Takodje, resen problem, bravo.I kod mene je posao odradila ova u attachmentu... Nadam se da ce u nekoj sledecoj verziji rom-a biti ispravljen taj bug... Telefon mi je sim free, a desilo mi se zakljucavanje.
Takodje, resen problem, bravo.I kod mene je posao odradila ova u attachmentu... Nadam se da ce u nekoj sledecoj verziji rom-a biti ispravljen taj bug... Telefon mi je sim free, a desilo mi se zakljucavanje.
najlakse mozes da ga uklonis i aktiviras ako drzis back malo duzeEto vidiš da nismo normalni.
A zna li neko kako da uklonim onaj dock sa jezičkom sa desktopa?
Edit: našao sam, to je opcija multi window
Od cega zavisi dali ce se dobiti 50gb dropboxa? Ni ja nisam to dobio. Isplati li se da im kukam u support?![]()
Ja sam kliknuo skip kad me pitao da ukljuci istant upload i vjerovatno je to....sad pokusavam reinstal roma da bi se vratio na taj korak ali sam stalno u boot loop
Jel vam radi edit na multi window. Meni ne radi, na neat lite 4 sam
Ma taman posla da mi se izvinjavaš, pretpostavio sam, vidim da si u gužvi...![]()
Imaš negde slike svih baterija? Inače može i stock, ok je, uključim da mi pokazuje procente i vozim![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari