Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Jeste li čuli za iznenadnu smrt s3 koja je popularna posle 8 ili 9 meseci korišćenja? !

Ne radi se o garanciji.... radi se o ozbiljnom propustu na telefonu od 500 evra

Popularna posle 8-9 meseci a telefon u prodaji sest meseci. Ko je to ustanovio, Samsungovi inženjeri? Ne znam ko je drugi imao ovaj telefon pre maja, juna? :)

o kakvom ozbiljnom propustu?

svaka roba ima skart, bolje i losije primerke... s3 je prodat u ogromnim kolicinama za kratko vreme, sto vise uredjaja je "out there" to ce biti i vise onih koji se kvare... uzmi u obzir i da je telefon medijski vrlo propracen tako da za sve sto se desi tom telefonu cujes, nesto je senzacionalizam nesto nije... bilo je i one price kako su ivice izuzetno krhke i kako se lome cak i kad se stavlja ili skida hard case pa ja opet ne znam nikoga licno da je to iskusio a par drugara takodje ima s3 i neki nisu ni najmanje nezni...

mnogo bitnija stvar jeste garancija, da si ti pokriven jer uredjaj koji se ne kvari, ne postoji.

Ako se ne varam, uredjaj je u prodaji od 29. maja sto znaci da je neko vidovit jer ce prvi SIII poceti da crkavaju februara 2013.
To su predvideli verovatno ovi isti sto predvideli i smak sveta...;)

Ako jedan Adam Outler kaze da ima problem sa nandom i da su svi uredjaji do sada falicni i optereceni sa ovom greskom ja tome moram da verujem...I da se trudim da sto pre prodam ovu "masinu" i zamenim je za neksus 4 koji je jos gori krs od ovoga s3...Valjda ce ta motorola nexus X koji je u nekoj najavi biti kvaliteteniji od ovih flagsip telefona koji nemaju veze sa zivotom...

Ovaj komentar tipa o s trojci njegove devojke je još gluplji. Nakon updateovanja na JB telefon se češće restartuje i manje traje baterija sumnjam da će i on uskoro crknuti.

I meni je baterija na IC trajala dosta duže, 5h+ ali bez sinhronizacije i sa widgetsdroid umesto običnih widgeta. Sada na JB ide kao luda, 3,5h ekrana i jedva dan koriscenja ali i sa sinhronizovanjem svega i svačega konstantno. I da restartuje se bar dva puta u toku nedelje ali imam oko 300 aplikacija..eto simptoma.

Ovo je odlicna vest. Sad ce SIII po ogasima da padne na 200 eur pa cu da kupim jos jedan ;)

To sam ironicno rekao, jel si primetio smajlija na kraju? Ili mozda treba da ti i nacrtam da bi shvatio?

To sam ironicno rekao, jel si primetio smajlija na kraju? Ili mozda treba da ti i nacrtam da bi shvatio?
Смајли није званично слово нашег нити било којег другог алфабета...па би цртеж био пожељан за нас што не умемо да гледамо у пасуљ.

Potrebna mi je pomoć. Drug je u Kini uzeo Galaxy S3 i nije mu radio wifi u Srbiji.
Stavio sam mu novi (telenor) firmware sa sammobile-a i wifi je proradio, ali mu sada ne prikazuje ime pozivaoca.
Kada dodam +381, onda radi. Da li je imao neko ovakav problem?
Izvinjavam se što smaram, ali da li je neko imao ovakav problem?

Sada vec veliki broj prijava na XDA naglo crknutih S3 posle ~5m koriscenja:

**Ultimate GS3 sudden death thread**
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1993044

Sumnja se na bug u eMMCu

**Ultimate GS3 sudden death thread**
There are beginning to be a lot of threads popping up regarding peoples S3 just suddenly "Dying"

Some while charging over night, others simply not turning on again after screen off.

I've made this thread so everyone that has experienced sudden death cases on their S3 can post here and keep the forums cleaner.

Also it is a lot easier to gather info and find similarities when everything is together.

If you have experienced "SUDDEN DEATH" on your S3 please leave a post with relevant info:

What happened:
What ROM/Firmware:
What kernel:
OC or UV:
Where phone was made:
Where battery was made:

Anything else that could be of use!

For those of you in Europe who have rooted your phone it appears that this doesn't void warranty. Check this thread for more info.

Also this website could prove very handy for anyone with a European or UK handset that has died.

Thanks guys, hopefully we can get to the bottom if this.

UPDATE: After reading through all the posts I think we can safely say that software isn't to blame here. This is most definitely a hardware issue, the most likely being corrupt NAND, faulty batch of main boards or faulty charger.
Obviously we can't say for certain and Samsung are staying very quiet about the issue.
Let's hope this issue has been addressed by Samsung and that the devices are being repaired with a revised price of hardware.

Anyone working for a repair centre or even a Samsung employee that can shed some light please come forward.
THIS IS NOT GOOD ENOUGH FOR A FLAGSHIP DEVICE.

Poslednja izmena:
Ma do jaja. I onako sam bio raspoložen sad sam još srećniji.
Šta vide sa onim programom emmc check? Vidim na xda svi testiraju sa tim.

Ovo gore se desilo mom kolegi na s3 prosle nedelje, kupio ga je u prvoj seriji koja je stigla u Telenoru..zamenili su mu maticnu plocu..

I sad će da gleda u pasulj oće opet da mu rikne za 5, 6 meseci. I tako 3, 4 x do isteka garancije a posle...

Sa emmc cekom gledaju datum i verziju cipa i racunaju 5-6 meseci od datuma koriscenja- crkavanje...s tim sto mnogi kazu da je povezano sa punjacem i preporucuju da se ne puni preko S3 punjaca i da se ne ostavlja celu noc na punjacu... Najvise je zasad pogodjena prva serija koja je izasla...
Simptomi pred crkavanje su ucestalo restartovanje i gasenje aparata iz cista mira...

Poslednja izmena:
I sad će da gleda u pasulj oće opet da mu rikne za 5, 6 meseci. I tako 3, 4 x do isteka garancije a posle...

Jel stvarno misliš da će to tako ići? Ne moraju ljudi bezveze da se prestravljuju, ako je u pitanju po koja falična serija pri zameni iste više neće biti problema. Isto tako Samsung nije lud da zameni što više mogućih S3 telefona pa čak i da su svi falični, već će doći do nekog rešenja da bi zadržali kupce.

Moj je iz maja (05/2012) i jos radi bez problema,ni jednom se nije resetovao niti izgasio iz cista mira :) testirao sam sa eMMC i prosao je test,mozda nemam felerican s3 :)

y2aqegaq.jpg

Evo kako je kod mene.
Za ovih šest meseci koliko ga imam ugasio se nije nikad ali da je umeo da zabode dobro i restartuje se to jeste bar 10-15 puta do sada(70% slučajeva je od kad sam ubacio JB) i to obično posle nekog izivljavanja nad njim ali se uvek sam vrati u život bez da mu vadim bateriju.

Mislim da je ovo izvikano, 20 mil. primeraka je prodato i da je 0,1% loših primeraka to je 20k telefona, dovoljno je da od tih 20k njih 200 naprave naloge na poznatijim forumima i eto panike.
Isto je i kod drugih telefona, samo su manje popularni pa se ne pridaje pažnja.

Poslednja izmena:
Pa to i ja mislim da se dize panika bzvz. Sa druge strane 3 god garancije. Opustencija:)

Moj upravo ulazi u šesti mesec, punim ga originalnim punjacem svake noći i naravno ostavljam ga celu noć na punjaču.
Javljam čime crkne. :D

Nazad
Vrh Dno