Šta je novo?

LG Optimus L9

Zasto na nekim sajtovima pise da ima ekran 4.5, a na drugima 4.7 inca?

Za to što ne čitaš pažljivo, radi se od sličnim telefonima, al pročiataj prepisku unazad par strana da se ne ponavljamo.

A sto ti je bilo tesko da ponovis, nece ti pasti kruna s glave.

Procitao sam sve od 15. strane na ovamo, nemam bas vremena za svih 30

Drugari, kako se najlakse otkljucava L9? Imam ponudu za njega, ali je zakljucan za telenor, a ja sam na mts-u.

A sto ti je bilo tesko da ponovis, nece ti pasti kruna s glave.

Procitao sam sve od 15. strane na ovamo, nemam bas vremena za svih 30

Stari si clan foruma, trebalo bi da znas da postoji search, zato ti je covek i rekao tako.

Za bogate ljude je ova bolja verzija P769, a ovu 'normalniju' tj. našu koju i ja posedujem je sirotinjska varijanta... ko i Opel, za one sa plićim željom, a velikim željama, koji žele da voze švabski auto po ceni talijanskog :D

На ФБ страници ЛГ Србија кажу да има не верујем да би лагали, а и ја мислим тако. Ближи је екрану са Вејва него Дизајера. Неко облик горуле има сигурно.

moze mala pomoc? stavio sam pre neki dan pattern lock zbog mladje sestre, i dok sam spavao vise puta je probala da provali sifru, nije uspela, i iskocilo mi je ono za gmail i pass, al mi je net ostao iskljucen kao i wireless...jel postoji neki nacin da ga otkljucam bez nosenja u servis?

Ako ništa drugo factory reset iz recoveryja

^ samo da zna da ce izgubiti sve podatke...

Poslao sam mail LG sa pitanjem za nadogradnju na JB. evo odgovora
Thank you for contacting LG Electronics

------Reply to Your Inquiry-------

Thank you for contacting LG Electronics. We are delighted to hear from you as our Valued Customer.

Quality is a top priority at LG. We continuously strive to improve our products and our service, based on the requests of our valued customers. We are always happy to assist our customers in any way possible.

In all honestly we have not been told as of yet by Android or Google when the L9 will get the OS update.

LG like you and so many others is awaiting the advent of the ICS and Jelly Bean for a number of its Handsets.

Please continue to check with us periodically toll free at 1-800-243-0000 as we cannot say with any certainty when it will be.

Respectfully,

Chuck
E-mail Administrator
LGEAI | Customer Interactive Center

На ФБ страници ЛГ Србија кажу да има не верујем да би лагали, а и ја мислим тако. Ближи је екрану са Вејва него Дизајера. Неко облик горуле има сигурно.
Mozda ima neko drugo, da tako kazem, ojacano staklo ali Gorilu nema.

Da li ste uzimali silikonske futrole sa telefon i koje? Planiram da uzmem pa ne znam koju, gledam sa nekog sajta odakle moze da se poruci tipa KupujemProdajem i slicni...

Da li je neko citao opis L9 na sajtu? Sve je to ok, ali ispljuvase bateriju najstrasnije, a ja bolju bateriju do sada na smartfonu nisam imao. A koliko vidim i svi koji su ovde pisali se prezadovoljni. Stvarno ne znam sto imaju primedbu na trajanje baterije...

Edit: Na bench sajtu sam mislio naravno.

Poslednja izmena:
???Na kom sajtu??? od milijardu njih!!! Misliš na benč? pa verovatno nisu svi u ekipi dobili za dž po jedan pa su bili ljuti što su morali lično da nabavljaju primerak za test i odlučili da se osvete zgob toga...

Poslednja izmena:
Ja nisam neki zahtevni korisnik i meni izgura 4 dana cela, stim da ga noću stavljam na Airplane Mode. Ne igram igrice, uključen Wi-Fi većim delom dana, na net skoknem retko, pričam po 30-60 minuta dnevno i to je to. Ja zadovoljan :p

Ja sam zadovoljan baterijom. Iako mi je prvi smartfon, par drugara imaju vec duze vreme neke smartfonove i jedva sastave ceo dan. Uz normalno koriscenje izvucem 2.5 dana.

Takodje sam PREZADOVOLJAN baterijom. Dva dana ko od sale, 20-30 min razgovora, 2-3 sata interneta, 10-15 mms :).

p.s. Pitao bih iskusnije korisnike, da li znaju neki softvet za povezivanje na mac racunar ?

O čemu vi ljudi pričate, kakva dobra baterija? Ako je rezultat od tri sata screen on vama odličan, još u neprekidnom korišćenju bez nekog većeg opterećenja, kada se ubace i pozivi i sinhronizacije, koliko ispadne na kraju dana... Kačite screenshotove...

@Sirius9

Ne pričaj koješta. L9 je dobijen od LG-a lično...

3 sata screen on pod uslovom da nisu igrane igre je jako malo.
To je u rangu hox-a,koji je poznat po jadnoj bateriji.
Ja na note 1 izvlacim 4h screen on i to mi nije nesto impresivno.

Power i home dugme u isto vreme. Kačiš nakon 24 sata tvog uobičajnog korišćenja ili do pražnjenja baterije. Jedan screenshot koje su aplikacije trošile bateriju, drugi skroz dole skroluješ da vidimo onaj dijagram korišćenja i treći screenshot je vreme uključenosti ekrana, što je zapravo i najbitnije u ovoj priči.

Evo izguglao sam u međuvremenu, pritisne se u isto vreme dugme za isključivanje i za utišavanje tona. Sad samo da nađem onaj deo gde piše za baKteriju i šaljem.

Poslednja izmena:
2013-01-14-19-22-57.jpgScreenshot_2013-01-14-19-23-22.pngScreenshot_2013-01-14-19-24-20.png
Uz malo dobre volje, mislim da sam uspeo da pošaljem šta treba, ako ne vičite da šaljem opet :D

Poslednja izmena:
Vrh Dno