Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

za kopanje mozes da mesas sta hoces.

Baš tako... evo kod mene zajedno rade 7970 i 7850 pod GUIminer-om... Oko 950 Mhasha ukupno. E sad nisam 100% siguran za miksovanje između generacija, npr 7xxx i 5xxx, ali mislim da bi radilo, jer jedan te isti Catalyst drajver se koristi.

Poslednja izmena:
Koji drastican pad cene za veoma kratko vreme... 19.19 na 17.32 !

Neko se opasno igra.

Sad je 16.84... Zavaljujte to dok nesto vredi :)

Edit: proslo je par minuta, sad je 16.50?! WTF?

Poslednja izmena:
ništa, svi po 0.5 BTC-a nedeljno kod mene, radim brokeraj povoljno (može i na procenat :D).

ja fino zaradih na ovom padu, za mene očekivanom. fora je što može da se na vreme beži na LTC, mada ni on nije imun na pumpanje ovakvo.

Poslednja izmena:
Koje ludacke oscilacije. Pogotovo ovaj dvosatni pad za preko 2.8$

16.26$

M_M je napisao(la):
Baš tako... evo kod mene zajedno rade 7970 i 7850 pod GUIminer-om... Oko 950 Mhasha ukupno. E sad nisam 100% siguran za miksovanje između generacija, npr 7xxx i 5xxx, ali mislim da bi radilo, jer jedan te isti Catalyst drajver se koristi.
Naravno da moze. Do pre 3 dana mi je stajala 5770 pored 7950. Sve moze da se mesa pod win-om.

Ja mislim da ce cena ponovo da ide gore. Ne znam sada sta se desilo i sto je pala toliko.
Edit: Evo ide, sad je 17$

Poslednja izmena:
ja chekam da padne na 14$ i manje pa kupujem za sve pare :D

*** i to je rizik
zamisli kupim sa 14 a on padne na 12 i tako stoji i stoji....pa malo skochi pa padne....a ja grickam nokte :D ko da se igrash na kladionici...kockanje bato :D

znao sam da mora kad tad da skochi novchic, ja sam planirao do pochetka januara max, ali eto, nije se desilo i krenula panika i prodao sam u onom drugom mini talasu skakanja u fazonu, bolje i to nego posle za 10 i manje.
kako ko ima zivce, predvidjanja...zanimljivo je to igranje...

Poslednja izmena:
Morace da skoci kad tad. Poenta je samo na koliko si dugo spreman da zarobis lovu. I pre ovoga smo svi znali da ce skakati cena ali niko nije imao love da kupuje.

pa nismo znali 100%.
*** sa ovim asic hajpom, pa i oni koji su govorili 100% da nema nishta, su sigurno blago strahovali.
da je doshao asic, od skoka nishta ne bi bilo. diff bi otishao u K a novchic pao

Ma to sa asic je dobra prica za bitcoin zajeenicu. Jedino sto ce onda da potisne gpu. za ltc izrada neka bi asic-a kostala par miliona, taKo da bi neki mozd presli tamo da kopaju.

Nije ni cudo sto je danas vrednost pala ovoliko , za samo dva sata je prodato oko 61000 novcica...

i isti ti shto su prodali ce da kupuju kad padne cena :D

Dok smo "mi" :D rudarili, najniza vrednost je bilo nesto preko 7e, umesto sto su kupovane grafike, lepo je tada trebalo kupiti novcice i sad bi skoro duplirao ulozeno :d....

Sad je kao da jesmo :p.

Pozdrav svima...vidim da ste vec dugo ,,rudari,, pa imam par pitanja za vas.....da li se trenutno isplati ulagati u Butterfly - ASIC masinu....pod uslovom da je stvarno u zavrsnoj fazi razvoja...Koji je najbolji software za mining i cuo sam za nas bitcoin balkan ..da li se vise isplati preko nasih ili stranaca...i jos jedno ...jel neko zna koja je buducnost mininga ....tj. da li ce nakon pravljenja poslednjeg bitcoina postojati neka zarada za ,,rudare,,hvala na odgovorima pozdrav..

Zarade uvek ima dokle god vidis da je ovde aktivna tema.
Za Butterfly procitaj zadnje 3-4 stranice, nema od toga nista, prevaranti ;)

Pozdrav svima...vidim da ste vec dugo ,,rudari,, pa imam par pitanja za vas.....da li se trenutno isplati ulagati u Butterfly - ASIC masinu....pod uslovom da je stvarno u zavrsnoj fazi razvoja...Koji je najbolji software za mining i cuo sam za nas bitcoin balkan ..da li se vise isplati preko nasih ili stranaca...i jos jedno ...jel neko zna koja je buducnost mininga ....tj. da li ce nakon pravljenja poslednjeg bitcoina postojati neka zarada za ,,rudare,,hvala na odgovorima pozdrav..

Prvo nije se ni pojavilo a drugo i kad i ako se pojavi veruj da ce biti gomila njih koja ce do ovih uredjaja doci pre tebe.
Tebi kad bude dostupno verovatno vise nece biti ispaltivo.

Kada se svi btc "naprave" rudarima ce ostajati samo prihod od transakcija koji i sad postoji ali je on znacajno manji u odnosu na nove coine. Vremenom ce se taj odnos menjati u korist ovog dela od transakcija.

Mislio sam da narucim....onaj od 60gigahash-a ispadne 1050e sa shippingom, rekli su ako se poruci recimo 15.januara stize najkasnije pocetkom marta... A ako ga sad porucim verovatno krajem marta....kosta koliko malo bolji komp...mislim da cu moci da iscupam pare nazad u nekom narednom periodu....rezultati testiranja se ocekuju sledece nedelje u petak ili ponedeljak pa cemo da vidimo javicu rezultate.....hvala na odgovorima:)

Sto, pa covek normalno razmislja, sto bi kupio 3 x 7950 koje zajedno kostaju soma evra i daju 1 GHash, kad moze za te pare da uzme 60 GHasha.

:D

U pocetku sam i donekle verovao u taj ASIC, ali sada mi svaka prica na temu njega smesna. Screenshoot or it didn't happened, sto bi se reklo. :d

Ja koliko sam ukapirao jedina mana tog hardvera je sto ne mozes da ga prodas kanije kao sto je slucaj sa gpu-om.....

Nazad
Vrh Dno