Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

Ja imam Note I. Za mene je lično to bolja sprava od II.

Pa kako to, molim te objasni???

vidi necu ja cekati 10 godina nego mesec ili dva. Glupo vam je razmisljanje. Note 2 je telefon koj ne odskace mnogo od ovih sto sada izlaze. Nije mi sada hitno da moram da ga pazarim.

Koliko ce kostati taj Sony kada se za par meseci pojavi kod nas? Tad ce on biti preskup pa ce opet N2 biti realnija kupovina. S4 nece biti dostupan jos skoro 6 meseci i tako u krug, uvek je bolje cekati... N2 je trenutno najbolji dostupan telefon i bice tako jis par meseci(a i tada ce biti najbolji ulozeno/dobijeno), a u vremenu kada se ovako izbacuju telefoni par meseci je dug period. S druge strabe ako ti se sada ne kupuje tel onda nemoj ni da ga razmatras i kupujes na silu.

Poslednja izmena:
Pa kako to, molim te objasni???

Koliko ce kostati taj Sony kada se za par meseci pojavi kod nas? Tad ce on biti preskup pa ce opet N2 biti realnija kupovina. S4 nece biti dostupan jos skoro 6 meseci i tako u krug, uvek je bolje cekati... N2 je trenutno najbolji dostupan telefon i bice tako jis par meseci(a i tada ce biti najbolji ulozeno/dobijeno), a u vremenu kada se ovako izbacuju telefoni par meseci je dug period. S druge strabe ako ti se sada ne kupuje tel onda nemoj ni da ga razmatras i kupujes na silu.

Svaka na mestu. A za ono sto napisa newcomer da note2 ne odskace od ostalih uredjaja.. Bitch, please, 5.55" ekran i jedinstveni stylus sa brdom advance f-ja, pa gde ces da vise odskace? Uredjaj je unikat i nema alternativu. Ako trazis nesto kao Note, jedino njega mozes da izaberes.

Prvo ne planiram da kupujem kod nas. Austija i Nemacka neke telefona stavlja na popust mi te telefone dizemo u nebesa i stavljamo nenormalne cene. Niko nije reko da mi se ne kupuje telefon, reko sam samo da mi nije hitno da kupim odma. To je velika razlika. S4 sam naveo kao primer, mozda se pojavi nesto drugo pa kad bas lepo resim da pazarim telefon. Note 2 mi je jako interesantan. Najbolji telefon je relativna stvar, nekome to jeste, neko me nije, ali o tome ne treba raspravljati ukusi su razliciti.
Razmisljao sam odavno da uzmem note 2 ali mi je sony skrenuo paznju, posto sam oduvek koristio samo sony telefone i ovo novo me bas odusevilo. Pojavom konkurencije padace cene. Sony T kod nas kosta 580e, u Becu je 450e. Ja kad pazarim telefon, jednom to kupujem i koristim i ne menjam tako cesto. Tako da narednih dve godine sluzice me super, pa zato i gledam pazljivo sta bi mogo da kupim. Imam Arc s od kad se pojavio i evo tek sada razmatram da ga promeni.

Sve je to u redu, samo mi apsolutno nije jasno zasto o tome pises u ovoj temi :)

Da li postoji internacionalna garancija za note 2? Uzeo bih tel u Dubaiju pa me to interesuje.

2700? Evo ja cu ti moju class 10 dam za 2000 :d
5g garancije ;)

Ma kazem toliko kosta u comtrade-u :p
Ovako ne znam jos sta da uzmem tj sacekacu paket sa dx koji treba da stigne ovih dana pa onda da razmislim o toj sandisk 32gb ili da se dogovorimo ;)
Nego negde sam nasao da kingston daje dozivotnu garanciju kao i sandisk, a u gigatronu stoji da je garancija 3 godine.

Poslednja izmena:
Mrzi ih da se cimaju verovatno. Nego jel note 2 ima mesto za trakicu, mozda slucajno ne uspevam da nadjem?

Hvala, znaci nisam corav :)
Bas bezveze, mozda bi mu malo kvarilo izgled, ali bi bilo vise nego prakticno. Zakacim ga za ruku i nema brige. Ovako moram da se cimam dok stojim na stanici, u busu... drzim ga jednom a kuckam drugom za slucaj da me neko zakaci ili jednostavno imam osecaj da telefon lako moze da ljusne o zemlju, a nemam bas male sake.

2vs1
+
1.Baterija
2.Baterija
3.Baterija
4.JB
5.brzina kamere
6. Zgodniji za manipulaciju jednom rukom
...

-
Jedan jedini
1.Rezolucija ekrana

Ti nista ovde nisi rekao :)

Ovako se to radi.
2 vs 1:
+ Displej (kontrast, rezolucija je ovde bolja nema veze sto je manja. 1280x720 je HD. A na 1 je 1280x800 i zato ima crne trake kad gledas video, slike i sl..).
++ Baterija. 3100 vs 2500mAh.
++ RAM memorija 2gb vs 1Gb.
++ Procesor 1.6Ghz Quad vs 1.4 Dual.
++ S pen, znatno unapredjeniji.
++ Performanse uopste...
+ Lepsi, lepše lezi u ruci.
- Nema!
Ako može Mercedes S klasa pretposlednji model da bude bolji od najnovijeg Mercedesa S klase onda moze i Note 1 od Note 2. Prosto :D

Ima ljudi kojima je i dalje mercedes 300d najbolji auto jer u nista bolje nisu ni seli :)

U Japanu se pojavio kod operatera i tamo je jeftiniji od Note 2

U Japanu se pojavio kod operatera i tamo je jeftiniji od Note 2
Japanski telefonu u japanu jeftiniji od korejskog telefona u japanu jos preko operatera kako je to cudno. Cekaj da izadje internacionalana verzija normalno da je u japanu jeftiniji nego u ostatku sveta.

Japanski telefonu u japanu jeftiniji od korejskog telefona u japanu jos preko operatera kako je to cudno. Cekaj da izadje internacionalana verzija normalno da je u japanu jeftiniji nego u ostatku sveta.

Sta to ima veze? Pa kod istog operatera Xperia Play kosta 412e, dok je svuda drugde taj telefon ispod 200... Jedino tamo je poznata cena XZ, videcemo koliko ce ovde kostati

U Ch je u pretprodaji 180chf skuplji od N2... Pasce mu cena kad bude dostupan, ali nece on skoro biti jeftiniji od N2, tj ako opste ikada bude jeftiniji od N2...

Napisao sam za mene lično. Znači moje potrebe sasvim zadovoljava ovaj telefon. Za koje sve radnje koristite telefon pa da su Vam neophodne takve karakteristike, mislim na N II?
Pozdrav.

Napisao sam za mene lično.

MilkoBG
Citat Citiram korisnika: Blueser Pogledaj poruku
Ja imam Note I. Za mene je lično to bolja sprava od II
2vs1
+
1.Baterija
2.Baterija
3.Baterija
4.JB
5.brzina kamere
6. Zgodniji za manipulaciju jednom rukom
...

-
Jedan jedini
1.Rezolucija ekrana

Poslednja izmena:
Napisao sam za mene lično. Znači moje potrebe sasvim zadovoljava ovaj telefon. Za koje sve radnje koristite telefon pa da su Vam neophodne takve karakteristike, mislim na N II?
Pozdrav.

Ja kao korisnik i jednog i drugog telefona mogu reci da note 1 u realnom radu ne moze ni da prismrdi dvojci. Sve je duplo brze i rad na njemu je pravo zadovoljstvo. O bateriji necu da trosim reci jer ne postoji bolji tel sto se tice baterije. Na note1 sa istim koriscenjem sam imao oko 3.5h screen on i jedva 24h sa note 2 preko 6h i 48h. Kamera bolja,naprednija,brza... sta ti vise treba od telefona. Cak je olovka bolja i ima brzi odziv... eto covek ako ti sve to nije dovoljno i volis note1 samo zbog 16:10 bez obzira na blackcliping onda blago tebi. Covek je srecan ako se zadovoljava sitnim stvarima. Ja nazalost nisam jedan od njih.

Imao sam desetak dana Note 1 i juče ga prodao. Kupujem za koji dan "dvojku" pa me interesuje, da li se Note 2 može otključati u "kućnoj radinosti"? Ako ne može, da ne kupujem sa Telenora sa 24 mes. garancije, nego sim free sa 6 mes. gar. Razlika u ceni je 20€, tako da to nije odlučujući faktor.

Ja kao korisnik i jednog i drugog telefona mogu reci da note 1 u realnom radu ne moze ni da prismrdi dvojci. Sve je duplo brze i rad na njemu je pravo zadovoljstvo. O bateriji necu da trosim reci jer ne postoji bolji tel sto se tice baterije. Na note1 sa istim koriscenjem sam imao oko 3.5h screen on i jedva 24h sa note 2 preko 6h i 48h. Kamera bolja,naprednija,brza... sta ti vise treba od telefona. Cak je olovka bolja i ima brzi odziv... eto covek ako ti sve to nije dovoljno i volis note1 samo zbog 16:10 bez obzira na blackcliping onda blago tebi. Covek je srecan ako se zadovoljava sitnim stvarima. Ja nazalost nisam jedan od njih.

Bas tako!

Imao sam desetak dana Note 1 i juče ga prodao. Kupujem za koji dan "dvojku" pa me interesuje, da li se Note 2 može otključati u "kućnoj radinosti"? Ako ne može, da ne kupujem sa Telenora sa 24 mes. garancije, nego sim free sa 6 mes. gar. Razlika u ceni je 20€, tako da to nije odlučujući faktor.

Rutuješ i otključaš aplikacijom.

Nazad
Vrh Dno