STriderKOCOBO
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.04.2009
- Poena
- 435
I nemam samo ja taj problem, pitao sam jednog druga koji radi za internet provajdera koji ja koristim, ni njemu ne radi play store
Evo šta sam ja uradio sada...telefon je rutovan..isključen je market unlocker..na google walletu mi stoji regularna adresa u Srbiji..
1) Instalirao sam TunnelBear na telefon
2) Startovao ga i registrovao se
3) Izabrao UK i uključio VPN
4) Otišao u aplikacije i uradio clear data za Google Play
5) Startovao Google Play, prihvatio ponovo onu izjavu i vidim sve aplikacije + one njihove knjige i filmove
6) Izašao iz Google Playa, ugasio TunnelBear i ponovo startovao Google Play, gde i dalje vidim sve aplikacije
Pretpostavljam da će se vremenom ponovo resetovati za našu zemlju i da ću ponovo ovo morati da uradim
I kod mene ista situacija. Sve radi. Testa radi, kupio sam Cut the Rope.Evo šta sam ja uradio sada...telefon je rutovan..isključen je market unlocker..na google walletu mi stoji regularna adresa u Srbiji..
1) Instalirao sam TunnelBear na telefon
2) Startovao ga i registrovao se
3) Izabrao UK i uključio VPN
4) Otišao u aplikacije i uradio clear data za Google Play
5) Startovao Google Play, prihvatio ponovo onu izjavu i vidim sve aplikacije + one njihove knjige i filmove
6) Izašao iz Google Playa, ugasio TunnelBear i ponovo startovao Google Play, gde i dalje vidim sve aplikacije
Pretpostavljam da će se vremenom ponovo resetovati za našu zemlju i da ću ponovo ovo morati da uradim
Ja sad postajem dosadan :-D ali mi nije jasno kako nekima TB radi, nekima ne? Ja ni sa UK ni US proxy-em nisam uspeo da nateram market da radi... Dal to ima veze sa modelom fona, internet provider-om? Stvarno glupo...i cela ova guzva oko marketa... Samo se nadam da su mozda resili da menjaju nesto nekim cudom na bolje i da konacno i nama proradi normalno market kao normalnom svetu...
Ja sam tri puta pokusao, dok nisam ukapirao da ne treba clear data/cache samo, nego force stop pa onda clear data/cache gplay-a.
Meni neće još uvek :-(...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari