Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

Hvala puno :)
To bi bilo super da ne moram da se cimam sa telenorom, samo nastavim mts postpaid.

Jel se gubi garancija ako otkljucam telefon sa telenora? Negde sam citao da se ne gubi dok drugi kazu da se gubi jer cim se root-uje ode garancija.
Koja li je futrola najbolja? Zaleteh se pre neki dan i uzeh pouch za 5k dinara u pm. Lepo izgleda, dobro i stiti u dzepu, ali nemam nikakve koristi od nje dok koristim telefon jer telefon bez iceg mi deluje kao da drzim ribu u ruci.
Stalno imam utisak da ce da isklizne pogotovo dok se vozim busom.
Danas sam uzeo neku nosson za 2500, fino deluje i nekako mi telefon cvrsce stoji u ruci, ali vise mi se svidja pouch.
Sada sam u dilemi dal da prodam ili zadrzim pouch mada je pitanje koliko mogu da izvucem.

Ne gubi se garancija jer sve moze da se vrati na fabricko, vec je zilion puta rečeno. A preko imei broja moze da se otkljuca ali taj kod se placa koliko ja znam. Ovo gore je fraj.

P.s. gore me ispravio mob, treba 'napakujes' umesto 'otpakujes' :)

izasao novi rom N7100XXDMA5. kazu da su boje malo sredjene (prvenstveno bela). cekam Android Revolution HD 9.0 koji je baziran na njemu, mike1986 ga upravo uploaduje. ne verujem da cu primetiti neki napredak u ekranu (pogotovo sto se to tesko primeti bez referentnog telefona), ali bar malo da se poigram :)

izasao novi rom N7100XXDMA5. kazu da su boje malo sredjene (prvenstveno bela). cekam Android Revolution HD 9.0 koji je baziran na njemu, mike1986 ga upravo uploaduje. ne verujem da cu primetiti neki napredak u ekranu (pogotovo sto se to tesko primeti bez referentnog telefona), ali bar malo da se poigram :)

Imas ga na sajtu skidaj pa javljaj utiske ;)

Ne gubi se garancija jer sve moze da se vrati na fabricko, vec je zilion puta rečeno. A preko imei broja moze da se otkljuca ali taj kod se placa koliko ja znam. Ovo gore je fraj.

P.s. gore me ispravio mob, treba 'napakujes' umesto 'otpakujes' :)
Hvala, nasao sam na 61. stranici u ovoj temi kako se otkljucava.

Poslednja izmena:
Stavio sam novi rom, po meni radi kao i stari :) Nisam video do sad da je nešto bolje ali ni lošije. Za bateriju ćemo uskoro videti, za sada je ok.

ovo sam stavio :)

Pogledaj status stranu.

4a2y3y7y.jpg

Nigde mi se ne pominje ovaj XXDMA5

Zato što je dečko zamenio build number. Pozovi *#1234#
Za sada sam zadovoljan ovim romom :)

Poslednja izmena:
Auu, a gle signal :D jos bolje bi bilo kada bi bio bolji signal...

A ovih 8 sati je provedeno u centru NBgd. Toliko o VIPu :(.

Uzgred. Prvi put mi se desilo da u notifikaciji dobijem link za ovo. Bio je neki plavi znak +. Ima li neko ideju kako je uletela ova navlakuša?

7ebarase.jpg

Da li se isplati menjati S3 za note2? Da li note2 opravdava razliku od 100evra koju bih trebalo da doplatim za njega?

Uskoro izlazi 9.1 :) Kaže da ništa nije zaboravio, samo hoće da doda još cool stvari :-D nije hteo da nabraja, dodaće changelog.

Da li se isplati menjati S3 za note2? Da li note2 opravdava razliku od 100evra koju bih trebalo da doplatim za njega?

Isplati se i te kako :)
Mnogo je bolji Note 2:
+Displej, +Baterija, +2gb Rama, +lepsi, +Brzi.
-Veci i ko ima kratke prste ebeno, meni je extra :)

Sa garancijom naravno. Nego da li vredi tih 100evra vise u odnosu na s3?

Rekao ti je čovek iznad koji je prešao sa s3 na note. To ti valjda dovoljno.

Nazad
Vrh Dno