Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Hvala.

mislim da cu veceras stici full verziju a sutra lite :)
Komp nemam jos uvek, u stvari imam neku krsinu koja jedva radi (i ona ce da leti) :)

Ma nek leti samo da predjemo na Jb :)
A kad bi mogli da se ocekuju modovi (toggles itd...)?

Modove do nedelje, mozda malo duze. Spakovacu ve u Aromu pa mi treba malo vise vremena

A jel ce biti S3 mod?

Aha, extra.
Hvala na odgovoru.

Hoce li moci preko njega ovo sto pricaju 50gbajta na dropbox-u???

Mislim da hoce. Nisam mogao da probam jer sam vec dobio 50gb. Vazno je samo pri boot-u da se ulogujete na dropbox kad vas bude pitao

Ko kad bude pitao?:) Čekaj, moći ću već postojeći acc da upgrade-ujem na 50GB ili dobijam novi?

Valjda bi trebalo da bude tako.. Mada, i ako bude trebao novi acc, za 50 gb nije problem :D

Odlicna vest za DropBox. Cekamo sledecu nedelju JB NeatLite.
Samo opet ne razumem najbolje, pri prvom bootu telefona sa JB on nudi da se ulogujes na DropBox?

Ok Guys, you know what's coming...​

>>>>>> JB NeatROM <<<<<<

XXLSJ NeatROM Full

Hello Guys

If you like my work, please consider a small donation to help me continue developing​

EVERY DONATION IS MUCH APPRECIATED, NO MATTER THE AMOUNT​

Firmware: I9100XXLSJ (4.1.2)
Build date: Tue Nov 6
Modem: XXLS6
CSC: XXLS1
Change List: 462349

Kernel: XXLSJ-PhilZ_3.5

Available languages in Rom: Catala, Cestina, Dansk, Deutsch, English (Australia), English (United Kingdom), English (United States), Espanol, Estonian, Euskara, Francais, Galego, Hrvatski, Icelandic, Irish, Italiano, Kazakh, Latviesu, Lietuviu, Macedonian, Magyar, Nederlands, Norsk bokmal, Polski, Portugues, Romana, Slovencina, Slovenscina, Suomi, Svenska, Turkce, Uzbek, Greek, Bulgarian, Russian, Ukrainian, Serbian, Korean

All hidden apps included in ROM
Fully Deodexed
Zipaligned
Rooted
BusyBox
SuperSU
EFS auto backup
NO WIPE
Disabled boot sounds
Init.d support

Updated YouTube to v4.1.47

Updated Google Maps to v6.14.1

Updated Google Search to v2.1.12

Updated Google+ to v3.2.2

Updated Google Play Store v3.10.9...

INSTALLATION:
BACKUP, BACKUP, BACKUP...

I strongly recommend NANDROID backup first

Installation without wipe:

-Download and place zip on internal sdcard
-Go to recovery
-Wipe cache
-Advanced
-Wipe dalvik cache
-Install Rom

Installation with Full wipe:

-Download and place zip on internal sdcard
-Go to recovery
-Wipe data
-Wipe cache
-Wipe dalvik cache
-Mounts and storage
-Format system
-Install Rom
-First boot takes about 5-10 mins, so don't panic
-Reboot device

Be prepared for​

JB NeatROM Lite

Tomorrow night​
.
.
.
.
.
.

CHECK OUT MY PURE UNMODIFIED STOCK SAMSUNG ROM

If you like my work, please consider a small donation to help me continue developing

Bravo Sale. :banana::banana:

Svaka čast!!! Sačekaću ja ipak sutra Lite, spava mi se sad da prčkam po telefonu :D

Ja nisam mogao da čekam :) Ne da mi se spava nego na oči ne vidim ali morao sam da ga flešnem :) Dobio sam 50GB na Dropboxu :)

Sale, jel preko ovog FULL mogu da opalim LITE kad budeo spreman ili je bolje wipe? Btw, svaka čast :D

Flesnuo sam rom, izgleda i ponasa se extra. Dropbox mi je povecan na 62 gb :p Ali koliko videh, to traje samo 2 godine :(
Inace, ima li ko problem sa google search opcijom? Meni se javlja FC kada god zelim nesto da otkucam, ili glasovno pozovem... To mi je jedini bug koji videh za ovo kratko vreme.

Posto sam novi u sekciji galaxy s2, jel moguce da neko napravi video ovih romova sto flesujete i okaci na youtube da vidimo o cemu se radi,bar mi koji nismo u prici oko ovoga svega...

I jel ima neko iz subotice sa ove teme da mu donesem moj s2 da ga sredi?
Trenutno imam 4.0.3 na njemu..

Pozzz

Ja nisam mogao da čekam :) Ne da mi se spava nego na oči ne vidim ali morao sam da ga flešnem :) Dobio sam 50GB na Dropboxu :)

Sale, jel preko ovog FULL mogu da opalim LITE kad budeo spreman ili je bolje wipe? Btw, svaka čast :D
nisi morao ni sa ICS na JB wipe, tako da ne mora ni na lite ;)
Hvala

PIN kode

Ja sam sada probao full verziju ali imam problem, prilikom startovanja OS-a dobijam ekran sa porukom:
PIN za otkljucavanje SIM kartice preko mreze

i dole je polje gde treba ubaciti neki sadrzaj?

Zna li neko o cemu se radi?

Da li je ispravljeno to sto se desavalo da telefon posle istaliranja 4.1 bude zakljucan za mrezu?

Meni je bio zakljucan na telenor, pa sam ga otkljucao. Znaci mogu slobodno da istaliram ovaj rom?

Posto ne koristim Samsung aplikacije, jel bolje da flesnem FULL ili Lite? Nandroid backup se radi iz CWMa, koliko se secam ili gresim?

Sale, jos jednom da pohvalim ROM, lepi radi bas, svidja mi se :) jedino malo jede bateriju, nadam se da je to samo privremeno dok se ne slegne sto bi rekao Djilkos :)

Nazad
Vrh Dno