Jel se gubi garancija ako otkljucam telefon sa telenora? Negde sam citao da se ne gubi dok drugi kazu da se gubi jer cim se root-uje ode garancija.
Koja li je futrola najbolja? Zaleteh se pre neki dan i uzeh pouch za 5k dinara u pm. Lepo izgleda, dobro i stiti u dzepu, ali nemam nikakve koristi od nje dok koristim telefon jer telefon bez iceg mi deluje kao da drzim ribu u ruci.
Stalno imam utisak da ce da isklizne pogotovo dok se vozim busom.
Danas sam uzeo neku nosson za 2500, fino deluje i nekako mi telefon cvrsce stoji u ruci, ali vise mi se svidja pouch.
Sada sam u dilemi dal da prodam ili zadrzim pouch mada je pitanje koliko mogu da izvucem.
izasao novi rom N7100XXDMA5. kazu da su boje malo sredjene (prvenstveno bela). cekam Android Revolution HD 9.0 koji je baziran na njemu, mike1986 ga upravo uploaduje. ne verujem da cu primetiti neki napredak u ekranu (pogotovo sto se to tesko primeti bez referentnog telefona), ali bar malo da se poigram![]()
Pobeljivanje bele![]()
Hvala, nasao sam na 61. stranici u ovoj temi kako se otkljucava.Ne gubi se garancija jer sve moze da se vrati na fabricko, vec je zilion puta rečeno. A preko imei broja moze da se otkljuca ali taj kod se placa koliko ja znam. Ovo gore je fraj.
P.s. gore me ispravio mob, treba 'napakujes' umesto 'otpakujes'![]()
izasao novi rom N7100XXDMA5. kazu da su boje malo sredjene (prvenstveno bela). cekam Android Revolution HD 9.0 koji je baziran na njemu, mike1986 ga upravo uploaduje. ne verujem da cu primetiti neki napredak u ekranu (pogotovo sto se to tesko primeti bez referentnog telefona), ali bar malo da se poigram![]()
Zato što je dečko zamenio build number. Pozovi *#1234#
Za sada sam zadovoljan ovim romom![]()
Da li se isplati menjati S3 za note2? Da li note2 opravdava razliku od 100evra koju bih trebalo da doplatim za njega?
Isplati se i te kako
Mnogo je bolji Note 2:
+Displej, +Baterija, +2gb Rama, +lepsi, +Brzi.
-Veci i ko ima kratke prste ebeno, meni je extra![]()
@BBking Probaj sa ovim ili nekim slicnim app-om
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.brosmike.airpushdetector&hl=en
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari