e, ljudi, inace ja imam jednu ideju od pre par dana sto mi naletela, pa cu da izlozim pa javite sta mislite.
Zamislio sam da napravim neki nazovi custom rom za naseg momchila! Nesto kao sto je roman napravio TNT. kontam da se taj lik nece nesto previse cimati cim do sada nije izbacio release 2 sa novim firmware-om.
U svakom slucaju, voleo bih da napravim .img pack u kom ce da lezi najnoviji firmware koji je rootovan bez kineskih aplikacija sa par interesantnih stvari poput wallpapera boot animacije, zvukova itd. dakle ne bukvalno custom rom, nego mala modifikacija sa najvecim akcentom na root i na skidanje tragova kineza.
Mislim da bih bio u stanju to da uradim, ima dosta iskustva u programiranju, no nikad nisam radio sa android javom, mada sam ga skontao gledajuci ga ovih dana i verujem da uz odradjenu dozu truda mogu te stvari da razumem i realizujem. Uostalom, ne bih ja imao tu sta da programiram, ali cisto pominjem jer bih voleo da stvorim dublje razumevanje androida.
U svakom slucaju cilj mi je da napravim mali pack koji cu svaki put kada plojerovci izbace novi firmware moci samo da nabacim preko system foldera i da imamo tu verziju firmware-a bez muke. Znam da zvuci jednostavno kako zborim, ali svestan sam da je mucan proces. Uostalom, ja sam i dalje u fazi razmisljanja da li tome uopste da se posvetim, jer imam vec jako puno obaveza.
Pa ako ima neko ko bi voleo samnom da se tripuje malo ili mozda da mi udeli koji savet ako je iskusniji u tom polju bio bih mu zahvalan.