Šta je novo?

LG Optimus L9

Fali ti screen on time tj. koliko sati je radio ekran.

Pa u battery use> pa klik na screen stavku.

Znaci nista spektakularno kako se cinilo. Tresla se gora rodio se mis. :D
Sve u svemu prosek...

Evo kako je stanje kod mene. Baterija napunjena pre 45h.

Prilozi

• 2013-01-14-22-52-49.jpg
    2013-01-14-22-52-49.jpg
    123.7 KB · Pregleda: 208
Znaci nista spektakularno kako se cinilo. Tresla se gora rodio se mis. :D
Sve u svemu prosek...

Pa nije bas - za 4 dana, 4h ekrana. Ok, malo je koristio fon, ali sumnjam da bi drugi uredjaji za 4 dana postigli vise, sve i da nemaju mnogo sinhronizacija, jer kad ekran stavis samo da radi, bez icega, prosek koji fonovi drze je oko 7h.

3 sata i 50 min screen on time 66% brightness
A ispod 50% 30%brightness

A koliko traje baterija na galaksi dvojci i jel bolja ili losija autonomija od L9?

Lošija je na S2, mada ja gledam ovu bateriju i ne verujem... Kad budu ostavili još neki SS onda cu da vidim da li je lošija... Po ovim SS-ovima baterija je bolja i od Note 2 što mi je nemoguće...

Upravo stigla Mat crna TPU futrola. Kupio sam na KP, super je legla, ja zadovoljan.

Lošija je na S2, mada ja gledam ovu bateriju i ne verujem... Kad budu ostavili još neki SS onda cu da vidim da li je lošija... Po ovim SS-ovima baterija je bolja i od Note 2 što mi je nemoguće...

Bench test kaze da je autonomija jedva prosecna.. jeste ogromna baterija ali je i ekran ogroman tako da mislim da autonomija nema sanse da bude kao na Note II.

http://mobile.benchmark.rs/mobilni_telefoni/test_lg_optimus_l9

Mane

- Kamera loša u polju fotografija, ali takođe i u video polju
- Trajanje baterije nije baš najbolje
- Jelly Bean nije ni najavljen za ovaj model

Poslednja izmena:
Pa znam, ali pogledaj sta je Nerast (kakvo ime :D) okacio... Ja bas ono izvlacim dosta, ali ovo kad vidim, strasno je, mada kazem, cekam da se ostali jave i postave svoj SS, jer ovo sto je on okacio je bolje od Note II.

Da, neka okaci SS neko ko ima gomilu sinhronizacija, i kome uvece telefon bude prazan ili skoro prazan, naravno - SS screen-on time-a obavezan.

Pa znam, ali pogledaj sta je Nerast (kakvo ime :D) okacio... Ja bas ono izvlacim dosta, ali ovo kad vidim, strasno je, mada kazem, cekam da se ostali jave i postave svoj SS, jer ovo sto je on okacio je bolje od Note II.

Meni deluje da je njemu isključen internet?

Kao da nije isti telefon ko moj ... mozda ima neku drugu bateriju sta li je.

Sad sam zvao Telenor, nema ga vise na stanju nigde kod njih. Tek ce mozda od 21. stici ako je neko planirao da uzima

Prilozi

• P1154144.JPG
    P1154144.JPG
    358.4 KB · Pregleda: 156
  • P1154145.JPG
    P1154145.JPG
    332.3 KB · Pregleda: 149
  • P1154146.JPG
    P1154146.JPG
    434.1 KB · Pregleda: 172
  • P1154160.JPG
    P1154160.JPG
    395.1 KB · Pregleda: 160
  • P1154161.JPG
    P1154161.JPG
    411.6 KB · Pregleda: 156
Poslednja izmena:
Bezolovni veliko hvala na trudu, video sam šta me interesuje, ovi dugmići sa strane su fino dostupni, a i rupice su na pravom mestu, rekao bih da baš lepo pasuje :)

Bezolovni veliko hvala na trudu, video sam šta me interesuje, ovi dugmići sa strane su fino dostupni, a i rupice su na pravom mestu, rekao bih da baš lepo pasuje :)

Pasuje super, dugmici su na pravom mestu i ne treba jako uopste da se pritisnu. Znaci malo jace nego bez futrole. Probao sam na S2 kod drugara treba da zapnem i to dobro da bih otklucao...
Ako ti treba javi mi na PM pa da ti pustim br gde sam uzeo. Futrola i folija 690rsd.

Ima i posebno folija za ekran 150din u Beogradu. Kupio sam je danas i odlicno leze na ekran. Jedino sto mi je dlacica ostala na ekranu kad sam je lepio pa sad ima linijicu ispod folije :wall:

Daj slike da vidim kako čuči, i sa strane, ako može ,)

@Vojkane, za ova 4 dana korišćenja Wi-Fi je bio uključen većim delom dana, a GPRS nisam uključivao.

WiFI uključen većim djelom dana,a samo 2% baterije potrošio :D yeah right. Bez uvrjede ali ta baterija nije ništa posebno. Ja na mojoj Xperia U kada pogasim sve kao što si ti pogasio za 3-4 dana izvučen 8-9h screen on bez problema

Ima i posebno folija za ekran 150din u Beogradu. Kupio sam je danas i odlicno leze na ekran. Jedino sto mi je dlacica ostala na ekranu kad sam je lepio pa sad ima linijicu ispod folije :wall:

Ja sam je dobio uz futrolu koju sam kupio na KP za 700 din, i prilikom stavljanja na ekran se stvorilo 30 mehurica :) i to sa raznim zrncima prasine, tako da sam je sveukupno koristio oko 2 minuta :) jednostavno ne umem da je stavim, obrisao sam ekran onom krpicom, pratio uputstva ali dzabe. Sto se futrole tice, nije losa, telefon dosta bolje lezi u ruci, tako da je preporucujem (iako je neuporediva u odnosu na kvalitet jednog htc desire-a).

Screenshot_2013-01-15-19-54-16.png

Screenshot_2013-01-15-19-53-58.png

Screenshot_2013-01-15-19-53-30.png

Ево моје статистике, по неком мом мишљењу батерија држи боље него на дизајеру, а чини ми се да и код брата на Оптимусу 3Д такође ради слабије. Ја сам презадовољан.

Него да питам још једном да ли је неко извршио унапређење софтвера које нуди?

Добра вест је да су на XDA форуму отворили подфорум само за Л9 и за сада сем рутовања може да се инсталира и recovery. A лг као лг и овај телефон је направио да се веома тешко или никако брикује. (Јуче сам ћалетов оптимус п500 бриковао 3х и враћао из мртвих путем кдз)

WiFI uključen većim djelom dana,a samo 2% baterije potrošio :D yeah right. Bez uvrjede ali ta baterija nije ništa posebno. Ja na mojoj Xperia U kada pogasim sve kao što si ti pogasio za 3-4 dana izvučen 8-9h screen on bez problema
8-9 screen on? :eek: Качи неки SS

Pogledajte prilog 104936

Pogledajte prilog 104937

Pogledajte prilog 104938

Ево моје статистике, по неком мом мишљењу батерија држи боље него на дизајеру, а чини ми се да и код брата на Оптимусу 3Д такође ради слабије. Ја сам презадовољан.

Него да питам још једном да ли је неко извршио унапређење софтвера које нуди?

Добра вест је да су на XDA форуму отворили подфорум само за Л9 и за сада сем рутовања може да се инсталира и recovery. A лг као лг и овај телефон је направио да се веома тешко или никако брикује. (Јуче сам ћалетов оптимус п500 бриковао 3х и враћао из мртвих путем кдз)

Slicno ovome je kod mene.

Nazad
Vrh Dno