Meni je bio zakljucan na telenor, pa sam ga otkljucao. Znaci mogu slobodno da istaliram ovaj rom?
i meni je bio otkljucan....
Meni je bio zakljucan na telenor, pa sam ga otkljucao. Znaci mogu slobodno da istaliram ovaj rom?
nece na ovaj nacin, mislim sa app, ali ne mogu ni sa nekin CF root...preko ODIN-a...jedino mi ostaje da probam sa Telenor STOCK room.telefon ti je bio zakljucan na neku mrezu ili nije?
instaliraj ovu aplikaciju https://play.google.com/store/apps/...sImV1LmNoYWluZmlyZS5zZ3Myc2ltdW5sb2NrY29kZSJd i pokreni je da nadje code
pa ako se zakljuca moraces da me cekas da otkljucam ili da se vratis na 4.0.4Meni je bio zakljucan na telenor, pa sam ga otkljucao. Znaci mogu slobodno da istaliram ovaj rom?
cekaj lite. da iz cwm-aPosto ne koristim Samsung aplikacije, jel bolje da flesnem FULL ili Lite? Nandroid backup se radi iz CWMa, koliko se secam ili gresim?
hvalaSale, jos jednom da pohvalim ROM, lepi radi bas, svidja mi sejedino malo jede bateriju, nadam se da je to samo privremeno dok se ne slegne sto bi rekao Djilkos
![]()
flesuj stock rom pa otkljucaj. pre toga mi izvuci nv_data.bin i posalji iz efs foldera da bi ti otkljucao jednom za sva vremenanece na ovaj nacin, mislim sa app, ali ne mogu ni sa nekin CF root...preko ODIN-a...jedino mi ostaje da probam sa Telenor STOCK room.
Settings- lock screen - lock screen options - shortcuts
flesuj stock rom pa otkljucaj. pre toga mi izvuci nv_data.bin i posalji iz efs foldera da bi ti otkljucao jednom za sva vremena
Pisem u ime ortodox kolege sa foruma.
Ne moze da mu se flasuje lepo stock telenorov rom. Ubacim ga preko odina, ali ne instalira se lepo, izbacuje mnogo gresaka. Da li pre toga treba neki wipe, format necega pa posle preko odina?
Mora wipe svega format system I format preload pa tek onda 4.0.4
ili od stericcsona skini busybox sa marketaSkini titanijum, pa nek ti on instal busybox![]()
jel si uradio restart kada si update-ovao supersu?Neverovatno.
skinuo sam najnoviji siyah kerenel i ubacio ga. Kada pokusam da instaliram busybox kaze da ima problem sa root accesom i da izbrisem pa instaliram superuser. Njega ne mogu da izbrisem, nego samo da ga updatujem i to sam i uradio. Medjutim kada pokrenem busybox superuser me nista i ne pita. Ne znam sta vise da uradim.
Root checker i dalje kaze da root nije nesto kako treba.
nije jos niko ni pokusao mislim. ako stignem ja cu veceras da probam posle lite verzije@sale:
Jel provaljen ovaj novi simlock? Znam da Chainfireova app otkljucava samo starije sgs2, a hellroz moze i nove, ali to nije pravi unlock vec samo promeni jedan bajt u nv_data.
veceras, svasta sam ubacio, mislim da ce biti bas dobar![]()
P sta da vam kazem. Obicno se zakljuca onima koji su kupili otkljucan telefon. Cudno ali tako je. Nesto je Samsung izmenjao tu a na xda niko nije provalio sta. Pokusacu veceras da pogledam ako stignem, ako ne onda sutraSale, smem li ja da ubacim taj LITE JB sto ce biti veceras ili ce se zakljucati ponovo?
veceras, svasta sam ubacio, mislim da ce biti bas dobar![]()
Ček, ja sam kupio tel kod operatera i bio je otključan, znači li da će mi se zaključati ili ovo važi za aparate koji su već otključavani?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari