Sve firme imaju svoje uspone i padove, tako i HTC, ali su i pored problema koje ih prate ove godine, ipak zadržali neki svoj šmek, koji se pre svega ogleda u trudu da budu inovativni, i da zadrže premium build svojih proizvoda...@djurkash To apsolutno nista ne znaci. Biti prvi...
Prodaja im je jako slaba. One X je failovao sa svim problemima koji su ga pratili.
Rasprava je malčice skrenula s teme, ali se zadržala na normalnom tonu, bez oštrih reči, a tebi ako se ne sviđa, preskoči, ili nas prijaviOpet ste poceli da spamujete temu sa stvarima ko ima veci... Nekima ocito ni ban nije dovoljan.
@telep Pa i nisi bas u pravu. U doba prvih androida HTC je bio u blagoj prednosti.
Dok nije stigao prvi Galaxy.
Opet ste poceli da spamujete temu sa stvarima ko ima veci... Nekima ocito ni ban nije dovoljan.
Ako vam se raspravlja i prepucava otvorite posebnu temu.
Ko po tebi moze da parira Samsungu trenutno Sto se prodaje tice? Da izostavimo ios.
Pa nije ni cudo sto pucaju polako, juce citam da je cena za Butterfly u Engleskoj 815e, sto je za cirka 200e vise nego za flagship od prosle godine i HTC-a i Samsunga, ili za 170e vise od iP5... Zato ce im prodaja biti ponovo niska. Ajde da je barem uredjaj savrsen, nego su ga opet osakatili sa baterijom, koja je opet nizeg kapaciteta nego sto bi trebalo (kao i na DHD ili na One X-u)
WiFi direct je praktično (ako se ne varam) NFC, sa razlikom da nemaš potrebe da približiš telefone toliko blizu kao kod NFC. A šta je brže, to i mene interesuje.
Wifi direct ne koristi nfc već wireless tehnologiju , i najbrži je. Mada, mislim da je disabled u HoX-u sa JB-om...
Zar isti to ne radi fabička opcija Automatska rotacija?desilo mi se par puta da mi se home screen na nekoliko sekundi sam prebaci u portrait mode (cak sam uspio i da uhvatim par screen shotova)...
Elem, trazeci kako da to reprodukujem, nadjoh na ovo programche:
https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.fameit.rotate
nazalost, samo je trial, ali radi posao. Takodje, malo cudno, ali skrol u portret modu i nije bas gladak...
Ovo je opcija koja mi je odavno bila potrebna, i svidja mi se sto je ne-stock launcheri imaju.
ne radi za sve, ne moze da radi ovo fabricki:Zar isti to ne radi fabička opcija Automatska rotacija?
Izabrano je "Uvek" kao ispod na slici, ali wifi signal posle dužeg mirovanja se diskonktuje, kada otključam displej ponovo se automatski konektuje:
Da li može uvek da bude konektovan na wifi bez obzira na stanje mirovanja tj. kada je zaključan displej npr. celu noć?
ja mislim da je meni to radio i prije i sada...To se desava i meni od 4.1.1, dok je na 4.0.4 radilo kako treba. Mislim na WiFi.
Zar isti to ne radi fabička opcija Automatska rotacija?
Izabrano je "Uvek" kao ispod na slici, ali wifi signal posle dužeg mirovanja se diskonktuje, kada otključam displej ponovo se automatski konektuje:
Da li može uvek da bude konektovan na wifi bez obzira na stanje mirovanja tj. kada je zaključan displej npr. celu noć?
Nisam razumeo da na to mislis.ne radi za sve, ne moze da radi ovo fabricki:
Pogledajte prilog 104534
mislim da sam prilicno precizno objasnio, cini mi se i uz fotke, al ajdeNisam razumeo da na to mislis.
Nema opciju izmeni za gornji odgovor, nije namerno dupli
Predpostavljam da ne može, ali ko pita ne skida. Da li mogu da se pomere tri tačkice na koje pokazujem ispod na slici:
i umesto njih da se za "opcije ili meni" taster dodeli neki od 3 koja se nalaze ispod displeja? Hteo bih da prikaz bude full preko celog ekrana, ovako u svakoj app imam skraćen displej zbog tačkica![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari