A Corona serija XBOX-a takodje ne moze nikako da se fleshuje jel tako?
A LT? moze li to?
Drugari da li znate gde ima da se uzmu rezaci za XGD3 igre?
Da pitam i ja nešto. Pošto bih uskoro nabavljao polovnu xbox konzolu jer prelazim sa pc na konzole što se tiče igara ima li za xbox neki sajt koji je sličan steamu za kupovinu igara?
Nema, sve kupuješ preko konzole.
Imam ponudu u fr da mi brat uzme xbox, medjutim posto sam odavno ispao iz sveta konzola, pa bi sad da mu se vratim, potrebna mi je vasa pomoc..
u pitanju je ovo:
Xbox 360 elite noir 125 giga + 2 manettes avec tout les cables fournis (hdmi ...) + micro dorigine + 5 jeux : Call of duty modern warfare 2 ; splinter cell double agent ; pes 09 ; Assassins creed ; Moto gp . 180 euros mp moi les personnes intéressée on pourra s'arranger
Nadam se da mozete da pohvatate iz texta sta je u pitanju.. cena je kao sto se vidi 180e da li se usplati uzeti i koliko se krecu ovde kod nas? Ne nadjoh nijedan elite model, nzm ni da li ima veze to.. i da konzola je stara 5,6 meseci..
Tesko je naci bilo koji IHAS X24 B- serije, sada ima u ponudi IHAS 122- C serije ne moze da se flashuje jer je drugi memorijski chip. Samo B serija sa macronix CHIPom moze, koja je nazalost prestala da se proizvodi, samo stare zalihe da se traze.
StudioVPC (Vladan) vise ne radi RGH (privatne obaveze). I ja sam kod njega odradio RGH i izuzetno sam zadovoljan ali ima jos likova na XBR koji rade RGH (npr.M007P) i svi su OK likovi, bar po postovima na tom forumu. Rado ce ti svi odgovoriti vezano za tvoju konzolu i mogucnosti RGH-ovanja![]()
Koristim hdmi na dvi + rca za zvuk, ali ortak ima samo vga na starijem monitoru. TV karta nije opcija jer je slika uzasna. TV takodje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari