Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

A Corona serija XBOX-a takodje ne moze nikako da se fleshuje jel tako?

Da pitam i ja nešto. Pošto bih uskoro nabavljao polovnu xbox konzolu jer prelazim sa pc na konzole što se tiče igara ima li za xbox neki sajt koji je sličan steamu za kupovinu igara?

Imam ponudu u fr da mi brat uzme xbox, medjutim posto sam odavno ispao iz sveta konzola, pa bi sad da mu se vratim, potrebna mi je vasa pomoc..
u pitanju je ovo:
Xbox 360 elite noir 125 giga + 2 manettes avec tout les cables fournis (hdmi ...) + micro dorigine + 5 jeux : Call of duty modern warfare 2 ; splinter cell double agent ; pes 09 ; Assassins creed ; Moto gp . 180 euros mp moi les personnes intéressée on pourra s'arranger

Nadam se da mozete da pohvatate iz texta sta je u pitanju.. cena je kao sto se vidi 180e da li se usplati uzeti i koliko se krecu ovde kod nas? Ne nadjoh nijedan elite model, nzm ni da li ima veze to.. i da konzola je stara 5,6 meseci..

Pa vidi, pogledaj na xboxrepublika.com kako se kreću cene novih konzola, doduše nove su sad sve slim verzija, ali nema neke bitne razlike između Elite i Slim osim u izgledu.
Moje mišljenje je da nije loša ponuda, ali nije nešto extra, s obzirom da je 125 giga,
a čini se da su i te igre nešto vrednovane,kao da smo na Zapadu pa kupujemo originale.
Ne znam, nisi napisao, ali za Srbiju, pretpostavljam da bi ti želeo JTAG, što je dodatni trošak 30-40e...
Sve u svemu ako nameravaš da igraš i kupuješ originale onda je ok ponuda, ako ne onda bolje da tražiš neku od 320giga koja već ima JTAG, manje smaranja...

Imam ponudu u fr da mi brat uzme xbox, medjutim posto sam odavno ispao iz sveta konzola, pa bi sad da mu se vratim, potrebna mi je vasa pomoc..
u pitanju je ovo:
Xbox 360 elite noir 125 giga + 2 manettes avec tout les cables fournis (hdmi ...) + micro dorigine + 5 jeux : Call of duty modern warfare 2 ; splinter cell double agent ; pes 09 ; Assassins creed ; Moto gp . 180 euros mp moi les personnes intéressée on pourra s'arranger

Nadam se da mozete da pohvatate iz texta sta je u pitanju.. cena je kao sto se vidi 180e da li se usplati uzeti i koliko se krecu ovde kod nas? Ne nadjoh nijedan elite model, nzm ni da li ima veze to.. i da konzola je stara 5,6 meseci..

Vidi bolje ovo:
http://www.auchan.fr/jeux-video/xbo...----forza-4--skyrim/achat4/22708/415103/Liste
A jos bolje je da sacekas sredinu januara i pocetak rasprodaja u francuskoj. Ako zeli da se cima i isprati cene u vecim trgovinskim lancima moci ces mnooogo jeftinije od ovoga da prodjes.

Tesko je naci bilo koji IHAS X24 B- serije, sada ima u ponudi IHAS 122- C serije ne moze da se flashuje jer je drugi memorijski chip. Samo B serija sa macronix CHIPom moze, koja je nazalost prestala da se proizvodi, samo stare zalihe da se traze.

Tesko je naci bilo koji IHAS X24 B- serije, sada ima u ponudi IHAS 122- C serije ne moze da se flashuje jer je drugi memorijski chip. Samo B serija sa macronix CHIPom moze, koja je nazalost prestala da se proizvodi, samo stare zalihe da se traze.

Hvala brate,znaci nista od toga,samo narucivanje od ovih preko neta ..

Trebao bih ovih dana da odem do Segedina i kupim Xbox sa Kinectom (cena mu je tamo 320eur-25%pdv)

E sada, zanima me, da li postoji neki nacin da razlikujem koja od tih novih slim varijanti moze da se "dotera" da na njoj rade "narodne" igice?

ne znam da li je neko vec kacio ali izgleda da se pojavilo resenje u vidu "BurnerMax Payload Tool v.015". nije potrebno flesovanje drajva, podrzava veci broj drajvova LiteOn B, C, D, kao i druge modele Asus, Samsung, Pioneer itd. kome treba neka progugla i skine ovo. procedura je krajnje jednostavna a mislim da vec i na youtube ima tutorial. koristim vec neko vreme flesovani asus ali posto kuckam na brzaka kada budem nesto narezao na ovom LiteOn etau (koji inace ima da se nadje kod nas) onda cu potvrditi da li zaista radi na tom modelu, a za sada samo potvrda da softverski deo sljaka.

capture.JPG

Kontaktiraj lika sa nickom StudioVPC na forumu xboxrepublika, kod njega sam ja radio rgh, on će sve da ti detaljno objasni.
Ja mislim da može da se odradi, izbačene su te corona ploče

StudioVPC (Vladan) vise ne radi RGH (privatne obaveze). I ja sam kod njega odradio RGH i izuzetno sam zadovoljan ali ima jos likova na XBR koji rade RGH (npr.M007P) i svi su OK likovi, bar po postovima na tom forumu. Rado ce ti svi odgovoriti vezano za tvoju konzolu i mogucnosti RGH-ovanja :)

Ok, hvala vam na savetima, kontaktiracu ih pa cemo videti :) Recite mi samo jel ono ok cena ili se pak ipak vise ispati uzeti je ovde npr. preko XBR-a ili vec nekoga ko ih donosi iz Madjarske i daje garanciju?

Mislim da ti najbolje uzeti preko XBR-a sa vec odradjenim RGH,dobijes i garanciju od njih. Mozda je malo skuplje ali nemas sta da razmisljas jer ako kupis pogresnu konzolu izaci ce te skuplje posto nikom ne treba konzola koja se ne moze flashovati ili rgh-ovati

StudioVPC (Vladan) vise ne radi RGH (privatne obaveze). I ja sam kod njega odradio RGH i izuzetno sam zadovoljan ali ima jos likova na XBR koji rade RGH (npr.M007P) i svi su OK likovi, bar po postovima na tom forumu. Rado ce ti svi odgovoriti vezano za tvoju konzolu i mogucnosti RGH-ovanja :)

E, šteta, odavno nisam posećivao taj forum pa nisam znao. Lik je legenda, ugostio me kao kralja iako me nikad u životu nije video :)

@puki
Raspitaj se tamo od nekog drugog koji radi rgh da li može da se odradi (a 99% može) i uzmi to, dobra je cena. Poskupele su malo konzole, ja sam mog debeljka uzeo skoro džabe letos. Na garanciju zaboravi ako planiraš rgh

Poslednja izmena:
Gde uzeti neki solidan vga kabl za xbox? Nije neophodan nikakav high end kabl i slicno, ali bih voleo da bude proverenog kvaliteta. Ne daje mi se 4000 na original, ali mi se ne daje ni 1000 na los kabl.

Koristim hdmi na dvi + rca za zvuk, ali ortak ima samo vga na starijem monitoru. TV karta nije opcija jer je slika uzasna. TV takodje.

Jer vredi xbox 360 12.2008 Jasper sa 60 gb hdd neflesovan 100 jevrea vs madjar slim 4 gb za 150 jevrea
Bas su jeftini ovi iz Madjarske,e sad problem fles-rgh
Oni su svi Corona,kad ce dal ce fles mnogo je pitanja

Vrh Dno