Sa garancijom naravno. Nego da li vredi tih 100evra vise u odnosu na s3?
Ja sam presao i prezadovoljan sam. Opravdava apsolutno svaku paru.
Buraz ima S3 i kad je osetio Note odmah ga stavio u oglas.Klasa!
Neka preporuka za kernel uz Revolution 9.1?
Sta mislite o ovoj kartici:
KINGSTON MICROSD 16GB CLASS 4 +
1700 dinara, jedino sto je klasa 4, kaze 4mb/s pa nisam siguran dal je dovoljno kad snima, za igrice? Mozda jedino za skladiste.
Nasao sam na netu, deal extreme salje besplatno - Sandisk 32gb, class 10 za 36$.
Iscitao sam par tema, kaze sve preko class 6 telefonu nista ne znaci, bar nista primetno. Jedan hvali Kingston, drugi kazu uzmi Sandisk... Nekima je Kingston kartica bila felericna, drugima je Sandisk, pa su vracali i zamenjena je radila.
Hvala sto me podseti na comtrade, imaju dosta veci izbor, kingston 16gb class 4 je isto 1700, kingston 16gb class 10 je 2700. Ostale su ili manji kapacitet (4-8gb) ili napucana cena - recimo Kingston 32gb, class 4 3600din, a 32gb class 10 5500din.
Jedino sto ne znam kako se ostvaruje garancija preko deal extreme, i da li uopste to ide preko njih, postarina... moram da iscitam sta kazu.
Nego jel sam ja corav ili ne vidim mesto za trakicu na note 2? Znam da galaxy s2 ima, ovde bi mi bas odgovaralo da budem siguran da nece da mi ispadne telefon.
Onda jedino da dam 2700din za kingston 16gb class 10 kod nas ili da rizikujem sa deal extreme. Trenutno cekam prenosne punjace baterije pa ako sve stigne ok mozda se odlucima za sandisk 32gb class 10.
ljudi nesto se dvoumim da li da pazarim note 2 ili da sacekam pa na prolece da uzmem sony xZ ili S4? Sta ja znam koliko cu ja primetiti neke razlike osim sto ce ovi telefoni imati full HD i ne verujem da ce imati nesto toliko mnogo drasticnije.
Kakva su vasa misljenja?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari