM-a)
- Pokrenuo Play Store i to je to.

Od tada sam radio restart telefona 3-4 puta, kao i Force Stop i Clear Data Play Store-a. I uvek me salje na u potpunosti otkljucan Play Store. Malopre sam i neke (besplatne) knjige skinuo.

Pa napisao sam gore za dalvik cache. Pogledaj malo bolje. :)

Nece opet :(

Ko zna sta je problem... mozda custom rom, mozda to sto sam vec kupovao tom karticom, ko zna....

Sve sam odradio i nista. Samo se free aplikacije prikazuju. Regularna adresa je stavljena (iz iTunes naloga), odradio sve kako si napisao i nista.

Nazad
Vrh Dno