Evo,posle godinu dana jos uvek sam odusevljen svojim GT30...mozda zato sto ga koristim za gledanje a ne za sopstvenu psihoanalizu...
Blago tebi, dedukcija ti je na nivou. Isto tako JK kaže da svima onima koji je ne vole smrdi iz usta... :d
Ja sam s st50 generalno zadovoljan, ali mnogo manje nego što sam očekivao, a lična očekivanja svakog pojedinca su... pa lična i razlikuju se od osobe do osobe.
Ponekad zavidim ljudima koji uđu u radnju, bace pogled na nekoliko tv-ova i kažu: "hoću ovaj", kao da biraju paprike, a ne TV. Donesu tv kući i uživaju u njemu, a uzeli neki krš model npr.
GT30 je svakako sjajan TV. Mislim da 2011. serija ne pati toliko od posterizacije i false countouringa, ali je zato njihov problem floating blacks i još ponešto. Ukoliko tvoj tv ne pati od toga, (a to će tek da se vidi kroz koju godinu ukoliko nivo crne krene da srlja u ponor), blago tebi. Ukoliko ti ne primećuješ mane tvog TV-a, opet blago tebi.
Postoji razlika između kežual gledalaca i entuzijasta, a njihovi kriterijumi nisu i nikako ne mogu biti isti.
Sve u svemu, možda bih bolje prošao s nekim dobrim ledom ili samsungom 6500 ili 8000 od 60 inča, ali to su cenovno veoma drugačije kategorije u odnosu na st50, koji je za ove pare za koje sam ga uzeo zaista sjajan.
A to što ću ja da reklamiram moj primerak je sasvim druga stvar, očigledno nisi čitao neke prethodne postove, a i ne krivim te, poprilično su opširni.
Meni izgleda jednostavno dosta smetaju te neke mane plazme, a to nisam mogao da znam unapred, jer mi je ovo prva plazma. Nadam se da će do sledeće kupovine TV-a oled biti cenovno prihvatljiv, a videćemo kako će se pokazati po pitanju PQ.
Kad st50 ne bi toliko patio od posterizacije, line bleeda i false countouringa, bio bi maltene savršen tv, a ovako je samo veoma veoma dobar, skoro pa odličan.
Samsung pati od nekih drugih stvari, a da li bi mi one smetale manje ili više, ko će ga sad znati...
Sve u svemu, za ove pare nisam mogao bolji tv da uzmem, samo da mi nije zapao bangav primerak, videćemo šta će mi reklamacija doneti...