koristio sam malo onaj njegov falcon widget i odlično izgleda, ali ima par bugova pri čitanju i nisam mogao nikako da se naviknem.
Mnogo mi ide twitter na živce sa ovim novim pravilima za aplikacije.
Ja koristim My Data Manager ako misliš na praćenje koja aplikacija koliko troši.Koju aplikaciju preporucujete za kontrolu za "Mobile Data" ili ti kontrolu mobilnog interneta?
Ja koristim My Data Manager ako misliš na praćenje koja aplikacija koliko troši.
Ok, probacu.
Mislim na ogranicenje mobilnog interneta, tipa 500mb mesecno.
treba mi aplikacija za javljanje na telefon gde ima samo answer i reject da ne moram da slajdujem sa leva na desno i obrnutno?
hvala, ali jedna stvar me iritira, sto se caller ne pokaze odma nego tek posle neke sekunde :/ i da nemas mozda ovu iphone temu, ako imas sibni na pm.
na kraju onaj sto razvija primo launcher pokrao apex :d
toliko od razvoja
Zna li neko kako da se isključi viber da se ne podiže sa svakom novom porukom?
Naime kada stigne poruka chompsms me obaveštava o poruci a u isto vreme se podiže i pali viber (iako je pre toga bio isključen) i stoji gore u taskbaru i sa notifikacijom o novoj poruci.
Instalirao sam danas Poweramp i kad je skenirao muziku pokupio je dosta nekih raw fajlova. Zna li ko cemu sluze ti fajlovi i mogu li ih brisati? Ja kad pokusam da ih maknem iz playlist-a, on bi da ih komplet brise iz fona.
Najbolje strpaj muziku u jedan folder (možeš i podfoldere da napraviš unutar njega) i u PowerAmpu odredi da skenira samo taj folder.
A da moderatori splituju ovu vašu malu intelektualnu debatu jer nema baš mnogo veze sa temom? A i smorili ste, pošteno...
To je ovaj koji je postavio MaxP. iznad.Ivane, jel možeš da podeliš sa nama taj wallpaper?
Normal, stock rom 4.1.2 na S3.Koji ti je ovo font ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari