Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

poslednji saleov neat lite rom. Pojavio mi se problem. kada je tel neaktivan recimo 15 tak minuta i ukljucim ga, ekran se uredno ukljuci, ali ne reaguje ni na sta. posle 5-10 sek reaguje i to tako sto je zapamti sta sam protiskao u tih 5-10 sek. mislio sam da je lock sreen u pitanju i sklonio sam ga ali se isto desava i kada odmah ode u pocetni ekran.

To je problem svih nas koji smo na JB.

To je bug JB. Pise u nekim od prethodnim postovima, ja sam se zalio pa mi je Sale odgovorio :)

Moze stock ipak :) ukljucicu procente u settings.
Hvala

Sale ocu ja plave ikonice na taskbaru, ako moze?

Hvala Sale :)
Nego, jel se suska kad ce i zvanican Jb?:)

Jedna sitnica mi smeta... Kada pritisnem "home" da bih ukljucio displej aplikacija koja je bila aktivna pre nego sto se iskljucio ekran se posalje u pozadinu i pokaze mi se home ekran. Da li moze kao kod ranijih verzija da "home" samo ukljuci ekran?

Sale, MTP nece da radi na XP sp3.

Meni ovaj poslednji lite rom satire bateriju. Iskljucio automatsko osvetljenje. Instalirao bbs pa cu videti.

Hvala, izgleda me nisi razumeo bas najbolje. Hteo sam da kad prvi put pritisnem home da se ukljuci ekran bez odlaska na home a posle ako hocu da ide na home screen da posaljem aplikaciju u pozadinu da ponovo pritisnem home. Sa ovim fajlom ovo prvo radi ali kad posle pritisnem home dok je ukljucen displej nista se ne desava tj. aplikacija ne ide u pozadinu. Moram na "back" dugme a to za neke programe znaci izlazak iz programa.

Poslednja izmena:
Instalirah drugaru ovaj ROM pre izvesnog vremena,a juce mi rece da mu sad telefon nudi neki update..Posto ne znam kako je to kod Samsunga reseno,da li sme da ide na to iz telefona ili da ne pipa?Jer npr kod HTC-a,kada je telefon rootovan nije pozeljno raditi automatski update..

Ma mozes slobodno da kazes da abdetuje,nece naci nov update ,samo ce ti se skloniti notifikacija iz status bara :)

Hvala, izgleda me nisi razumeo bas najbolje. Hteo sam da kad prvi put pritisnem home da se ukljuci ekran bez odlaska na home a posle ako hocu da ide na home screen da posaljem aplikaciju u pozadinu da ponovo pritisnem home. Sa ovim fajlom ovo prvo radi ali kad posle pritisnem home dok je ukljucen displej nista se ne desava tj. aplikacija ne ide u pozadinu. Moram na "back" dugme a to za neke programe znaci izlazak iz programa.
Izgleda da nisam :) Nista onda, feluj ovo
http://dl.dropbox.com/u/28679276/Share/XXLSJ/XXLSJ_FixedSkipSongs.zip
i radice ti sve. To sto ti pokusavas (sa home da ides na glavni homescreen), to je bug i na s2 i na Note. Nadam se da ce resiti

Momci,
da li neko ima problem sa prikazivanjem Picasa albuma u Galeriji, naime prikaze mi samo tri albuma od 17 koliko imam u Picasi. Usput, imam i Picasa app istaliranu.

Mislim da ti nedostaje neka aplikacija iz "removed apps". Flesuj taj zip pa probaj

Momci, dal neko moze da flesuje ovaj zip
http://dl.dropbox.com/u/28679276/Share/XXLSJ/LSJ_Blue_JB_StatusBar_Toggles.zip

To je plav status bar i toggles, izgleda ovako:

Pogledajte prilog 101247
Pogledajte prilog 101248

Naime, jedan ****** me ubedjuje da posle flesovanja ovog zip-a status bar ikonice nisu plave, pa cisto da znam kako da mu odgovorim

Hvala

Potvrdjujem da je plavo :)

Meni normalno "povlači" albume... Imam lite verziju.

pa nesto ti tu nije u redu. meni sve prikazuje. nisam ni znao da imam ovoliko :)
probaj wipe cache, dalvik kao i clear data u google framework i gallery

Nazad
Vrh Dno