Ja koliko sam ukapirao jedina mana tog hardvera je sto ne mozes da ga prodas kanije kao sto je slucaj sa gpu-om.....
Da znate da otezano ide naplata preko menjacnice. Znaci ako neko bude menjao skoro efektivu da zna sta moze da ga ocekuje.
A sta je problem s menjacnicom? Meni su onda kad sam menjao u roku od 3h zavrsili sve. Sta je bilo 5-og oktobra?
Problem sa isplatama
2013-01-22
Postovani korisnici, zbog problema koje imamo u poslednje vreme sa MtGox-om, moguce je da ce u sledecih nekoliko dana isplate ici malo sporije nego inace. Znam da smo Vas navikli da isplate budu u istom danu i zao nam je sto cemo morati na kratko odstupiti od te dinamike. Cinimo sve da se situacija sto pre normalizuje i nadamo se da cemo uskoro moci da Vam ponudimo i druge ocpije za prodaju (osim preko MtGox-a), cime bismo sprecili da se ovakvi problemi dese i u buducnosti.
A sta je problem s menjacnicom? Meni su onda kad sam menjao u roku od 3h zavrsili sve. Sta je bilo 5-og oktobra?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari