Šta je novo?

MTS Telekom ADSL

Otici cu kasnije do poslovnice, pa cu preneti iskustva ovde..

A ugovor jel ti je produzen ili sta?

Ja sam u maju prošle godine potpisao ugovor na 2 god 6/1 paket za 2122 din i kad je ovo počelo sa novim paketima, otišao sam da se raspitam kako bih ja prešao na 10/1, rekli su da nema šanse dok ne istekne ugovor. Reko, daj da se nađemo na pola puta, uključite 10/1 a ja ću plaćati i dalje 2122 din (mislim da je novi paket 1699). Ali, ne, kažu - nema šanse. A u maju su se kleli da sam napravio super povoljan dil, u telekomu sam od kad je došao adsl u Suboticu međutim, koji je ****** pravio te ugovore, da se vernost kupca kažnjava umesto nagrađuje (a ja uvek račune plaćam na vreme, i šta mi to vredi?). Ako se nešto u međuvremenu promenilo, bilo bi to zaista lepo, ali dok neko ne potvrdi, zaista - ne verujem. Ako nisam u pravu, ispravite me molim vas!

Mogu svi da predju na nove pakete, sad sam bio.. I ko je pod ugovorom moze da uzme npr na mesec dana 10/1 i ako mu se ne svidi zavrsio je sa telekomom, nije u obavezi da koristi dalje adsl. To su mi rekli tamo, ne znam koliko je istina. po meni je nerealno da ce pustiti nas koji smo pod ugovorom da raskinemo..

^ ima logike jedino ako je doslo do promene cene. Po zakonu pri promeni cene servisa provajder je duzan da obavesti sve korisnike i da korisnik moze da raskine ugovor ukoliko mu ne odgovara novi cenovnik.
Ali mi malo cudno da Telekom to tek tako prica svima :)

Ja ne verujem jos uvek. Sad sam zvao, prijavio sam se za 10/1 na neodredjeno vreme, za 2500din i kad prodje ugovor ja odoh na sbb konacno :-D

Sad sam bio u lelekomu, imam klik 6 još godinu i po dana i mogu da menjam samo kad istekne ugovor (bez obzira što ti paketi više ne postoje), ili donesu neke druge ugovore, ovo sad što pričate(promena ugovora) važi samo za box pakete ( ADSL+fiksna+mob telefonija) za oko 3k din, sa netom na 6 Mb, ili možda Subotica manipuliše kako oni hoće...
Još me riba ubeđuje kako sam ja srećan, jer je tada bio popust umesto 3800 za 2122 din. I kako su ti novi paketi "do" a ne zagarantovane brzine i na 10/1 mogu imati i 6.5/1. I takve baljezgarije, kao da ja to sve ne znam, koliko imao da imao, nije fer - to što rade i kako rade. Pa daj mi tih 6.5 za manje para, neću se buniti, mislim nije ni ona kriva, nego kre.teni koji prave ovakve kampanje. Ja sigurno više neću uzeti adsl u telekomu, dok istekne ovaj ugovor, biće tu sigurno nekih drugih opcija, brale, 20Mb će biti najmanji paket, a možda će već do mene i optika biti uvučena... I to sa padovima brzina, "do", to je možda u par slučajeva zaista iz tehničkih razloga, a ostali imaju padove zbog "gustine" korisnika, svakome ukradu po malo i reklamiraju 10/1 Mb, a na tehnički 100 mogućih korisnika, dobiju 150, i oni koji sad imaju 9, nešto, kad se pokvari link, znajte da su prodali još neta, na štetu vaše brzine, samo zato je ono "do", tek toliko da se zna!

Poslednja izmena:
Sad sam bio u lelekomu, imam klik 6 još godinu i po dana i mogu da menjam samo kad istekne ugovor (bez obzira što ti paketi više ne postoje), ili donesu neke druge ugovore, ovo sad što pričate(promena ugovora) važi samo za box pakete ( ADSL+fiksna+mob telefonija) za oko 3k din, sa netom na 6 Mb, ili možda Subotica manipuliše kako oni hoće...
Još me riba ubeđuje kako sam ja srećan, jer je tada bio popust umesto 3800 za 2122 din.

Pa pozovi 19818 kao i ovi i pitaj. Ako je tacno i hoces da uzmes neki od ovih paketa, mozes da trazis da ti posalju ugovor postom

moze se promeniti brzina i pod ugovornom obavezom..

Poslednja izmena:
Pa, mene konkretno interesuje taj do 10/1 za 1899 din (uvek sam uzimao ugovore koji se plaćaju oko 2000 din), evo pre sat i po sam bio u telekomu i rekli su mi da ništa ne mogu da promenim, dok traje ovaj ugovor. Ja bih voleo da to nije tako, ali jeste. Stvarno, ako neko sa važećim klik paketom (sa preko godinu dana do isteka), uspe da raskine i napravi novi ugovor na recimo 10/1, nek objasni kako, jer, ovi su me belo gledali, ko da pričam kineski.

Konacno nema vise dvojnih cena kod Telekoma za ADSL

Pa, mene konkretno interesuje taj do 10/1 za 1899 din (uvek sam uzimao ugovore koji se plaćaju oko 2000 din), evo pre sat i po sam bio u telekomu i rekli su mi da ništa ne mogu da promenim, dok traje ovaj ugovor. Ja bih voleo da to nije tako, ali jeste. Stvarno, ako neko sa važećim klik paketom (sa preko godinu dana do isteka), uspe da raskine i napravi novi ugovor na recimo 10/1, nek objasni kako, jer, ovi su me belo gledali, ko da pričam kineski.

Vec sam prebacio Clik ugovor 6/1 na Net ugovor 10/1 telefonom 19818.Vec radim na Net ugovoru.
Ceo razgovor:Molim broj telefona.........sacekajte,broj licne karte........sacekajte,Net uslugu koju zelite..........sacekajte,sada ste ukljuceni .....hvala.
Dvojne cene su u praksi bile neodrzive i to je glavni razlog zbog cega se Telekom morao odluciti na ovakav korak.

I meni je cudno ovo sto neki ovde pricaju da moze da se promeni brzina ako si pod ugovorom. Ja sam pre jedno mesec dana pitao u telekomu, kada sam video te Net pakete i rekli su mi da ne moze.

Jel moze moze da pojasni malo ovaj prefiks DO 10mbit/s? Mislim, jel moze da se desi da mi brzina u toku dana bude 2-3mbit/s a u 3 ujutru da mi pocne full brzina?

Poslednja izmena:
Filozofirate previse, lepo nazovite na broj 19818 kao sto su predhodni ljudi uradili i pokusajte da predjete na nove pakete!

Hvala na informacijama, ..će da probam sutra ujutro ili u ponedeljak (ne verujem da servis radi 24/7), pa ako uspe onda ću da odem do ovih indijanaca kod kojih sam danas bio i pitam da li su oni normalni i ko im je dao da rade, kad ne znaju (odnosno rade po principu... pa,... imamo samo ovo što vidite na polici).

I meni je cudno ovo sto neki ovde pricaju da moze da se promeni brzina ako si pod ugovorom. Ja sam pre jedno mesec dana pitao u telekomu, kada sam video te Net pakete i rekli su mi da ne moze.

Jel moze moze da pojasni malo ovaj prefiks DO 10mbit/s? Mislim, jel moze da se desi da mi brzina u toku dana bude 2-3mbit/s a u 3 ujutru da mi pocne full brzina?

moze sigurno ..jedino je pitanje da li centrala podrzava dsl.

Ako je sa modemom i linijom sve ok, ne, jer kod ADSL / VDSL nema tog izrazitog kolebanja brzine interneta kao kod koaksijalnog kabla.

ja se samo bojim da vama koji ste presli na 10/1 nece na kraju meseca doci ova cena od 2500 posto je ta cena na neodredjeno...

moze sigurno ..jedino je pitanje da li centrala podrzava dsl.

Ja sam zvao broj 19818 i kazu da ne moze ukoliko si pod ugovornom obavezom..jos sam pitao operaterku da li je 100% sigurna jer su drugi rekli da moze i kaze da je ubedjena da ne moze..
Stoga izgleda da je nego ovde napalio masu :)

Pa kaze da je "ubedjena", znaci jelte i nije probala :) To opet nazovi i pravi se lud, upustvo sa prethodne strane :d

Ukoliko vremenom ukinu Click brzine, onda će najjeftiniji net kod Telekoma bez ugovorne obaveze biti 1.999 dinara, što je prilično jaka cena.

S obzirom da se sada nude dosta veće brzine, baš me zanima da li će sada moći da se uzmu brži paketi od dosadašnjeg 5/1 uz IPTV uslugu.

Za sve koji imaju nedoumicu da li moze da se predje na net ako imate ugovor na klik paketima, evo odgovora sa fejsa:

Bojan Dimitrijevic Ja imam ugovor do sledece godine i nemogu sad da predjem na neku net brzinu to nije u redu.

Telekom Srbija Bojan Dimitrijevic Mogu i postojeći ADSL korisnici nezavisno od toga da li su pod ugovornom obavezom.

Znaci da moze, ali problem je sto je to, verovatno, upravo sada dozvoljeno, pa mnogi jos nisu obavesteni

Ukoliko vremenom ukinu Click brzine, onda će najjeftiniji net kod Telekoma bez ugovorne obaveze biti 1.999 dinara, što je prilično jaka cena.

S obzirom da se sada nude dosta veće brzine, baš me zanima da li će sada moći da se uzmu brži paketi od dosadašnjeg 5/1 uz IPTV uslugu.

Kao sto sam rekao u vdsl temi, realne cene bi bile kad bi cene za manj paket stavili na sledeci, tj da je net10, koji je na adsl-u oko 8Mb, sa ugovorenom ob. tih 1540 dinara, jer ove cene su....

A ne treba zaboraviti da mi vec vise od 2 godine cekamo na neko povecanje brzine, a ocigledno cemo i dalje cekati

Poslednja izmena:
Da li je neko ko ima IPTV promenio na net10? Hoce li moci da radi iptv kako treba? Znam da pre nisu dozvoljavali adsl preko 6mbita ko ima iptv.

Nazad
Vrh Dno