1. Koje sajtove to gledate u Madjarskoj gde mogu da budem informisan oko cena?
2. Jel mislite da je sada najbolje vreme pocetkom Januara da pazarim TV zbog popusta i ostalog?
3. Razmisljao sam da idem preko nekog proverenog coveka koji donosi iz Madjarske. Jedino me brine malo oko garancije kolko ce to biti izvodljivo za nedaj boze. Sta kazete povodom garancije?
4. A za ovo kratko vreme sto sam se raspitao kazu da trgovci uzmu od AFE zaradu i to je to. Znaci cenu koji vidim u Madjarskoj da je to cena koja se i placa preprodavcima?
5. Da li preprodavac trazi ceo kes u ruke ili neki dogovor?
da ne budem onaj: imas sve potanko napisano...

da probam malo da ti razjasnim, jer sam kupio vec nekoliko tv na ovu varijantu
1: Mediamarkt, agrep i jos neki ( vadim iz glave) ... najbolja varijanta: google.hu pa udri model koji te zanima ...dalje ces se lako snaci

2. nisam u toku... ja kupio pre 20 dana pa nek ide zivot

3. Ti si iz NS i ne bi trebalo da bude problema... za nedajboze , prodavac ti je tu, imas koga za gusu ako podje po zlu... javi se na PP za neki proveren broj ako hoces... Ja sam 300 km od NS pa sam uzeo vec 4-5 tv , sto za sebe sto za drugare... Za sada je sve OK, hvala bogu, sto se kaze

....
4. Generalno ne bi trebala cena da bude veca, samo manja ( dogovor sa covekom, ako je neki skuplji tv (1000+e) pa ima lufta da skine, tj ne zaradi 150/200 nego manje ... ) meni covek skinuo 100 e od cene sa KP ladno bez pardona ... mozda naleti na akciju i/ili dobije popust na nekolioko komada, niko od njih ne ide za 1 tv, naravno... zato moras , kada se odlucis koji ces tacno model, ili 2 modela, pa telefon u ruke i udri

5. ja sam do sada uvek placao kesom AKS-u. Ti ces lepo oci u oci sa prodavcem i pare u ruke licno njemu i kraj...Ne verujem da ce ti bilo ko davati na rate i sl... ako to mislis

sem ako znas coveka licno , sto ne verujem , inace ne bi pitao ovde
Pozdrav svima i srecnija ova godina...