Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Nisu to bagovi...sam si izabrao da instaliraš nexus kameru i galeriju...

Birao sam i ranije na drugim romovima pa mi nije pravilo 2 galerije. Jednu na latinici, drugu na cirilici. Ali kao sto rekoh potpuno nebitna stvar, eto cisto moze da ispegla to u nekom sl update-u...

Dobar rom Sale!

Ovo je odlicna vest. Sad ce SIII po ogasima da padne na 200 eur pa cu da kupim jos jedan ;)
Zapravo će podići cene oni koji imaju važeće garancije uvoznika u SRB po 2god. (telefoni iz vip, telenor i mts) :D

Da li je ovako lag za poruke, telefon i imenik dosta manji:

Sale, sad stavif lkc lite, čekam ll5, pa imam par pitanja:
1. fali mi call recording, ili ga nijesam izabrao (mislim da nijesam ni vidio da ima) ili je neki zez?
2. Za lock screen, onaj sa krugom, jel to jkay ili jb? Kako da stavim više prečica, sad imam kameru, otključano i search, treba li da stavim jkay framework?
3. I ja imam dvije kamere i dvije galerije, može li se za ove sa N4 promijeniti ikonica i tekst ispod?
4. Kad izaberem blocking mode iz togglesa, puca "nešto", "unfortunately, System UI has stopped".
5. 23 toggles, isto kao pod 1...

Sale, sad stavif lkc lite, čekam ll5, pa imam par pitanja:
1. fali mi call recording, ili ga nijesam izabrao (mislim da nijesam ni vidio da ima) ili je neki zez?
2. Za lock screen, onaj sa krugom, jel to jkay ili jb? Kako da stavim više prečica, sad imam kameru, otključano i search, treba li da stavim jkay framework?
3. I ja imam dvije kamere i dvije galerije, može li se za ove sa N4 promijeniti ikonica i tekst ispod?
4. Kad izaberem blocking mode iz togglesa, puca "nešto", "unfortunately, System UI has stopped".
5. 23 toggles, isto kao pod 1...

1. Nisi izabrao
2. To je JB lockscreen. Verovatno cu sutra pustiti verziju sa još dve prečice, dialer i sms
3. Jednu možeš obrisati sa rootexplorerom ako ti smeta. Ikonica može sa se promeni a i tekst. Koji jezik koristiš u telefonu?
4. Da li si instalirao vertovu temu ili 23toggles?
5. Ne razumem

LL5 lite rom je spreman. Mogu vam reci da sam baš oduševljen kako radi. Ostaje mi još da dodam razne modove i viktor da pusti temu. Biće svašta od novina :)
Samo još nisam odlučio dal da nastavim sa aromom i sve unutra zajedno sa romom ili posebno lite a posebno aroma sa modovima. Mogli bi malo da mi pomognete. Ako otvorim na xda "vote" neću moći 3meseca da zatvorim

1. Nisi izabrao
2. To je JB lockscreen. Verovatno cu sutra pustiti verziju sa još dve prečice, dialer i sms
3. Jednu možeš obrisati sa rootexplorerom ako ti smeta. Ikonica može sa se promeni a i tekst. Koji jezik koristiš u telefonu?
4. Da li si instalirao vertovu temu ili 23toggles?
5. Ne razumem
1. OK, onda ću čekati ll5
2. E pa baš to mi i treba, i još ako mogu da izaberem dialer ex
3. Neću da brišem, oću samoda promijenim ime i ikonu. Engleski.
4. Instalirao ovaj lkc lite, nijesam ništa extra. Valjda dođe vertova tema u njemu.
5. Ista stvar kao call recording, vjerovatno nijesam izabrao.

poz

j sasa

Mislim da je bolja varijanta da aroma,sa modovima bude odvojena od roma.Mozda neko hoce suvi rom,sto bi spustao,1,2GB materijala,a ako mu i treba neki mod moze da ga naknadno spusti i flesuje.

LL5 lite rom je spreman. Mogu vam reci da sam baš oduševljen kako radi. Ostaje mi još da dodam razne modove i viktor da pusti temu. Biće svašta od novina :)
Samo još nisam odlučio dal da nastavim sa aromom i sve unutra zajedno sa romom ili posebno lite a posebno aroma sa modovima. Mogli bi malo da mi pomognete. Ako otvorim na xda "vote" neću moći 3meseca da zatvorim

Naravno, spreman je baš sad kad sam ja instalirao lkc. :p

Što se tiče arome, moj predlog je da staviš čist lite za koji misliš da radi najbolje, a da daš posebno aromu sa modovima, pa pomoću nje da menja ko šta hoće.
Ovako nikad ne mogu da se setim šta sam instalirao prošli put, bilo kad radi dobro pa želim da sa novim update-om ponovim isto, ili kad radi loše pa želim da ne ponovim isto. :S:

Inače, i lkc radi odlično.

Poslednja izmena:
Stavi posebno aromu, posebno lite :) Neko voli samo nesto da doda, neko sve, neko nista ;)

Jos jedna sugestija Saletu.Bolje je da u aromi ostavis mogucnost da u svakom segmentu instalacije korisnik moze da izabere opciju da nece da instalira nista od ponudjenih mogucnosti.Primer:u nekim aroma instalerima se nudi instalacija CWM-a.Ima 3-4 opcije,a meni ne treba ni jedan (vec ga imam i zadovoljan sam sa njim).

@telep, nisi me razumeo, ovo je brzo, do sada najbrže što otvara a ne sporo, sporo je baš primetno sporije od ovog :)

Ne znam za vas ali mi se mnogo sviđaju ove ikonice koje sam ubacio tj. temu, još kada bi Sale ovo ubacio da se bira bilo bi vrh :)

... i transparentni accuW, i da ne pise posle treceg sms-a da da je dostognut max br karaktera :(

...i ne znam da li drugi imaju bag da kad im stigne Sms od kontakta koga imaju i na Viberu pokaze da je primljen i 1 sms i 1 poruka na viberu, i kad se udje u poruke u inbox i procita ono i dalje stoji "1" kao da je neprocitano. Sve dok se ne udje na viber i tamo u porukama pogleda- a sa strane pise "sms" o_O
I tek tad obise taj jedan "neprocitan sms". Malo nebulozno. Valjda nisam bio previse konfuzan :-D

Poslednja izmena:
@tasic64, da.
Meni najlepša tema i ikonice za S3.

Edit, ***, ne videh da je @Djilkosh_Ns odgovorio.

Poslednja izmena:
Jos jedna sugestija Saletu.Bolje je da u aromi ostavis mogucnost da u svakom segmentu instalacije korisnik moze da izabere opciju da nece da instalira nista od ponudjenih mogucnosti.Primer:u nekim aroma instalerima se nudi instalacija CWM-a.Ima 3-4 opcije,a meni ne treba ni jedan (vec ga imam i zadovoljan sam sa njim).

Biće skip opcija svuda. Hvala

Ova tema iznad neće, jednostavno nemam permission a čovek ne odgovara na poruke. Ostaje vertumus tema i dodaću jkay

E ***, baš je cava što se ne javlja.

Inače desilo mi se da nemam status bar na NeatROM Lite, još nekom?

I šta si onda uradio? Posle flesovanja ili odjednom? Koje modove si instalirao?

Posle flešovanja. Instalirao sam onih 23 toggles, stock galerija, stock kamera... ne sećam se baš svega. Probao sam wipe cash i dalvik, wipe data, format sistem, reset i brisanje svega iz menija. Ništa nije pomoglo. Odin i ubacio stock. Probao još jednom Lite i isto ponovo.

Poslednja izmena:
Šta da prekopiram/sačuvam ako mi se ponovo desi da možeš da vidiš?

Probaj bez 23 toggles.

O ukusima ne treba raspravljati(možda se nekome ova tema ne sviđa),ali je zadivljujuće kako je čovek odradio instalaciju teme uz pomoć aroma instalera.Probajte: http://www.android-hilfe.de/4259886-post4.html U toku instalacije izabereš,šta ćeš da instaliraš i pre sledećeg koraka prikaže ti (traje 2-3 sekunde) sliku onoga što si izabrao.Ako ti se ne sviđa,vraćaš se nazad i biraš ono što ti odgovara.I tako za svaki korak.

Poslednja izmena od urednika:
Nazad
Vrh Dno