GoranM
Čuven
- Učlanjen(a)
- 15.12.2001
- Poena
- 945
Jok, ovde je k'o lepak za muve, vise su ovde "crveni" nego u temi 7950/7970![]()
Ima li svrhe da dodam jos jednu graficku na ovaj i7, trebace mi za 3d gejming pa me interesuje da li ce me kociti cpu?
Samo ti zezaj, obice ti se o glavu mozda
Kad AMD izbaci optimizovan driver ne znam kojim ces argumentima braniti. Sledece nedelje drzi gace s obe ruke kad te napadnu ovde :d
Bice razlika vise od 1fps ali na drugu stranu pa ci se to "rulanje" obiti o glavu.
"Once AMD has updated their driver we'll re-benchmark the Radeon cards and make a full article (next week)."
To je taj legendarni problem sa amd driverima, da njihovom timu nikada nije spreman da izbaci drivere za launch neke igre, već se uvek čekaju. Pa čak i kada je igra AMD sponzorisana![]()
Moze li 680 sli da izvuce preko 80% performanse posto imam priliku da uzmem jos jednu (doduse za mesec dana). Da li se dobijaju performanse priblizno x2 na vecini igara?
Kako nVidia stoji sa driverima po tom pitanju?
To nije problem, to je featurerAMA je napisao(la):To je taj legendarni problem sa amd driverima, da njihovom timu nikada nije spreman da izbaci drivere za launch neke igre, već se uvek čekaju. Pa čak i kada je igra AMD sponzorisana![]()
To nije problem, to je feature
Pazi radnju: Krenes da peglas novu igru i taman se naviknes i onda izadje novi driver, odusevis se performansama i dodjes u odmah u nV temu da pitas gde je Zver
AMD karta - 300e
Internet - 20e
Likujes u nV temi gde PCBeast prosipa mudrost - neprocenjivo![]()
to bese ovo:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari