Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Intersantna stvar je da kada otvorim svoj ili profil nekog prijatelja ne mogu da listam slike, a kada otvorim grupu radi bez problema. Izgleda da je ipak nesto do aplikacije.

kako mislis ne radi?
kad kliknes na profil sliku na profilu? ili ne radi ni kad udjes u albume?
edit:
da, ne moze kad kliknes na profil sliku..manje vise..udjes u album pa listaj koliko hoces

Poslednja izmena:
Ne znam kako je ranije bilo to sa listanjem. Nisam ranije koristio ali vidim da radi kad se ode preko photos. Listajte tako :D

Veća glupost je što ne možeš skinuti sliku nego moraš preko share i te gluposti.

Ako ja dobro vidim piše changelog v1.2 (30.10.2012)

Verzija 1.7 je za starije uredjaje (radi i na novijim, konkretno moj GNex ali treba malo akrobatike prilikom gasenja app da se ne bi restartovao uredjaj).
Verzija 1.2 (uskoro ce je preimenovati bas da ne bi bilo zabune u v2.x) je za android 4.x
Btw zadnja je 1.3 (nije changelog promenio)
Novija verzija ima i opciju grabbing traffic. ;) Doduse kod mene je placena verzija.

Copy - Paste: The 1.7 is located in the OLD WiFiKill thread and is only compatible with pre-4.x builds of Android (Gingerbread and lower; 2.3.7). This is a NEW app that was rebuilt from the ground up and is only compatible with Android 4.x and up. In the next version he will be calling it version 2.x to avoid confusion.

Konacno ova FB aplikacija pocinje da lici na nesto. Ima jos dosta bugova ali je daleko bolja od stare verzije.

Prvi put sam na androidu, kupio sam HTC desire X, e sad da li bi ste mogli da mi preporucite neke korisne android aplikacije za njega i koje bi morao imati...
Unapred hvala ;)

Шта су за тебе корисне апликације?

Имаш тему па листај.

Оно што је мени корисно не мора да буде теби, и обрнуто.

Poslednja izmena:
Hvala ti puno na pomoci, sad cu polako prelistati ovih 588 stranica pa cu naci sta mi je vazno

Лепо кажи шта би желео па ћемо ти препоручити нешто конкретно.

Da li postoji aplikacija koja prilikom propustenog poziva,ili primljene poruke obavestava svetlosno na to?

Konkretan primer :

Propusten poziv,ili sms koji nisam cuo,a da mi display blinka za to vreme dok ne vidim obavestenje.

Znam da postoji program koji daje zvucni signal,ne znam da li ima i ovo?

Najbolje za to sto ti hoces je BLN, ali to mora kernel da ti podrzava na telefonu... Ne moze da blinka ekran, pojelo bi ti bateriju, ali blinkaju ti soft keys

@kutija
Ako koristis neki Samsung telefon ili neki drugi sa Amoled ekranom imas i NoLed aplikaciju

Jel zna neko u Friendcaster-u da li ima opcija da se pristupi account settings-u i da li moze nekako da se promeni cover slika?
Verzija 5.1.3 pro

Nema na čemu, ja sam to koristio kad sam imao telefon bez led-a i radilo je super.

Ja koristim na kompu yahoo aplikaciju koja ima i za vremenske prilike nesto slicno ovom,vereujem da je ok,zato sto su podatci sa Weather.com

Nazad
Vrh Dno