Šta je novo?

Crysis 3

Jesi gledao gpu usage? meni se seta od 50 do 80%, a cpu na 4.5... driver 13.1...

99 usage, vidi mi skrinove.

Inače @Shone, samo sa aktiviranim MSAA ima veći fps, ovako je ono, bolji na nVidia (sponzor) ali ne toliko drastično kao sa aktiviranim MSAA.

Meni ovaj multi nit smrdi nit mirise...kao da igram Crysis 2.

Nego, mene čudi kako se nex još nije pojavio.... garant je pogrešno ukucao datum odmrzavanja u svojoj krajodženik komori:D

lol, tu sam ja

Nisam nesto za multi bete vise...cekam final i singleplayer...
Manjak vremena ***, sad sam zauzet pravljenjem igara umesto igranjem istih:d

@yooyo: bravo !!

Poslednja izmena:
Mnogo bolje radi nego alfa, gpu usage uglavnom 99% a fps na 1200p sa high i ponegde very high, smaa x1 i motion blur na high podesavanjima ide od 50 pa navise. Drajveri su poslednji 313.95.

Inace, odlicno izgleda i dobro je sto postoji opcija za menjanje fova, jer je defaultni klaustrofobican kao u dvojci.

Jedan od main feature-a na novim next gen konzolama: promena field of view-a :D

ja imam od 32-3 do ~55 (zavisi od mape) uglavnom ne pada ispod 30,sve odvrnuto na max

Probao sam danas malo MP Betu.

Sta reci... Stekao sam utisak da igram Crysis 2 Betu koju sam probao jos pre 2 godine. Sem Hunter Moda nista znacajno nije ubaceno/promenjeno.

Zabavno je, ali posle nekog vremena brzo smori. Nije ni priblizno igri kao na primer BC2, koju BTW igram vec godinu i po dana i nikako da mi dosadi.

Sto se tice zahtevnosti, mogu samo reci da je igra prezahtevna! Stavio sam sve na pocetku na MAX cisto da vidim kakva je grafika i iznenadio sam se... OC-ovana HD 6870 baca svega 2-3 FPS u 1920x1200. Bedak... Probao sam da spustim AA na MXAA Medium, pa onda samo FXAA, pa na kraju bez AA... Dobio sam svega 6-7 FPS. Onda sam spustio detalje na High, i dalje ugasen AA, baca 20-30 FPS. Neigrivo. Sto ce reci da je moja grafa zrela za penziju... Steta sto je samo igra izasla u nezgodno vreme, tek treba da se pojavi nova serija grafickih karti, a ja cu nazalost do tada prelaziti Crysis na Medium detalje :)

Koristim 12.10 drajvere, probacu sada 13.1 da vidim ima li ikakvih poboljsanja, mada cisto sumnjam.

Poslednja izmena:
1080p fxaa a ostalo sve na maximum imam soldinih lock 30 fps, bas me zanima kakvo bih bilo stanje da mi i druga karta radi, nadam se da ce biti sli support u finalnoj verziji.:S

Ne znam kako možete igrati ovakvu MP igru u 30fps-a.

Nek pevaju :D...

Koga boli patka sta ce oni da kazu? Igrati multi u 30 frejmova je kao da mrava hvatas za goozicu bokserskom rukavicom. Rano je jos za neke ocene, ali do sad, meni ovo ne valja.

Ovde sve ispod 50 frejmova izaziva opasan lag... on PC I mean.

Ne znam kako možete igrati ovakvu MP igru u 30fps-a.

haha pa ni ne igram sa 30 fps, oborim detalje sve na medium i ide na 60fps, da su oni sredili multi gpu support bilo bi bolje al eto :S nego nako razmisljam kako ovi na konzolama, 480p sve na low i fps je tu negdje izmedu 25-30 :p:d

Probao sam danas malo MP Betu.

Sta reci... Stekao sam utisak da igram Crysis 2 Betu koju sam probao jos pre 2 godine. Sem Hunter Moda nista znacajno nije ubaceno/promenjeno.

Zabavno je, ali posle nekog vremena brzo smori. Nije ni priblizno igri kao na primer BC2, koju BTW igram vec godinu i po dana i nikako da mi dosadi.

Sto se tice zahtevnosti, mogu samo reci da je igra prezahtevna! Stavio sam sve na pocetku na MAX cisto da vidim kakva je grafika i iznenadio sam se... OC-ovana HD 6870 baca svega 2-3 FPS u 1920x1200. Bedak... Probao sam da spustim AA na MXAA Medium, pa onda samo FXAA, pa na kraju bez AA... Dobio sam svega 6-7 FPS. Onda sam spustio detalje na High, i dalje ugasen AA, baca 20-30 FPS. Neigrivo. Sto ce reci da je moja grafa zrela za penziju... Steta sto je samo igra izasla u nezgodno vreme, tek treba da se pojavi nova serija grafickih karti, a ja cu nazalost do tada prelaziti Crysis na Medium detalje :)

Koristim 12.10 drajvere, probacu sada 13.1 da vidim ima li ikakvih poboljsanja, mada cisto sumnjam.

Imaš 13.2 beta driver. Popravlja performanse u C3.

Def. treba sli. Izmedju 60-70 fpsa sve na max. + 4xTXAA.
Inace nisam nesto odusevljen za sada, trcim tamo vamo ko#koska... meh cekam single

Danas sam skinuo i probao, inače automatski je bilo podešeno na low a da na to nisam ni pomislio, što znači da je igra na low kao neke danas na ultra... Na low ide bez trunke laga, trenutno sam podesio na high sa aa na x1, ako sve podesim na ultra, nije baš za igranje...

Zna li neko hoće li biti i SP uključen u betu, i kada se završi beta mi što smo testirali ne dobijamo ništa? Inače ni ne nadam se, ali pitam za svaki slučaj.

^Da, cuo sam da svi koji probaju beta, trebaju da ostave adresu na crytek sajtu, poslace im dzak krompira. ;)

Heh! Sta da ti daju druze, dovoljno je sto su dali open betu da svi mogu da probaju.

BTW SP nece biti u beti za testiranje.

Poslednja izmena:
Da bi ovaj MP bio koliko toliko uspesan u retail verziji trebace im jedno 15-ak mapa koje su 2-3 puta vece od ovih jer ovo postaje monotono veoma brzo. Sve na very high, efekti max i 4xmsaa konfa iz potpisa 35-55 fps-a.

Def. treba sli. Izmedju 60-70 fpsa sve na max. + 4xTXAA.
Inace nisam nesto odusevljen za sada, trcim tamo vamo ko#koska... meh cekam single

Ček šta? Imaš taj FPS? sa jednom 670gtx?

Nemoguće.

Jel' može ova beta da se ošine preko alfe, tj. da se "nadogradi", ili mora freš instal?

Edit: Sad vidim da mora freš.

Poslednja izmena:

Nemoguće.

Pogledaj mu mashinu, chovek ima 670 SLi... Sasvim je moguce da ima takav fps.

Meni ce definitivno trebati josh jedna 680-ica da bih mogao da igram normalno u 2560x1600....

Afterburner prikazuje 60fps-a, dok fraps prikazuje 30...

btw, jedan interesantan gif

i239WyZtmvckx.gif

***a, poteralo coveka i brze-bolje u ovaj pokretni toalet... :D

Mlako.. To je osecaj koji imam dok igram. U Crysis 2 beti multiplayer je bio prava uzivancija, ovo je sad veoma mlako...

Nemoguće.

dve su, vec godinama picim cfx/sli varijantu...

Pogledaj mu mashinu, chovek ima 670 SLi... Sasvim je moguce da ima takav fps.

Meni ce definitivno trebati josh jedna 680-ica da bih mogao da igram normalno u 2560x1600....

Nije ti tu bas neka investicija, posto je izmedju 670sli vs 680 sli na def. klokovima oko 3% razlike.

Vrh Dno