Pozdrav svima,
ja vec dugo pratim ovu temu iz coska, posto nemam sta pametno da kazem.
Targo je u mom bloku 28 poceo prikljucenja vec pre jedno 2 meseca. U tom trenutku, moja zgrada nije dala saglasnost, tj. verovatno ih je predsednik s. s. otkacio, a oni nisu ni pokusali da prikupe potpise, jer koga god od komsija da sam pitao da li su im bili za potpis, niko nije odgovorio potvrdno. Nas nekoliko zainteresovanih se slucajno sreli ispred standa TT koje su tad imali u bloku i dogovorimo se da "pritisnemo" malo naseg predsednika i on im je ubrzo dao saglasnost.
Nakon sto smo dali saglasnost ja sam ponovo bio na standu TT, nisam mogao da potpisem ugovor jer vertikala u zgradi nije jos postavljena, ali posto je tada bla neka akcija 2 meseca gratis ja sam ostavio sve svoje podatke, uz obecanje da ce se neko javiti u narednih nekoliko dana da me obavesti o statusu. Takodje, TT promoter mi rece da tu vertikalu mogu da urade za 1 dan jer je zgrada takva da nema busenja izmedju spratova vec samo ture kanalice i kablove, a sve ostalo je vec spremno.
Proslo neko vreme, ja odlucim da se preko njihove podrske raspitam o slucaju, uzeli mi ponovo sve podatke uz obecanje da ce mi se neko iz nadlezne sluzbe javiti u narednih nekoliko dana. Nisam zabelezio datum, ali mislim da je to bilo pre dve nedelje.
Iskreno, da imam neku drugu kablovsku alternativu (PTT KDS), oterao bi ih odavno u (da bas tamo), ali ovako jos uvek cekam da vidim sta ce biti. Medjutim, strpljenje ima granice, trenutno placam full cenu ADSL-a, dok bi uz neki ugovor to bilo dosta jeftinije ili brze. Dao sam im rok do kraja novembra da cu da cekam, ako ne, sta da se radi.
Pa osim sto sam se "olaksao" ovde, pitanje je za nekog od njihovih clanova ovde da li mogu da saznaju kakav je status ili eventualno da uticu da se stvari pokrenu, s obzirom da sam pokusao svim konvencionalnim nacinima da to saznam i uvek sam dobio isto neispunjeno obecanje.
Hvala i pozdrav.