Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Paa saad... :D

Meni opet bluetooth poceo da pravi problema i strasno me nervira. Na 4.2.1 su navodno ispravili bug sa bluetoothom (koji kod mene nije postojao) i sada moram dva puta dnevno da restarujem telefon ako koristim bluetooth za handsfree u autu. :(

^ a zar ti nije lakše da se vratiš na 4.1.2 i da nemaš brige i manje nervoze kad već toliko koristiš bluetooth? Pa kad isprave u 4.2.2 ti flesni onda novi i to je to...

Ovako izgleda kad tethering radi celo prepodne. Uz 50 min ekrana. Progurao je negde oko 1.3GB na laptop, oko 1GB torrenta i ostalo surf.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1355587804229.jpg
    uploadfromtaptalk1355587804229.jpg
    22.9 KB · Pregleda: 122
Ček bre? USB tethering i on je pojeo bateriju, ovako linearno? Auuu :D

Nije USB, wi-fi portable hotspot je opcija, zato je i pojeo bateriju tom brzinom :)

Ovako sam ja ljetos przio moj Gnex :) Po 3x punjenje u toku 24h :p. Ali tethering konekcije je sjajna stvar.

Kopiraj ga u drugi folder, preimenuj i vrati. Kad vratis, obrisi original.

Btw zna li neko kako da uklonim "device only" opciju iz Play Music aplikacije? Greskom "pinovah" neku muziku i krenuo je da skida sa sa servera ali sam prekinuo i sad je ostalo par numera koje nisu ni tamo ni 'vamo :) tj. prikazuje ih pod device only ali ih nema nigdje u telefonu.... I naravno nema ih po All music.

U root exploreru imas gore pri vrhu gde ti pise koliko ti je ostalo storage-a R/O klikni na taj thumb dugmence i promenice se na R/W i onda ces moci da mu radis sta hoces :)

Jedno pitanjce. Hocu da instaliram MIUI rom. Citam neki tutorial na netu, prvi deo spominje neke samsung usb drivere bla bla. Zar ne mogu samo da stavim zip roma i gappsa i udjem u clockwork recovery mod, i uradim complete wipe i flashujem.

Ljudi ne radi mi gesture typing ni za jedan jezik osim Engleskog. Imam 4.1.1 i kada sam flesovao Android 4.2 Keyboard radio mi je za hrvatski jezik ali ne i za srpsku cirilicu. Sada mi ne radi ni za hrvatski. Isto vazi i za Jelly Bean 4.2 Keyboard apk sa google play-a. Jel imao neko slican problem?

Poslednja izmena:
Nego ljudi jel vama ekran mnogo taman? Bez Trinity, bez custom kernela, stavite 4.2 ili 4.12, nebitno, i upalite telefon. Meni je ekran na automatskom osvetljenju uzasno taman. Tek kad setujem osvetljenje na 50% onda sve izgleda malo bolje ali bez Trinity kernela i podesavanja boja prosto.... izgleda tamno.

Trinity ga znacajno posvetljuje. Ja uvece (otkako sam na Trinity-ju) stavljam na 10% osvetljenje, u zatvorenom 25% a na otvorenom 75% dok na stock-u morah vece vrednosti...

Jedno pitanjce. Hocu da instaliram MIUI rom. Citam neki tutorial na netu, prvi deo spominje neke samsung usb drivere bla bla. Zar ne mogu samo da stavim zip roma i gappsa i udjem u clockwork recovery mod, i uradim complete wipe i flashujem.

Ajd' ako ga instaliras javi utiske pogotovo me zanima bakterija.

Jos uvek nista od update-a za jakyuxw... :wall:

Sto ga ne prebacis na yakju ili takju?
Meni je bio na reklamaciji sa yakju u telenoru i nije bilo nikakvih problema.

Inace vratio sam se na 4.1.2 i bluetooth radi kako treba a kamera se pokrece neuporedivo brze. Fali mi samo alarm/sat sa 4.2.1

@priest77: Sto ga ne prebacis na yakju ili takju?
Nisam ti ja maher za te stvari... Verovatno bih nesto za****. Valjda ce uskoro pustiti OTA update za ove XW nesrece o_O :bottle:

Vrh Dno