Zapravo će podići cene oni koji imaju važeće garancije uvoznika u SRB po 2god. (telefoni iz vip, telenor i mts)Ovo je odlicna vest. Sad ce SIII po ogasima da padne na 200 eur pa cu da kupim jos jedan![]()
Prvo, HvalaBirao sam i ranije na drugim romovima pa mi nije pravilo 2 galerije. Jednu na latinici, drugu na cirilici. Ali kao sto rekoh potpuno nebitna stvar, eto cisto moze da ispegla to u nekom sl update-u...
HvalaDobar rom Sale!
Sale, sad stavif lkc lite, čekam ll5, pa imam par pitanja:
1. fali mi call recording, ili ga nijesam izabrao (mislim da nijesam ni vidio da ima) ili je neki zez?
2. Za lock screen, onaj sa krugom, jel to jkay ili jb? Kako da stavim više prečica, sad imam kameru, otključano i search, treba li da stavim jkay framework?
3. I ja imam dvije kamere i dvije galerije, može li se za ove sa N4 promijeniti ikonica i tekst ispod?
4. Kad izaberem blocking mode iz togglesa, puca "nešto", "unfortunately, System UI has stopped".
5. 23 toggles, isto kao pod 1...
1. OK, onda ću čekati ll51. Nisi izabrao
2. To je JB lockscreen. Verovatno cu sutra pustiti verziju sa još dve prečice, dialer i sms
3. Jednu možeš obrisati sa rootexplorerom ako ti smeta. Ikonica može sa se promeni a i tekst. Koji jezik koristiš u telefonu?
4. Da li si instalirao vertovu temu ili 23toggles?
5. Ne razumem
LL5 lite rom je spreman. Mogu vam reci da sam baš oduševljen kako radi. Ostaje mi još da dodam razne modove i viktor da pusti temu. Biće svašta od novina![]()
Samo još nisam odlučio dal da nastavim sa aromom i sve unutra zajedno sa romom ili posebno lite a posebno aroma sa modovima. Mogli bi malo da mi pomognete. Ako otvorim na xda "vote" neću moći 3meseca da zatvorim
Da li je ovako lag za poruke, telefon i imenik dosta manji:
Ovo je Alexander-tema?
Jos jedna sugestija Saletu.Bolje je da u aromi ostavis mogucnost da u svakom segmentu instalacije korisnik moze da izabere opciju da nece da instalira nista od ponudjenih mogucnosti.Primer:u nekim aroma instalerima se nudi instalacija CWM-a.Ima 3-4 opcije,a meni ne treba ni jedan (vec ga imam i zadovoljan sam sa njim).
Cekaj malo, kako ako ti se opet desi? Ako je to tokom instalacije zasto bi se desavalo posle? Lakse bi mi bilo da mi sve napises sta tacno stikliras u Aromi pa da ja to isto probamŠta da prekopiram/sačuvam ako mi se ponovo desi da možeš da vidiš?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari