Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Definitivno WiFi pravi od ranije. Kada sam kupio Nexusa, pokupio mi je WiFi setovanja koja sam imao na Galaxy S+ koji je imao GB 2.3.5. E sad, na GS+ sam bio probao par CM romova, pa jedino ako su oni napravili backup, ali opet, CM je bio ispod 4.1.

Poslednja izmena:
Ako je i pravio - nije meni, a backup app je radio. Setovanje WiFi-a mi je tek sa 4.2 proradilo, a flesovao sam, necu preterati, jedno 20 razlicitih ROM-ova, neke i vise puta.
Prilikom nekih flesovanja sam negde odmah potvrdjivao da imam WiFi (prilikom wizard moda na pocetku ) i trazio mi je da unesem password, a negde sam cekirao WiFi posle i takodje mi je trazio password.
Pa ti sada budi pametan? :S:
Telefoni (HTC Desire HD, Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy Nexus), sto moji - sto od prijatelja.

Poslednja izmena:
Ajd ovako da nadjemo kompromis :). Backup je uvek pravio, ali tek od verzije 4.1 isti iscitava... Barem kod mene je tako bilo. Kupio sam Nexus sa 4.0 koji se prilikom prvog paljenja azurirao na 4.1 i tom prilikom pokupio sve AP koje sam koristio ranije.

Pa ja koliko znam pravi backup ali preko GMail accaunta. Ima opcija" stvori sigurnosnu kopiju mojih podataka i postavki" i dole ima " sigurnosni račun" ma koji se to sve pamti. Po meni je to ekstra stvar, formatiram sve, stavim čistu instalaciju firmwarea i nakon logina sa GMail računom dobijem nazad moje aplikacije, Wi-Fi passworde....

Ja tu opciju koristim, ali u glavnom vrati aplikacije, ali ne i setovanja za njih sto je mana.

Aaaa... napredujemo. Ti mislis na azuriranje, pa sa tim se ne menja (od tvojih/mojih) podataka nista, samo se upgrade-uje sistem.
Ja mislim na stari dobri Full Wipe (Wipe data/factory reset, Wipe Dalvik-cache a po zelji Format SD i Wipe battery stats). Do ubacivanja zadnjeg kuvanog ROM-a (koji i sada koristim 4.2.1) nikada mi nije vratio WiFi passworde.

Poslednja izmena:
Ne ne Gizmo, ne mislim na update. Vidi, ja sam letos bio u Grckoj sa GS+ telefonom i tamo se kacio na WiFi. Kada sam posle par meseci kupio Nexusa, upalio ga, na njemu su se pojavili WiFi AP koje sam imao na sasvim drugom modelu telefona ukljucujuci i onaj iz Grcke.

moj telefon je stigao sa 4.0 i povukao je wifi... prethodni je sgs+ takodje :)

sad je sa 4.2 posle rootovanja povukao i listu instaliranih aplikacija i sve ih sam instalirao (kroz 3g grrrrrr), srecom nisam stigao od sinoc puno da instaliram... ne znam kako da mu kazem da necu automatski da instalira aplikacije kroz 3g

za ubuntu i mtp, niko nista?

edit: setio sam se - Update using wifi only...

Poslednja izmena:
Ne ne Gizmo, ne mislim na update. Vidi, ja sam letos bio u Grckoj sa GS+ telefonom i tamo se kacio na WiFi. Kada sam posle par meseci kupio Nexusa, upalio ga, na njemu su se pojavili WiFi AP koje sam imao na sasvim drugom modelu telefona ukljucujuci i onaj iz Grcke.

E *** sada, nisam pametan. :mad: Bilo kako bilo WiFi pass od sada pamti svima. Ne znam da mi se moji mali rodjaci (gremlini), nisu petljali u posao? :d

Ja prvi put čujem za wifi backup, znam samo preko titaniuma, al' ovako nisam znao da radi...

Meni je pri prelazu sa O2X (CM7, 2.3.7 Android) na Gnex (4.1.1 stock) upamtio Wi-Fi-eve, kao i posle na mnogim probanim ROM-ovima.

Evo sad vidim na telefonu da to postoji :D ali kako se odradi restore? Posto meni se to nikad nije desilo da ne moram da kucam sifre za WIFI...

Kada upalis telefon prvi put u onom wizardu na pocetku te pita da li hoces automatic restore koji je po defaultu ukljucen. Inace imas u backup&reset opciju automatic restore pa mozes da proveris da li ti je ukljucena.

Skinuo sam SwiftKey keyboard. Sad ne znam kako da namestim ono swipe kucanje ustvari ako to uopste moze ova tastatura ako neko moze da mi kaze :D

Moze pomoc,uradio preko toolkita vracanje na stock ali nece da ga vrati kaze unknown comand.Preko system update skinuo update zip 946 kB Ali Je zip za 4.2 I krene da instalira I opet zakuca Sa crvenim trouglicem.Sta ciniti?Fon je 4.2 takju rootovan
Elem sad mi stoji u sistem u system update downloaded,I ne mogu da ga sklonim sa ekrana(gore levo)

Poslednja izmena:
Kako da iskljucim notifikaciju za OTA update, bilo je negdje na temi ali ne mogu da nadjem :(

Skini SwiftKey flow beta sa sajta proizvođača.

Zbog cega meni telefon nece da se napuni na 100%, vec dodje do 99% i tu stane? Jel to tako normlano ili neki bug zbog JB 4.2.1 ili sta vec moze biti?

Treba wipe batt stats da se uradi iz cwm-a... Jesi ti uzeo polovan ili nov telefon?

Treba wipe batt stats da se uradi iz cwm-a... Jesi ti uzeo polovan ili nov telefon?

Uzeo sam nov telefon, fabriciki upakovan i zalepljen sa onom nalepnicom. Ja mu prvi skinuo mrak. :d

Kako to mogu da odradim i sta znaci ta skracenica cwm? :D I zbog cega je to tako inace za punjenje da dodje do 99% samo?

Navigon ne radi :(

Evo ga bag, dešava se skoro sve svaki put kada spuštam notification bar :( od juče

Prilozi

• Screenshot_2012-12-08-21-16-36.png
    Screenshot_2012-12-08-21-16-36.png
    207.2 KB · Pregleda: 115
Vrh Dno