Ko ima Click ugovornu obavezu može preći na novi ugovor na Net ugovornu obavezu i odabrati koju brzinu od ponuđenih želi.^ daj pojasni malo![]()
Ko ima Click ugovornu obavezu može preći na novi ugovor na Net ugovornu obavezu i odabrati koju brzinu od ponuđenih želi.^ daj pojasni malo![]()
Nemoras da proveravas ja sam vec prebacio Clik ugovor 6/1 na Net ugovor 10/1 telefonom 19818.Vec radim na Net ugovoru.Otici cu kasnije do poslovnice, pa cu preneti iskustva ovde..
Sad sam bio u lelekomu, imam klik 6 još godinu i po dana i mogu da menjam samo kad istekne ugovor (bez obzira što ti paketi više ne postoje), ili donesu neke druge ugovore, ovo sad što pričate(promena ugovora) važi samo za box pakete ( ADSL+fiksna+mob telefonija) za oko 3k din, sa netom na 6 Mb, ili možda Subotica manipuliše kako oni hoće...
Još me riba ubeđuje kako sam ja srećan, jer je tada bio popust umesto 3800 za 2122 din.
Pa, mene konkretno interesuje taj do 10/1 za 1899 din (uvek sam uzimao ugovore koji se plaćaju oko 2000 din), evo pre sat i po sam bio u telekomu i rekli su mi da ništa ne mogu da promenim, dok traje ovaj ugovor. Ja bih voleo da to nije tako, ali jeste. Stvarno, ako neko sa važećim klik paketom (sa preko godinu dana do isteka), uspe da raskine i napravi novi ugovor na recimo 10/1, nek objasni kako, jer, ovi su me belo gledali, ko da pričam kineski.
I meni je cudno ovo sto neki ovde pricaju da moze da se promeni brzina ako si pod ugovorom. Ja sam pre jedno mesec dana pitao u telekomu, kada sam video te Net pakete i rekli su mi da ne moze.
Jel moze moze da pojasni malo ovaj prefiks DO 10mbit/s? Mislim, jel moze da se desi da mi brzina u toku dana bude 2-3mbit/s a u 3 ujutru da mi pocne full brzina?
Jel moze moze da pojasni malo ovaj prefiks DO 10mbit/s? Mislim, jel moze da se desi da mi brzina u toku dana bude 2-3mbit/s a u 3 ujutru da mi pocne full brzina?
moze sigurno ..jedino je pitanje da li centrala podrzava dsl.
Bojan Dimitrijevic Ja imam ugovor do sledece godine i nemogu sad da predjem na neku net brzinu to nije u redu.
Telekom Srbija Bojan Dimitrijevic Mogu i postojeći ADSL korisnici nezavisno od toga da li su pod ugovornom obavezom.
Ukoliko vremenom ukinu Click brzine, onda će najjeftiniji net kod Telekoma bez ugovorne obaveze biti 1.999 dinara, što je prilično jaka cena.
S obzirom da se sada nude dosta veće brzine, baš me zanima da li će sada moći da se uzmu brži paketi od dosadašnjeg 5/1 uz IPTV uslugu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari