Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ovaj rom toolbox pro stn je na popustu, kakva je aplikacija jel vredi kupiti?

\kako da najjednostavnije uradim import FF bookmarka sa destopa na mobilni, баѕираном на Андроид О.S-u ?

Uz pomoc default FF opcije koja se zove SYNC

proguglaj malo

koristio sam malo onaj njegov falcon widget i odlično izgleda, ali ima par bugova pri čitanju i nisam mogao nikako da se naviknem.
Mnogo mi ide twitter na živce sa ovim novim pravilima za aplikacije.

Istina je da su glupa nova pravila, ali Twitter hoce da progura svoju aplikaciju sto je vise moguce.

Realno meni odgovaraju samo 2 klijenta i to je Plume i Falcon za koji se nadam da ce uskoro postati jos bolji.

treba mi aplikacija za javljanje na telefon gde ima samo answer i reject da ne moram da slajdujem sa leva na desno i obrnutno?

Koju aplikaciju preporucujete za kontrolu za "Mobile Data" ili ti kontrolu mobilnog interneta?

Instalirao sam danas Poweramp i kad je skenirao muziku pokupio je dosta nekih raw fajlova. Zna li ko cemu sluze ti fajlovi i mogu li ih brisati? Ja kad pokusam da ih maknem iz playlist-a, on bi da ih komplet brise iz fona.

na kraju onaj sto razvija primo launcher pokrao apex :d
toliko od razvoja

Koja je vremenska prognoza tačna kao republički hidrometeorološki zavod Srbije? Kod njih 10 stepeni a:

:(

Ivane, jel možeš da podeliš sa nama taj wallpaper?

Koji ti je ovo font ?

Ako se ne varam to je ovaj wallpaper
etujy4u7.jpg

Instalirao sam danas Poweramp i kad je skenirao muziku pokupio je dosta nekih raw fajlova. Zna li ko cemu sluze ti fajlovi i mogu li ih brisati? Ja kad pokusam da ih maknem iz playlist-a, on bi da ih komplet brise iz fona.

Najbolje strpaj muziku u jedan folder (možeš i podfoldere da napraviš unutar njega) i u PowerAmpu odredi da skenira samo taj folder.

A da moderatori splituju ovu vašu malu intelektualnu debatu jer nema baš mnogo veze sa temom? A i smorili ste, pošteno :D...

A da moderatori splituju ovu vašu malu intelektualnu debatu jer nema baš mnogo veze sa temom? A i smorili ste, pošteno :D...

+1 stvarno mislim... Ne znam ni sto je ovde postavljeno, jer nema veze sa aplikacijom, nek se prebaci ovo sve u GS1 temu, pa se tamo raspravlja...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno