Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Jedina mana tog hardvera je što ne postoji :d

Ne razumes,leptir firma je prevara,takav hardver ne postoji i nece ni postojati u skorije vreme.Pogledaj zadnjih 6-7 strana ove teme pa ce ti se oci otvoriti

Ja koliko sam ukapirao jedina mana tog hardvera je sto ne mozes da ga prodas kanije kao sto je slucaj sa gpu-om.....

ima jos jednu veliku manu a to svi ovde previdjajuj , to je da je izradjenu u stealth tehnologiji te ga je iz tog razloga nemoguce slikati ili snimiti :d

Nista cekamo sledecu nedelju ,tad im stizu cipovi,pa cemo da vidimo....koliko zatadite mesecno sa karticama...ako smem da pitam?

Ovde nađi karticu za koju te interesuje cifra, pa onda ovde ukucaj koliko MHash/s pravi i imaćeš na kraju koliko para može da zaradi po trenutnim uslovima, ne računajući troškove za struju.

Znam ja jednoga iz Borce, ako mu das pare na ruke obezbedice ti Asic do 15-og Februara :d

Hoce jos neko da proba? Ja se jedva suzdrzavam, kao da je pao s Marsa :D

sta se desava sa 50btc ?

Meni pise da sam offline i brzina opada na sajtu a ovako sve radi ...

samo statistika i sajt pobenavili....meni shljaka sve ok.

Pa tek sam presao tamo, kartice mi rade u full-u, a pokazuje da ne radi na sajtu ?

amortizovao koin.

Poslednja izmena od urednika:
Da znate da otezano ide naplata preko menjacnice. Znaci ako neko bude menjao skoro efektivu da zna sta moze da ga ocekuje.

Poslednja izmena:
Da znate da otezano ide naplata preko menjacnice. Znaci ako neko bude menjao skoro efektivu da zna sta moze da ga ocekuje.

Strasno, kako bas sad kad sam "dao" mojih 450$ koje sam mukotrpno rudario mesecima.
Samo da ne bude kao 5-og oktobra...

A sta je problem s menjacnicom? Meni su onda kad sam menjao u roku od 3h zavrsili sve. Sta je bilo 5-og oktobra?

A sta je problem s menjacnicom? Meni su onda kad sam menjao u roku od 3h zavrsili sve. Sta je bilo 5-og oktobra?

Problem sa isplatama
2013-01-22
Postovani korisnici, zbog problema koje imamo u poslednje vreme sa MtGox-om, moguce je da ce u sledecih nekoliko dana isplate ici malo sporije nego inace. Znam da smo Vas navikli da isplate budu u istom danu i zao nam je sto cemo morati na kratko odstupiti od te dinamike. Cinimo sve da se situacija sto pre normalizuje i nadamo se da cemo uskoro moci da Vam ponudimo i druge ocpije za prodaju (osim preko MtGox-a), cime bismo sprecili da se ovakvi problemi dese i u buducnosti.

eto ga obavestenje na sajtu.

Pa dobro, nije strasno. U principu oni garantuju da ce biti u roku od 72h ali do sada su radili istog dana. Bitno je da lova legne ;)

Sta se desilo sa Litecoin temom? Nestade tema, nestadose postovi...

Hvala svima na odgovorima.....zanima me sta mislite o ulaganju u FPGA ako vec asic nece da izadje...mislim da se ulaganje u gpu vise ne isplati....

Poslednja izmena:
Nisu FPGA mnogo ispred GPU-ova po pitanju cena/performanse. A ako cela stvar pukne, FPGA ćeš moći pravo u kantu, a grafičke ćeš moći prodati i izvaditi deo uloženog... Ja lično se ne bih zaletao...

sad je, ko kupuje 7950 najbolji izbor.

to je bila i pre 4 meseca kad sam ja krenuo u prichu, tj kad je cena bila ~310e
kako za kopanje tako i za ozbiljniji gaming.

Pa i dalje su oko 300 eurapo oglasima isto koliko i 5970....
Da li ima veze za mining sto mi je drugi slot za gpu x4 a ne 8 ili 16

Poslednja izmena:
Nema veze samo peglaj ...

Sta mislite, jel bi moglo moje napajanje da tera tri 7950? naravno samo rudarenje, recimo najvisi klokovi bez dizanja napona.

Vrh Dno