Delim tvoju radost
Ja sam nesto slicno uspeo u kolima dok sam vozio i trebalo je videti blentavu facu samozadovoljstva :d
Ne mili mi se da pomislim na keca koliko mi zivaca pokidao
Bas sam pominjao da ljudi pogase google now sinhronizacije, tracking i ostale gluposti. Poslednje sto mi treba je da mi zna gde sam koliko vremena proveo i da sve to belezi. Mnogo me sve to nervira. Polako nas uvode da nam sve to bude normalno, pa ce na kraju kameru da nam stave u goozicu da gledaju kad idemo da njamo-ke
@zlajo: kako zasto? Uredjaj je uzi od prethodnog i MNOGO bolje lezi u ruci. Mozda je vise pozadi zaobljen, sta znam
Bas sam pominjao da ljudi pogase google now sinhronizacije, tracking i ostale gluposti. Poslednje sto mi treba je da mi zna gde sam koliko vremena proveo i da sve to belezi. Mnogo me sve to nervira. Polako nas uvode da nam sve to bude normalno, pa ce na kraju kameru da nam stave u goozicu da gledaju kad idemo da njamo-ke
@zlajo: kako zasto? Uredjaj je uzi od prethodnog i MNOGO bolje lezi u ruci. Mozda je vise pozadi zaobljen, sta znam
Ako hoćete da uklonite dropbox folder u galeriji (ko ga uopšte ima) koji svlači sve slike i videa iz dropboxa evo rešenja. Settings (telefona, ne samog dropboxa)-Lična-Cloud pa ugasite sinhronizaciju sadržaja za dropbox i za slike i za video. Ovo nije isto što i upload slika na dropbox.
Koristiti telefon dok vozis je po meni jedan od najvecih prekrsaja koji covek moze da uradi. Bio svedok I ucestvovao kao suvozac u nekoliko udesa bas izazvanih koriscenjem mobilnih.
Skini francuski iz decembra ako hoces da ubacujes 4.1.2
Nervira me u njemu sto ne stoji gore znak kad izvadis olovcicu, ostalo ok.
Sto bi se zatarabio sa bootloaderom novim kad ti isti djavo koji je rom? Nikad se ne zna kad ces i dal ces nesto da otpakujes ili otkljucas (mouda i za prodaju).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari