Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

ja moje 12-ce drzim sa strane kartica ne od pozadi i to po 2 kom u redu .....

Kad sam drzao sa strane bila veca temperatura nego sad pozadi kartica, probacu opet, uzecu jos jednu 12-ticu da stavim gde je ova bila da izvlaci vazduh iz kucista .

20-ca nema ama bas nigde da se kupi sad sam gledao.

Poslednja izmena:
:zgran:Bitcoin 16,5$:banana:

:d

hehe..nemojte ochajavati...bolje je opet da konstantno u budunocti bude ovako i vishe ako treba, nego da smo do sada iskopano prodali za 20$ pa da je palo na ~11 i da gasiimo postrojenja ;)

Ma da. Ovo samo znaci malo sigurniju buducnost za nas rudare. Malo samo da padne diff i da skoci cena i na konju smo ;)
Btw uzeo sam 7950 dc2 i drugar je isto uzeo tako da ce i on poceti s kopanjem.

ooleee...neka vas lepo sluze ;)
pa to, neak je stabilnih 12-13e i malo dif dole i podnoshljivo ce biti...samo da struja ne ode puno...videcemo...

Da je da potraje ova zima.. juce dnevna temperatura izlazila na 16c.. osetila se razlika na grafikama..
Do proleca mogu da se provlacim oko hladjenja, a onda se mora obezbediti neka bolja promaja u prostoriji :D

Vrednost samo nek se zida.. ja sam sinoc zavaljao kolicinu na 16.7, taman da zakrpim rupe u finansijama :D

Da interesantno, konačno je cena solidna...e sad dokle će ovo ići i kada će početi da pada ko zna.

Ja sam čuo da ide do 45 $, pa se sledećeg dana spušta na 10 $. :)

Šalim se, naravno, to vam je berza. Nikad nisi načisto šta je dobro i kad prodati.

Letos kad sam prodavao koine, dolar je bio 97-98.din a sada je 83 dinara.

lepo lepo, samo neka djipa novchic + za sad kako stvari stoje od asica nema nishta, tako da...gpu powa strikes again :D

Hoce jednog dana kada Srbija bude bila izvozna ekonomija.

Letos kad sam poceo sa btc igrankom, imao sam 2 polovare (poluispravne) grafe koje dan danas sabijaju (bacaju artifakte al rade mining pun gas).. sad imam daleko vise grafika od te dve.. i da, zadovoljan sam kako sve funkcionise..

Mige, ni tebe, ni mene, ni nikoga prisutnog na forumu, niko ne tera da sad prodajemo btc.. pa i da ih prodamo, niko nas ne tera da ih odmah isplatimo (sa mtgox $$ u dinare)..

Ja da imam mogucnost da ustekamo gomilu dolara i sacekam dobar kurs u dinarima i tek onda da prebacim te zelembace.. ja bi to radio tako.. al kao i vecina drugih rudara, svi imamo razne troskove, pa shodno tome povlacimo cifre koje nam zavrsavaju poslove :D

Samo kazem, nek sve potraje ovako kako je i mi na konju :)

Moze jedna glupa racunica za bolje matematicare koji su u materiji.

5 racunara sa 6770 grafikama - koliko otprilike za mesec dana mogu da izrudare love po ovom sadasnjem kursu za bitcoin ?

moras da budes precizniji ... npr :
koliko mogu 20x6770 da izrudare za 30 dana ???

Moze jedna glupa racunica za bolje matematicare koji su u materiji.

5 racunara sa 6770 grafikama - koliko otprilike za mesec dana mogu da izrudare love po ovom sadasnjem kursu za bitcoin ?

koliko grafika po racunaru? sa troskovima struje ili bez?

Koliko je to grafika ukupno? Ako mislis da radis sa 5 masina i 5 grafika to je oko 1000Mhash-a ili 60e mesecno. Ali 5 masina ce ti trositi 1KW struje onako odokativno i zarada ce ti biti zalosna.

1 grafika po racunaru, bez troskova struje ...

po ovoj ($17.2) vrednosti racunato i ovim smanjenjem difa koji nastupa danas $85 mesecno ne racunajuci struju!

Ali to je samo trenutno, za koju nedelju ova racunica moze izgledati smesno u odnosu na bilo kavku zaradu!

Poslednja izmena:
Daleko bolja kombinacija. Tebi je super sto nemas troskove struje tako da ti se isplate i te starije graficke.

Vec mesecima bacim povremeno pogled na ovaj topic, ali tek sada pomisljam da se ukljucim i ja malo u "kopanje".

Imam 5 racunara koji su non stop upaljeni, a ne rade nista pametno. Kupovinom par polovnih ATI kartica mogao bih fino da ih uposlim, da se za dva meseca isplati ulaganje u njih.
Struja je zanemarljiv faktor u mom slucaju jer je isto trosio je malo ili puno, fiksno se racuna.

Sad naravno pre realizacije moram opet da procitam topic iz pocetka :( I vec bi mooda pojeo sto sam pre mesec dana odbio 6990 karticu za smesne pare koja je bila bez garancije a bacala je artefakte - sto pretpostavljam da ne bi uticalo na mining ...

Nazad
Vrh Dno