Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Sale, onom drugu što sam vratio tvoj zadnji 4.04 hoću da stavim tvoj 4.1.2, jel idem wipe svega pre fleša ili ne mora?

A sto mora nandroid backup? :)

Kako ti drzi baterija na jb?

Stavio sam JB i totalno je osom:d
Ali nisam dobio 50gb za dropbox:mad:
I mogu li da se menjaju nekako dial tone zvuci, vise mi se svidjao stari

Od cega zavisi dali ce se dobiti 50gb dropboxa? Ni ja nisam to dobio. Isplati li se da im kukam u support? :p

Od cega zavisi dali ce se dobiti 50gb dropboxa? Ni ja nisam to dobio. Isplati li se da im kukam u support? :p

Ja sam se na početku konfigurisanja kad me je pitao za Dropbox samo prijavio sa postojećim nalogom i posle nekih pola sata dobio mail da moram da se prijavim i sa kompa i da odgledam Tour kako radi Dropbox i to je to. Sve je prošlo iz prve.

Ja sam kliknuo skip kad me pitao da ukljuci istant upload i vjerovatno je to....sad pokusavam reinstal roma da bi se vratio na taj korak ali sam stalno u boot loop

Treba odgovoriti na mail i odraditi barem 5 koraka od 7 i dobija se. Evo ja dobio. :)

Aaaa a sto je ovako ruzan tanak i krzav font? I sms app izgleda katastrofa:confused:
pu3a9agy.jpg

Koji god wallpaper da stavim na lockscreen ovako ga izbledelo prikazuje

Poslednja izmena:
Font možeš da menjaš i ubacuješ koji hoćeš, ja sam to prvo uradio. :D

Stavio sam onaj drugi i ok je, a ovo sa slike se desava kad je ripple ukljucen

bice ako stignem veceras, ako ne onda sutra kao i jos dosta modova. Sve kroz Aromu

Sale, jedna preporuka ako je moguće uraditi tj ako imaš vremena. Na jkay mod je bila jedna dobra opcija u toggle a to je da podesiš šifru za lock screen I onda možeš jednim klikom na toggle da menjaš da bude samo slide lock ili sa šifrom.

Imaš pravo. Isključio ga i restartovao mob i sad kad sam uključio radi :D Hvala

malo zeza to edit. kod mene nije proradio :) pa sam DELETE :) nisam imao zivaca da resavam to

Aroma v4.0:

Call Recording
No Increase Ring
Mass storage
Battery style:
Blue %
Blue Circle Animated
Blue Honeycomb
Blue Animated
Green %
Green Circle Animated
Stock

Download:
LSJ Aroma v4.0
2e44786108ec2231c9ae986a9f8bdf6a

tomorrow will be more:
blue toggles
blue status bar icons (for my friend bobdoblo :))
default font
new gmail
...

Cheers

Sale jel može sivi status bar?:)

AJOJ, IZVINIIIIIII. Skroz sam zaboravio :(
Koju bateriju hoces?

Ma taman posla da mi se izvinjavaš, pretpostavio sam, vidim da si u gužvi... :)
Imaš negde slike svih baterija? Inače može i stock, ok je, uključim da mi pokazuje procente i vozim :)

poslednji saleov neat lite rom. Pojavio mi se problem. kada je tel neaktivan recimo 15 tak minuta i ukljucim ga, ekran se uredno ukljuci, ali ne reaguje ni na sta. posle 5-10 sek reaguje i to tako sto je zapamti sta sam protiskao u tih 5-10 sek. mislio sam da je lock sreen u pitanju i sklonio sam ga ali se isto desava i kada odmah ode u pocetni ekran.

Vrh Dno