Šta je novo?

Samsung Galaxy Note N7000

Само први пут. После не треба под условом да ром са Кога прелазиш има safe kernel.

Ubacio bih ovaj poslednji xxlsa...nesto su mi dosadili ovi custom...jel moze on bez ubacivanja karnela opet?

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
da li je moguce namestiti da mozes pustiti pesmu dok telefoniras. Mislim da sam nesto ranije mogao sada na skoro rabrickom 4.0.4 tj cleanote v6 nece.

Kakva je stvar sa otkljucavanjem Note-a sa telenora putem ove aplikacije (za ICS)? Jel moze to sad? Nisam u toku, pitam za druga.

Ostavio sam link sa trajnim otkljucavanjem... imas par strana unazad.

hajde preporucite mi neki custom jb rom,ja nesto gledam ovaj alliance ili ultimate,mozda ima neki bolji.

Ultimate trenutno najbolji sa novim kernelom i dopunama.radi perfektno.preporuka

hajde preporucite mi neki custom jb rom,ja nesto gledam ovaj alliance ili ultimate,mozda ima neki bolji.

Probao sam bukvalno sve JB, i svi su manje vise isti. Uglavnom vecina skida od Robbie-a sa AllianceROMa.

Drustvo,

imam jedan ozbiljan problem. Naime, kada sam updateovao Galaxy NOTE na verziju androida 4.0.4. opet mi se zakljuco na mrezu i kartice ne rade. Build je XXLRK. Kako da ga dekodiram?

Pozdrav!

Drustvo,

imam jedan ozbiljan problem. Naime, kada sam updateovao Galaxy NOTE na verziju androida 4.0.4. opet mi se zakljuco na mrezu i kartice ne rade. Build je XXLRK. Kako da ga dekodiram?

Pozdrav!

Moras sa odinom da pregazis taj telenorov ICS sa nekim open europe ili sl pa onda stavi safe kernel imas ih zapakovanih sa rootom i cwm

Skini open germany ICS i posle ubaci safe kernel i to je to

Pozdrav ljudi, znam da verovatno smaram sa ovim pitanjima ali ako bi neko bio ljubazan da mi odgovori bilo bi super.

1) Koji je najbolji nacin da root galaxy note?
2) Da li instaliranjem custom rom-a ja gubim moje trenutno instalirane aplikacije i podesavanja?
3) Koji je trenutno najbolji custom rom sto sa strane brzine rada kao i trajanja baterije?
4) Kako da instal custom rom i da li je moguce kasnije vratiti official?
5) Ima li negde u bg-u da se nadje jaca baterija za note tipa 3000mah+?

Takodje sam cisto nesto na prethodnih par strana neki brick bug sa velikim fajlovima ako nije safe kernel?
Na koliko velike fajlove se misli posto sam ja brisao max recimo tipa 1-2gb i nisam imao problema.
Evo slicice about phone ako nesto znaci?

Screenshot_2012-11-30-21-58-34.png

Ako vas baš ono mrzi da mi pisete okacite mi bar neki link sa tutorijalima o ovim stvarima. Hvala.

Pozdrav ljudi, znam da verovatno smaram sa ovim pitanjima ali ako bi neko bio ljubazan da mi odgovori bilo bi super.

2) Da li instaliranjem custom rom-a ja gubim moje trenutno instalirane aplikacije i podesavanja?
3) Koji je trenutno najbolji custom rom sto sa strane brzine rada kao i trajanja baterije?

Takodje sam cisto nesto na prethodnih par strana neki brick bug sa velikim fajlovima ako nije safe kernel?
Na koliko velike fajlove se misli posto sam ja brisao max recimo tipa 1-2gb i nisam imao problema.

Pogledajte prilog 101520

Ako vas baš ono mrzi da mi pisete okacite mi bar neki link sa tutorijalima o ovim stvarima. Hvala.

1) ja sam to odradio tako sto sam ubacio brick safe kernel. I to philz. Imas na xda. A zatim ubacio rootovani rom. Tako da nije bilo problema.

2)naravno da gubis dodatno instalirane aplikacije. E sad postoj3 varijante uz programe tipa super backup ili titanium backup.

3) najbrzi a dobar rom je slim bean. A kernel speedmod ili thor kernel.

4) kasnija moguca vracanja na oficijelni je moguce ili ponovnim instaliranjem oficijelnog roma ili uraditi backup dok ne uradis instalaciju custom roma

5) u bg nisam siguran. Ali postoji na ebay varijanta zove se gold bussiness 3500mAh. Kosta tamo oko 18e.

Pogledajte prilog 101520

http://www.supermarketic.com/oprema...e/Samsung-i9220-Galaxy-Note-Extended-Baterija

Meni je iskreno ova baterija glupost. Zato sto telefon onda em je sirok em je debeo. Bude prava cigletina.

Evo ga novi leak na xda: XXLSC

Ја га већ користим :D

Vrh Dno