Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Jel koristite SwiftKey flow? Jel sam samo ja lud i samo meni jede 50+MB rama? Vidim da cu se vratiti na običan SwiftKey 3...

Koliko vama jede memorije?

SwiftKey 3 meni jede 20mb.

Flow ~50mb, swift 3 ~20-30mb.

Inače svaka preporuka za Thumb Keyboard ako vam ne treba srpski rečnik. Jedina tastatura na kojoj se bukvalno sve može namestiti po želji.

Ovo nije tačno. Meni je sd maid pravila problem a obaveštenje me nije vodilo na stranicu koja ima veze sa sd maid...

kazem "moze", znaci nije obavezno da hoce ;) A i sumnjam da moze da fasuje neki virus, pa da je frka da klikne na link...

Vratio se na Swiftkey 3 sljaka lepo... Onaj flow mi dodje i do 60+... Valjda ce kad izadje iz bete biti bolje, mada ne swipe-ujem nesto cesto...

Tako vam i treba kad instalirate sve sa marketa... Ja prvo pogledam koliko je ljudi skinulo i ocene, pa permisije, pa se onda odlučim da li da skinem... Čitavih 25 aplikacija skinutih sa marketa imam i 0 igrica :)

Ima li neka zamena za skype tj. nesto kao multichat sto ima i skype, msn itd. mada mi je najbitnije da ima skype i opciju video poziva za isti posto zvanicna skype aplikacija nece da mi fukncionise posto koristim wifi preko proxya...

Koliko sam ja gledao, Skype je dosta zatvoren i nema nijedan alternativni klijent za njega. Osim ako se nešto radikalno promenilo u proteklih 3-4 meseci.

Tako vam i treba kad instalirate sve sa marketa... Ja prvo pogledam koliko je ljudi skinulo i ocene, pa permisije, pa se onda odlučim da li da skinem... Čitavih 25 aplikacija skinutih sa marketa imam i 0 igrica :)

Ma nisam nista drugacije skidao što inače nemam na fonu, nego ad free mi vise ne radi a on je možda to blokirao ranije.

Google talk, g+ hangouts?

rade li oni na slabijim telefonima (anrdoid 2.2, ~800MHz, no front facing camera), treba mi samo kvalitetan voice (jer viber je kanta za voice, a skype pravi problem na maltene svim starijim htc telefonima)...

Preporucite neku kvalitetnu aplikaciju za postavljanje custom zvona (alarm poziv obavestenje i poruka).

Hvala puno! ;)
Ima li neka free alternativa za tapatalk btw ili sam osudjen da se bakcem sa browserom :)

Trenutno imaš Tapatalk hd beta besplatan na marketu.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno