Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Sale, imao sam neat ovaj prethodni i instalirao ovaj 4.1.2. Prethodno sam odradio titanium backup i instalirao titanium apk po završetku instalacije roma. E sad, kad dam putanju backupa, on prepozna da na toj lokaciji ima 70 i nešto backupa ali u samom titaniumu prikazuje da nema nijedan backup? Vidim da se promijenila putanja, više nije storage\sdcard0\external_sd nego storage\extsdcard, mo\da je tu neki zez. Dalje, u prethodnim neatima sam imao opcije kad telefon zakačim na računar da uključim usb mode i imao sam dva diska, kao usb fleš a sada moram da idem u my computer pa da biram diskove koji nemaju svoje "slovo".

edit.
zasad sam backup povratio tako što sam iz external kopirao fajlove u sdcard\titanium backup i to je ok.

e, da, sda mi piše da imam neki 3.0.31-462349 kernel, treba li da skinem ovaj http://www.mediafire.com/file/wic2pv3jl311tlj/PhilZ-cwm6-XXLSJ-OXX-3.62-signed.zip i da ga instaliram iz cwm?

Poslednja izmena:
To flash or not to flash, the question stands:D

Ja sam ga flesovao jutros i radi bez problema kao i svaki Saletov rom do sad.
Samo fale neke sitnice ali to ce Sale vec popraviti.

Sale, imao sam neat ovaj prethodni i instalirao ovaj 4.1.2. Prethodno sam odradio titanium backup i instalirao titanium apk po završetku instalacije roma. E sad, kad dam putanju backupa, on prepozna da na toj lokaciji ima 70 i nešto backupa ali u samom titaniumu prikazuje da nema nijedan backup? Vidim da se promijenila putanja, više nije storage\sdcard0\external_sd nego storage\extsdcard, mo\da je tu neki zez. Dalje, u prethodnim neatima sam imao opcije kad telefon zakačim na računar da uključim usb mode i imao sam dva diska, kao usb fleš a sada moram da idem u my computer pa da biram diskove koji nemaju svoje "slovo".

edit.
zasad sam backup povratio tako što sam iz external kopirao fajlove u sdcard\titanium backup i to je ok.

e, da, sda mi piše da imam neki 3.0.31-462349 kernel, treba li da skinem ovaj http://www.mediafire.com/file/wic2pv3jl311tlj/PhilZ-cwm6-XXLSJ-OXX-3.62-signed.zip i da ga instaliram iz cwm?
To sa mass storage sam iskljucio jer vecina zeli MTP konekciju. Ako ti bas treba napravicu ti zip
Sto se tice kernela, u redu je. To je taj sto dolazi sa romom

Ja sam ga flesovao jutros i radi bez problema kao i svaki Saletov rom do sad.
Samo fale neke sitnice ali to ce Sale vec popraviti.
Morate shvatiti da je ovo ipak LEAK, da moramo svi racunati da nesto ne radi. Sto je najbolje u celoj situaciji, mislim da je ovo Samsungov najbolji leak do sada, uz to je i prvi. E sad, kad bi rekao sta to ne radi, pa da pokusamo da resimo? Ikonice na screenlocku? To radi, moras ih podesiti kroz settings. Ili je nesto drugo?

Imam samo jedno pitanje, ima li neka aplikacija da mi prikazuje broj propuštenih poziva/nepročitanih smsova tako što prikazuje malu ikonicu broja u dnu ikone za dialer/sms, kao što ima nova launcher + tela plugin?

Šta vama ne radi?
Meni se desilo, evo, prvi put malopre da mi je blokirao telefon, morao sam da mu vadim bateriju. Dešavalo mi se i da neće da se otključa, onda 2x stisnem power i onda ide..

Morate shvatiti da je ovo ipak LEAK, da moramo svi racunati da nesto ne radi. Sto je najbolje u celoj situaciji, mislim da je ovo Samsungov najbolji leak do sada, uz to je i prvi. E sad, kad bi rekao sta to ne radi, pa da pokusamo da resimo? Ikonice na screenlocku? To radi, moras ih podesiti kroz settings. Ili je nesto drugo?

Ne Sale, sve radi besprekorno, samo kazem da fale neke sitnice, npr. nema ikonice za sihronizaciju, ali tu su sad ikonice za multi window i smart stay to je extra.
I da, ikonice na screenlocku su mi ukljucene u settings ali nema ih na displaju.

ali moras kroz settings da ih dodas, kliknes na onaj plus. *** nemam sad telefon

Šta vama ne radi?
Meni se desilo, evo, prvi put malopre da mi je blokirao telefon, morao sam da mu vadim bateriju. Dešavalo mi se i da neće da se otključa, onda 2x stisnem power i onda ide..
To je JB bag, koji je jedini da bas nervira. Mislim da cemo ga brzo resiti. Uglavnom kad screen ne reaguje samo sacekaj nekoliko sekundi i probaj

Nikom se na xda nije zakljucao tako da... a imam preko 6000 downloads-a za sada. ne treba poseban kernel, samo da imas cwm recovery
ne vredi care, ponovo sam probao i opet sam zakljucao tel. Moram da vratim na stock i na siyah kernel,pa zatim tvoj 4.0.4.
Slao sam ti nv_data file, ako mozes trajno da otkljucas.

Hvala.

ali moras kroz settings da ih dodas, kliknes na onaj plus. *** nemam sad telefon

Namesteno i nece, kao i weather, ne radi ni ono kad je tel zakljucan drzis prst na ekranu i okrenes ga i on upali kameru, a to radi kad odes u settings da ti pokaze kako to da uradis.

Jel ti obican ili live wallpaper na lockscreen?

Ne znam šta je problem, flešovaću ga ponovo, možda proradi.

ne vredi care, ponovo sam probao i opet sam zakljucao tel. Moram da vratim na stock i na siyah kernel,pa zatim tvoj 4.0.4.
Slao sam ti nv_data file, ako mozes trajno da otkljucas.

Hvala.

+1
i ja sam pobrisao sve po spisku i instalirao rom ali i meni trazi sim unlock code. Izgleda sam propustio da procitam "sitna slova" da je u pitanju leak a ne finalni jb. :) Koja je procedura da vratim nandroid bekap?

Prilozi

• GalaxSimUnlock.zip
    108.4 KB · Pregleda: 412
Hvala sale, ovo iz attachmenta je resilo problem a potrajalo je delic sekunde, klik i gotovo. Pre toga sam skinuo sa g.p. Galaxy S2 SIM Unlock (chainfire) i program je nesto radio pola sata bez uspeha. :)

Nasao sam sta me je zezalo.
Home screen mode mora da bude na Basic mode da bi mi radile ikonice na lockscreen-u kao i ona fora sa kamerom.
Dzabe sam sve flesovao a nisam napravio back up. :D

Ima cwm, samo je malo drugačiji (stari izgled).
Isključi multi window.

Poslednja izmena:
Cekajte ljudi, koja taCNO APLIKACIJA VAM JE OTKLJUCALA?

Cwm sam uklonio jer se onaj ser.nja chainfire bunio sto je stavljam u rom. mogu vam dati apk ako hocete

ok, da zznam. to je izgleda aplikacija za srbe posto ama bas nijedan komentar nisam procitao na xda da se nekome zakljucao :)

Eto vidiš da nismo normalni.

A zna li neko kako da uklonim onaj dock sa jezičkom sa desktopa?
Edit: našao sam, to je opcija multi window

Poslednja izmena:
Vrh Dno