Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

jel zna neko za plajer koji se pali u zadano vreme(npr za 60min) i pusta unapred odabrane pesme (i da ih vrti konstantno)?

Ne ali takav vid automatizacije mozes postici sa Taskerom.

Kod launchera pro je lose sto ga ne update-uju.poslednji update je maj 2011. Al probacu ga u svakom slucaju,mada kontam da ce mi trebati vremena da se priviknem posle go launcherd.

Kada strimujete film preko WiFi-ja, na koji način to najtečnije radi? Iz nekog fm koji podržava rad sa mrežom se pristupi win šeru i onda otovri u npr. MX Player-u? Da li neki player može direktno da pristupi mrežnom folderu bez posredstva fm?

Edit: Instalirao Dice, vidim on obećava da podržava win šer, sada ću da ga isprobam. :)

Poslednja izmena:
Koji drasticno bolje rade na Skype-u? :) Za IM je WhatsApp bolji app a i ne izgleda kao da se dete igralo u Paintu.

Pricaj sat vremena preko jednog i drugog, pa uporedi bateriju :) Nije Viber uopste los kad se treba ispricati s nekim iz daleka....

UI je vec nesto drugo... Tu se slazem da mu treba apsolutni revamp.

Juce mi je nesto preko sat vremena na skajpu pojelo 10% baKterije :) Sto po meni nije tako lose (wifi) konekcija.

Kod launchera pro je lose sto ga ne update-uju.poslednji update je maj 2011. Al probacu ga u svakom slucaju,mada kontam da ce mi trebati vremena da se priviknem posle go launcherd.

On je pravljen za pre-ice cream sandwich androide. ICS je izašao krajem 2011, tako da nema potrebe ni da ga update-uje.

Ima li neka od ovih sport tracking app da je upotrebljiva na skijaskoj stazi? Podaci o brzini, iscrtavanje rute i slicno....?

Postoji li neka dobra tastatura osim Swiftkey i SlideIt koja ima podrsku za Srpski jezik?

Poslednja izmena:
Jelly bean 4.2 tastatura. Ali samo ćirilica. Ja sam 2 godine koristio smart keyboard pro sa hrvatskim rečnikom. Odlično je radila.

Jel postoji neki nacin da mi neko kupi aplikaciju na moj nalog posto se meni nesto desilo i vise ne mogu da kupujem, a sad je na popustu wolfram alpha.

Još uvek se aplikacije ne mogu kupovati za drugog. Samo ih kupac može koristiti uz svoj gmail nalog.

Jel postoji neki nacin da mi neko kupi aplikaciju na moj nalog posto se meni nesto desilo i vise ne mogu da kupujem, a sad je na popustu wolfram alpha.

Sta ti se desilo? Disablirao si Market Unlocker izasla ti kartica ili nesto trece?

Pa kad dodjem do onog dela accept&buy ne mogu da kliknem posto mi je disablovano,a na kartici ima para, i ptre mesec dva sam kupovao.

Da ti nije istekla kartica?

Pa kad dodjem do onog dela accept&buy ne mogu da kliknem posto mi je disablovano,a na kartici ima para, i ptre mesec dva sam kupovao.

Pogledaj da li ispod polja za kupovinu imas prazan kvadratic sa tekstom Acceppt terms of gplay ili tako nesto, stikliras taj kvadratic i onda ti poplavi polje Accept&buy i mozes da obavis kupovinu.
Ne vidim na onoj slici sto si okacio ranije, isekao si je bas iznad mesta gde treba da bude taj kvadratic sa tekstom.

Jao gari sad bih te izljubio:D
To je bilo u pitanju a taj kvadratic je bled pa nisam ni skontao dok se nisam zagledao.

Tapatalk 2.4.7:
Citam topik i nakratko minimizujem tt, i po povratku vrati me u pocetni skrin umesto u temu.

Resenje?

Možda ti je samo puk'o zbog nedostatka memorije (jedino mi to logicno). Ja to dosta često radim, pa znam. Ne sećam se kada sam imao takav problem sa nekom verzijom u skorije vreme ili ikad..

Moze neka sugestija thumb keyboard vs smart keyboard, ko je koristio obe?

Jel zna neko zašto neće da se instalira SwiftKey 3.1. apk? Probao sam više verzija apk-a i nijedan neće...

Probaj Trial verziju sa Play-a.

Imam vec instaliranu 3.0.6 verziju full pa sam hteo samo preko nje tu 3.1. Nemoguce da ne valja svaki apk na netu...

Obrisi postojecu pa onda instaliraj novu.

nece ti nista obrisati od reci sto je popamtila. ostaje na kartici posle uninstall-a. u svakom slucaju ako ne verujes ti lepo prekopiraj sadrzaj iz foldera android/data na drugo mesto

Neki dobar program (a koji ne zauzima puno ram memorije) koji cita i office i pdf fajlove?

Vrh Dno