Vratio se na stock v21e, sad vidim da ima i v21f, nisam probao ima li neko link na kdz fajl, sta je novo u f verziji. Juce ja pokrenem onaj neki Unreal Engine test i na kraju benchmarka 51 FPS prosek, fin rezultat i tacno mi bude zao hardverski zver od fona kojeg je LG na softverskom planu unistio totalno, a mogao je uci u legendu.
Jel neko slucajno imao situaciju nekad sam se davno zalio i ovde da mi se fon gasi, pratio, pratio i skapirao da se svaki put nakon sto ga ponovo bootam pojavi update za neku aplikaciju,znaci kad se pojavi auto-update neke app a ja na wifi instant mi se fon ugasi. E sad, uzmem ja i ugasim auto-update na Play Store-u (sad mi samo kad otvorim moje aplikacije u store-u javi da ima nova verzija i to je to), medjutim za one preinstalirane aplikacije (Google+,Maps i sta vec ima) sam krene update-ovati bez obzira sta ja odabrao. A mucilo me mesecima, bas me ubijalo u pojam, sad bar znam sta je ali ne znam kako da resim da radi normalno.
Sto se tice ICS-a, ako ga uopste bude bice dobro samo radi custom romova, prema iskustvu koje sam imao sa O2x ICS stock romom traljavo i na brzinu napravljeno. Mada meseci odmicu update se ne pojavljuje nisam pesimista ali ne ocekujem nista posebno i to ne ocekujem definitivno u prvom kvartalu ove godine.