Šta je novo?

LG Optimus 2x P990

• Začetnik teme Začetnik teme OTAC
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ty5e4egy.jpg

Mislio sam da je ovo neizvodljivo na nasem telefonu. V28e vlite tonyp&harsh, 521 baseband, auto brightness, uz sat vremena igranja raznih THD igara.

Poslednja izmena:
drugo punjenje
21.png22.png
ovde se vidi da dok sam spavao ne trosi bateriju cak je i puni,telefon mi je bio pored trofaznog kabla :trust:
trece punjenje
32.png31.png
ne secam se da sam imao nekad cetiri sata trajanje baterije 😀

Pri koriscenju wifi-ja dosta trosi bateriju. Na GB mi je drzala i po 2-3 dana, a sada petnaestak sati max.

Cekaj bre. Koristio si ekran 4h a telefon upaljen 15h? Sta je tu lose? :d

Ne mislim na cm 10...mislim na ovaj stock ics...predpostavljam da ne moze da se ukloni

Instalirao novu verziju, sada i ja imam search bar (ili bar sam ga imao 🙂 ). Da ga uklonis sa ekrana: settings ; apps ; pronadji google search medju aplikacijama. Ides na force stop, clear data, disable. Resetujes tel. i to je to 🙂.

Moze i bez toga da se ukloni, ako koristis Novu ili Apex. Tj. za njih znam sigurno da moze.

Oprostite. 😀

Kakav je taj stock ICS? Je l' finalni, official ili leak?

Moze li da se rutuje? 🙂

Koliko sam ja skontao oficijalan je. Naravno da moze da se rutuje 🙂. Odlican je, ali cm 10 je mnogo bolji. Jedva cekam stabilnu verziju cm 10.

^ Super :-D do sada nisam imao nikakvih problema,sve radi kako treba,jedina zamerka da je mogao da bude fluidniji,brži,ali mi ne smeta nešto naročito,moglo je i da ga uopšte nebude. :-D

Drugar stavio JB na 2x prošle nedelje. Kako je to dobro radilo. Međutim, posle par dana je morao da se vrati na MIUI, jer JB ima neki bug pa ne radi mikrofon.

Valjda će do jubilarne 100. strane izaći ICS bez bugova xd

uf,nisam neki strucnjak,znam da koristim smartflash,skinuo ics i ubacio i to je to...a kerneli,bootloaderi i slicno su mi nepoznat pojam :d

Preporuka za Topov ICS,radi extra sa ram hackom,ali morate da instalirate prvo GB,pa onda BB,pa ona preko nvflasha...Pozdrav

Nigde, nije još objavljen. Možeš naći samo leak-ovne verzije (v28).

Po LG-jevoj objavi do kraja Qx 20xx godine 😛:d.

/šalaoff

Toliko puta su obećali i promašili rokove da ih više niko ne uzima za ozbiljno. Momci sa XDA su uspeli skinuti par ''radnih'' verzija sa LG servera. Sada ni to više nije moguće, moguće je samo očitavanje da li je postavljena nova verzija roma. Po to očitavanju do sada su izašle 2-3 verzije novijih radnih verzija ICS LG roma. Poslednja je imala naziv v30, pa pojedini pretpostavljaju da će uskoro finalna verzija.

Da li je neko uspeo da resi problem koji se javlja na temasek-ovom romu da telefon gubi mrezu kod kucanja USSD kodova?? Verujem da slican problem postoji i na drugim verzijama CM-a?

Zeza me kad hocu da proverim stanje i sl.... ali ono sto je zanimljivo je da nema problema svaki put kad kucam USSD code.....

Bilo bi lepo da ostavite link ka romu o kom pricate posto ne sektasim xda. ;d

Kad si cigan... 😛

@Rincewind, ja sam imao isti problem sa ranijim basebandom (218), pa sam prešao na neki noviji (mislim da je 521) i problem je nestao. Koristim ril koji stiže sa Temasekovim Kangom.

Fleshnuh sinoc Topogigi-a preko nvflash-a. Podesio i v6sc. Videcemo kako ce to da se ponasa. 🙂

Nazad
Vrh Dno