Šta je novo?

Kako kupovati aplikacije na Google Play?

I nemam samo ja taj problem, pitao sam jednog druga koji radi za internet provajdera koji ja koristim, ni njemu ne radi play store

Ljudi, kada ste radili ovo što je corvus napisao, da li ste menjali home adress, ili adresu za karticu? Jedno je u settings, a drugo u payment methods.

Ха, ни мени сада не ради:(

Tetsuo, zaboravio sam da Home adress uopšte postoji. Meni tu stoji prava adresa u Srbiji.

Probao sam ja sve zive adrese sinoc i danas i nista... Nista ne pomaze.

Ja uspevam da promenim shipping adresu (nije pomoglo), ali nikako ne mogu home adresu. Non stop dobijam grešku da broj telefona nije dobar, iako je broj već sačuvan.

Evo šta sam ja uradio sada...telefon je rutovan..isključen je market unlocker..na google walletu mi stoji regularna adresa u Srbiji..

1) Instalirao sam TunnelBear na telefon
2) Startovao ga i registrovao se
3) Izabrao UK i uključio VPN
4) Otišao u aplikacije i uradio clear data za Google Play
5) Startovao Google Play, prihvatio ponovo onu izjavu i vidim sve aplikacije + one njihove knjige i filmove
6) Izašao iz Google Playa, ugasio TunnelBear i ponovo startovao Google Play, gde i dalje vidim sve aplikacije

Pretpostavljam da će se vremenom ponovo resetovati za našu zemlju i da ću ponovo ovo morati da uradim

Evo šta sam ja uradio sada...telefon je rutovan..isključen je market unlocker..na google walletu mi stoji regularna adresa u Srbiji..

5) Startovao Google Play, prihvatio ponovo onu izjavu i vidim sve aplikacije + one njihove knjige i filmove
6) Izašao iz Google Playa, ugasio TunnelBear i ponovo startovao Google Play, gde i dalje vidim sve aplikacije

Pretpostavljam da će se vremenom ponovo resetovati za našu zemlju i da ću ponovo ovo morati da uradim

+1

Mogu da potvrdim ovo :)

Inače ja sam otkrio još to ranije, nego vidim da neki kažu da im ni preko tunnelbear-a ne radi i onda nisam hteo ništa da postavljam, rekoh to nije working rešenje kad nekome radi, a nekome ne radi...

Interesantno je da i meni tako radi za UK, a za USA nije htelo.

Ja sad postajem dosadan :-D ali mi nije jasno kako nekima TB radi, nekima ne? Ja ni sa UK ni US proxy-em nisam uspeo da nateram market da radi... Dal to ima veze sa modelom fona, internet provider-om? Stvarno glupo...i cela ova guzva oko marketa... Samo se nadam da su mozda resili da menjaju nesto nekim cudom na bolje i da konacno i nama proradi normalno market kao normalnom svetu...

evo ja sad kupio sa USA proxyjem iz TB, kartica upisana sa regularnim podacima (srbija)

I kod mene ista situacija. Sve radi. Testa radi, kupio sam Cut the Rope.

Meni neće još uvek :-(...

Ovi iz Googlea se trude na sve načine da zarade manje novca..možda im je dovoljno sa već ovim zemljama gde radi :confused:

Kome ne radi tunnelbear neka proba da restartuje tel. I ne zaboravite na clear data za google play..

Mogu da ptvrdim da sistem sa VPN i brisanjem keša Play prodavnice radi, pojavile se plaćene aplikacije, a i kupovina prolazi sa karticama sa adresom u Srbiji. Koristio sam TunnelBear sa UK adresom

Ja sad postajem dosadan :-D ali mi nije jasno kako nekima TB radi, nekima ne? Ja ni sa UK ni US proxy-em nisam uspeo da nateram market da radi... Dal to ima veze sa modelom fona, internet provider-om? Stvarno glupo...i cela ova guzva oko marketa... Samo se nadam da su mozda resili da menjaju nesto nekim cudom na bolje i da konacno i nama proradi normalno market kao normalnom svetu...

Ja sam tri puta pokusao, dok nisam ukapirao da ne treba clear data/cache samo, nego force stop pa onda clear data/cache gplay-a.

Kod mene nije trebao force stop, ali sam ima TunnelBear instaliran sa Blackmarta, i on nije radio, posle instalacije novog sa Play store, uradio clear data, i proradilo sa US VPN-om.

Radi bilo koje VPN rešenje..ja sam sad instalirao i Orbot to je Tor za Android... Jedini problem kod njega je što ne možete da birate zemlju, već koju vam dodeli..ja sam sad trenutno u Švajcarskoj pa vidim sve cene u švajcarskim francima :D Komedija..ali ne prikazuje mi već ranije kupljene aplikacije kao kupljene..probaću sa još nekim besplatnim rešenjima

Koliko ti je spor orbot?
TB ide max brzinom meni.

Poslednja izmena:
Meni neće još uvek :-(...

Neće i dalje, LG L9, Telenor kartica, preko SBB Wifi, Play na engleskom, TunnelBear na US/UK, registrovana Visa kartica na US.

Ali, probam ženin Galaxy S III, VIP kartica, preko istog Wifi, plus TB na US, Play na srpskom bez ikakve kartice na Walletu, čak ni nema Wallet i - hoće :-D.

Uočava li neko nešto zbog čega neće da mi radi? Da se nadam da će proraditi dok se svi serveri ne ažuriraju.

Jel imaš neka dodatna podešavanja na ruteru koja ti možda prave problem..
Probaj da uključiš TunnelBear i idi na neki site poput whatsmyip i sl. i vidi da li ti je promenjena ip adresa tj. da li je iz usa ili uk

Proradio mi market konacno preko Tunnel Bear ,ali tek kad sam otisao na net preko 3G ...na wifi adsl nije hteo da mrdne.

Meni je radio i bez tog tunela ali samo preko 3g ..preko wifi nema sanse.

Haha kakva frka :) meni radi preko SBB-a i preko mobilnog neta.

^ Takodje. I to bez TunnelBear (koji ne mogu ni da koristim, na GB sam) ili unlockera. I dalje ne mogu da razumem kakvu su to zbrku napravili.

Nazad
Vrh Dno