Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

@hunder

Da li imaš simplistic framework donation version 3.0.1? Ubih se od traženja ali ne vredi... Legend95 ustupa aplikaciju samo doniranjem preko Pay Pal-a koji ja naravno nemam...

Nemam od sminke koristim samo
Poppuri_Full_Screen_HD_Photo_rectangle I icon theme set I to je to

Ok.
Na xda ima basic simplistic koji trenutno koristim i moram reći da je mnogo dobar u prilagođavanju home screena.
ako treba link tu sam...

Aj kad se već pominje baterija da pitam jel razmišljate kad i kako punite mob? Tačnije, jel imate neka 'pravila' kad i kako punite i sta izbegavate da radite? (Tipa punjenje preko noći, često skidanje sa punjača, i t.sl.)

Ja se trudim da ne praznim bateriju do kraja i da je dopunim pred spavanje kako bi sutra bila spremna za upotrebu :) I da, trudim se da kad je stavim na punjač da sačekam da se skroz napuni. Uglavnom je punim svako veče oko 22h osim ako mi ostane preko 60%...

Hmm. Telefon mi preko noci u "rezim aviona" za 8h potrosio 25% baterije???
I rootovao sam tel ali kad probam u Cwm da udjem (home + vol up + power) na displeju pobrljave slova i trepere? Sta mi preporucujete?

Nije mu se spavalo pa nije ušao u deep sleep, mozda ce se resi sad kad si resetovao mob. A da udjes u recovery skini rom manager pa imas tu valjda boot into recovery.

Smatram uspehom što sam danas u busu otkucao poruku jednom rukom :) to sa note1 nije bilo moguće ni u snu :)

Delim tvoju radost :D
Ja sam nesto slicno uspeo u kolima dok sam vozio i trebalo je videti blentavu facu samozadovoljstva :d

Ne mili mi se da pomislim na keca koliko mi zivaca pokidao

juce uvece sam skontao da mi google now nije bio ukljucen. sad sa ukljucenim opet preko noci trosi 5%.

Bas sam pominjao da ljudi pogase google now sinhronizacije, tracking i ostale gluposti. Poslednje sto mi treba je da mi zna gde sam koliko vremena proveo i da sve to belezi. Mnogo me sve to nervira. Polako nas uvode da nam sve to bude normalno, pa ce na kraju kameru da nam stave u goozicu da gledaju kad idemo da njamo-ke

@zlajo: kako zasto? Uredjaj je uzi od prethodnog i MNOGO bolje lezi u ruci. Mozda je vise pozadi zaobljen, sta znam

Poslednja izmena:
Bas sam pominjao da ljudi pogase google now sinhronizacije, tracking i ostale gluposti. Poslednje sto mi treba je da mi zna gde sam koliko vremena proveo i da sve to belezi. Mnogo me sve to nervira. Polako nas uvode da nam sve to bude normalno, pa ce na kraju kameru da nam stave u goozicu da gledaju kad idemo da njamo-ke

@zlajo: kako zasto? Uredjaj je uzi od prethodnog i MNOGO bolje lezi u ruci. Mozda je vise pozadi zaobljen, sta znam

Gde da pogasim to?

Искључи синхронизацију са гуглетом. Одради uninstall за google search.
И искључи у подешавањима за GPS оно да гугл може да прати твоје кретање и шта још иде.

Nisam znao da je uzi i da bolje lezi u ruci :D Nisam drzao N1 nikad :) 2jku jesam :d

Malo uzi, malo tanji, a duzi, i nekako se uklopilo da se dosta lakse koristi. Kec je stvarno bio za one kojima ne smeta da uvek koriste sa dve ruke. Taj sam bio, ali ipak ima dosta situacija gde ne mozes obe ruke da upotrebis (dok vozim kola), itd.

Koristiti telefon dok vozis je po meni jedan od najvecih prekrsaja koji covek moze da uradi. Bio svedok I ucestvovao kao suvozac u nekoliko udesa bas izazvanih koriscenjem mobilnih.

Ako hoćete da uklonite dropbox folder u galeriji (ko ga uopšte ima) koji svlači sve slike i videa iz dropboxa evo rešenja. Settings (telefona, ne samog dropboxa)-Lična-Cloud pa ugasite sinhronizaciju sadržaja za dropbox i za slike i za video. Ovo nije isto što i upload slika na dropbox.

Ako hoćete da uklonite dropbox folder u galeriji (ko ga uopšte ima) koji svlači sve slike i videa iz dropboxa evo rešenja. Settings (telefona, ne samog dropboxa)-Lična-Cloud pa ugasite sinhronizaciju sadržaja za dropbox i za slike i za video. Ovo nije isto što i upload slika na dropbox.

To je to :) Veliko hvala.

Koristiti telefon dok vozis je po meni jedan od najvecih prekrsaja koji covek moze da uradi. Bio svedok I ucestvovao kao suvozac u nekoliko udesa bas izazvanih koriscenjem mobilnih.

Trenutak dovoljan da se napravi haos, al ***, ne mogu da se ne javim kada sam 15ak minuta u putu. Sa dvojkom uspevam lepo jednom rukom, a sa kecom dosta teže to bilo. Note 2 je čašica.

Eve ja

Prilozi

• uploadfromtaptalk1358957245623.jpg
    uploadfromtaptalk1358957245623.jpg
    46.3 KB · Pregleda: 152
Nisi mi preporucivao zbog bootloadera :) da ubacujem?

Poslednja izmena:
Skini francuski iz decembra ako hoces da ubacujes 4.1.2
Nervira me u njemu sto ne stoji gore znak kad izvadis olovcicu, ostalo ok.

Sto bi se zatarabio sa bootloaderom novim kad ti isti djavo koji je rom? Nikad se ne zna kad ces i dal ces nesto da otpakujes ili otkljucas (mouda i za prodaju).

Jel se gubi garancija ako otkljucam telefon sa telenora? Negde sam citao da se ne gubi dok drugi kazu da se gubi jer cim se root-uje ode garancija.
Koja li je futrola najbolja? Zaleteh se pre neki dan i uzeh pouch za 5k dinara u pm. Lepo izgleda, dobro i stiti u dzepu, ali nemam nikakve koristi od nje dok koristim telefon jer telefon bez iceg mi deluje kao da drzim ribu u ruci.
Stalno imam utisak da ce da isklizne pogotovo dok se vozim busom.
Danas sam uzeo neku nosson za 2500, fino deluje i nekako mi telefon cvrsce stoji u ruci, ali vise mi se svidja pouch.
Sada sam u dilemi dal da prodam ili zadrzim pouch mada je pitanje koliko mogu da izvucem.

telefon moze da se otkljuca putem imei broja .. i ne gubi se garancija.. ne mora da se rootoje i sl . sve legalno

Vrh Dno