Šta je novo?

Samsung Galaxy Note N7000

Pocetnicka sreca:)
Ajde ako neko moze da preporuci dobar leak oficijelnog roma da flesnem ili bi mi pak preporucili da cekam ota jb?

Мени се до сада два пута десило да ultimate блокира из чиста мира и онда сем поновног флешовања ништа друго не помаже.

Svi LSC romovi imaju taj problem samo nisu svi korisnici obuhvaceni ovim problemom. Pogledajte na xda.

Inace i meni se ovo desilo 2x odnosno telefon bude ugasen a znam da imam dovoljno napunjenu batetiju i znam da je pre toga bio upaljen. Kad pokusam da ga upalim zaglavi na SGN logu i nemrda dalje.

I nije istina da pomaze samo reflas. Kad ti zaglavi treba da odradis backup ( da da backup onog roma sto ga sad imas i sto je zaglavio) i posle restorujes samo /data particiju. Proradice i neces izgubiti podesavanja.

I ovo sam procitao na xda.

Poslednja izmena:
Ok,i ja sam na ultimate 5.1,meni je zakucao samo jedanput,na N7000 logu,ne moraš da reflešuješ rom,samo držiš power dugme par sekundi,telefon će se restartovati,i to je to.

Ok,i ja sam na ultimate 5.1,meni je zakucao samo jedanput,na N7000 logu,ne moraš da reflešuješ rom,samo držiš power dugme par sekundi,telefon će se restartovati,i to je to.

Meni nece. Vadio sam i bateriju nepomaze. Jedino pomaze ono sto sam napisao u prethodnom postu.

Kako se moze proveriti da li je emmc ok ili je rizicno raditi factory reset?

Ima na xda app za proveru,probaj da nadjes tamo.
Ako ne uspes javi da probam ja da nadjem.

cwele ajd pitanje, kad pokrenem eMMC check aplikaciju izadje mi BrickBug? YES,INSANE CHIP. E to znaci da ima brick bug, takodje memory test me vodi na wikipediju umesto da uradi test...

yep its bad: MAG4FA, VYL00M, or KYL00M fwrev 0x12 || 0x19 --> known bad
:(

Poslednja izmena:
jok, kad stavim check memory, odma pokrece internet browser i vodi me na wikipediju, stranicu o Rooting-u

Evo kod mene prosao test...a pise mi yes, insane chip...evo i slike. Jel ok ili nije?

2012-12-27-23-56-53.png

Poslednja izmena:
Имаш BUG. Инсталирај неки safe kernel, и вози:)

Telefon je vracan nekoliko puta na fabricka podesavanja, rootovan instaliran safe karnel i xxlsa ne znam kako je sve proslo ok al dobro, barem da znam :D

Ja sam preko odina flesovao taj xxlsa jb rom,za sada sam prezadovoljan,jedino tastatura kasni malo pri kucanju i galerija je dosta spora,ostalo mi je ok za sada.
Interesuje me da li mogu i koji safe kernel da flesujem da bih uradio factory reset a da mi se ne desi brick bug jer imam taj los emmc?
I koja je procedura za fles kernela?

sto te toliko zanima polaris? drugi put vec vidim da pitas za njega. ima i boljih office alata.

@cwelle
Nema druze,sad sam gledao.

Нема у продавници.

Послаћу ти мој фајл.

imate polaris office 4 na samsung appsu

cwelle nije mi rutovan telefon mozda me zato i baca na wiki stranu

inace polaris mozete naci i na aptoidu ili blackmartalpha-i

/\
provereno upravo. bilo koji rom baziran na TW ima samsung apps sa kojeg se moze skinuti polaris 4.

Jel izasao jos neki leak nakon ovog xxlsa?
Ja ga furam par dana i za sada je sve super,nikakvih usporavanja i crashovanja nema.
Od mene preporuka:)

XXLSC je последњи, појавио се и неки XXLSD, aли ми није најјасније да ли је за све или за неку подваријанту Note-a. Углавном, најављен је званичан update после НГ.

Jel si probao taj lsc?
Koja je razlika u odnosu na ovaj sto ja koristim?

Ajde da ponovo pitam:)
Koji safe kernel mogu da flesujem uz xxlsa stock jb rom?
i ako moze neko ukratko da objasni postupak flesovanja kernela?

Za JB TW ima samo stock modifikovan kernel by PhilZ. To je safe i mozes sa njim da wipe-ujes.

Sva upustva imas na xda. Eto to je ukratko...

Nazad
Vrh Dno