Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Da li nas Google ogranicava po pitanju broja uredjaja na kome moze da se koristi app skinuta sa GPS?

Da li nas Google ogranicava po pitanju broja uredjaja na kome moze da se koristi app skinuta sa GPS?

Pretpostavljam da si mislio da Google play. Nije ograničen broj uređaja dok kod imaš isti Google nalog. Ništa te ne sprečava da privremeno aktiviraš taj nalog i na drugom uređaju dok ne instaliraš kupljenu app ali neke app neće da rade posle brisanja tog naloga.

Da, mislio sam na Google Play (samo sam ga ja iz nekog razloga prekrstio u GP+Store). Hvala na informaciji.

Imam problem sa Ad free aplikacijom. Ovo mi izbacuje...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1356371616120.jpg
    uploadfromtaptalk1356371616120.jpg
    31 KB · Pregleda: 193
Hehehe pa nema novije na marketu...

Ja koristim rom toolbox pro ( narodna verzija) imaš i lite na marketu ( ne znam kakva je ta lite).

Odlična aplikacija ima puno odličnih opcija među njima i add blocker , probaj možda ti završi posao. Meni super radi.

@ Probaj cleare data i cache u aplikaciji pa reinstaliraj taj ad free.

Poslednja izmena:

Ја сам свој гугл налог убацио целој породици у телефоне, и сад сви имају купљене апликације :)

Ја сам свој гугл налог убацио целој породици у телефоне, и сад сви имају купљене апликације :)

Ja baš zato i pitam. Razmišljam da devojci pored njenog naloga dodam i svoj. Ali nisam siguran da ona želi rootujem i njen One V, čula je da se gubi garancija. :p

Koliko god ne krijem ništa od bližnjih, mail je lična stvar i kao što ja ne čeprkam po tuđem tako ne volim da neko ima mogućnost da čeprka po mom.

Ja bih voleo da sam na vreme razmišljao i da sam otvorio jedan nalog samo za kupovinu aplikacija, tako bih mogao da ga dam svima (kojima verujem da neće zloupotrebiti mogućnost kupovine karticom), ovako nije mi baš prijatno da dajem svoj nalog sa svim svojim podacima.

U mom slucaju, to mi je "rodjena" devojka. Zivim sa njom, i nemam problem da vidi moje mailove. Mada, nju ne interesuju moji mailovi. :)

To sad kazes :eyebrows:

Devojka mi je kralj :D

on topic

"Kii Keyboard For Android Offers All The Nice Features From SwiftKey & Swype With Theming Support"
http://bit.ly/TmYMP9

Nisam jos uvek probao, samo procitao. Javljam utiske kad probam, ako to vec ne uradi neko u medjuvemenu.

Na svakih par dana mi iskače ovo na kineskom u notification baru.Zna li neko sta bi moglo biti?

Prilozi

• uploadfromtaptalk1356520723857.jpg
    uploadfromtaptalk1356520723857.jpg
    42.2 KB · Pregleda: 253
valjda reklama
ako je root-ovan, trbalo bi da AdAway i slični leče to

Rutovan je fon i imam AdAway, nemam Go launcher niti sam ga imao. Probacu taj detektor...
Edit: Evo probao sam AirPush i nista nije našao...

Poslednja izmena:
ubaci nekako u google translate, pa vidi sta pise :)

edit :d u prevodu pise "imate neprocitane poruke, kliknite ovdje" :p
i sta se desi kad kliknes?

Poslednja izmena:
Najbolje da cu da kliknem na to :)

Nazad
Vrh Dno