A cekaj sta je nejasno?Pa od pocetka se pricalo da postoji i varijanta da se moze bez ug. obaveze ali placas jednokratno...
Da, treba da se iskljuci.
Sto se USB-a tice, mislim da nije moguce prici mu spolja.
KOLIKO? Jel se secas? 19.999
A sada? 10.000! Doduse, cena od 19.999 je ostala za one koji nakon isteka ili raskida ugovora vrate ostecen ili pokvaren uredjaj...... Znaci, smanjili su iznos za tu jednokratnu naknadu za 50%...
Iz pouzdanih izvora znam da je moj dobar prijatelj kao predsednik skupštine stanara zgrade dobio 12 meseci po 1 dinar od TT uz ugovor za duo10 paket na 2 godine.Da li su ikod vas predsednici Skupstina stanara dobili besplatne pakete od TT na godinu dana( ako ste to uopste uspeli da saznate)?Kod mene sada neki ne zele da sklope ugovor,ne smatrajuci to samo poslovnom politikom kuce,nego i nepotrebno povlascenim odnosom prema pojedincima.
Meni je danas stigao racun za oktobar, za targo 10 uslugu, i racun je 2132 din. A potpisao sam ugovor na 2 godine, znaci trebalo bi da je 1600. Jel ima jos neko slican problem?
Prc ili ne... ranije ako si recimo hteo da uzmes Targo bez ugovorne obaveze, morao si da platis "iznajmljivanje ONT" jednokratno u iznosu od 19.999, a sada kao placas "Prikljucenje" u iznosu od 10.000. Doduse, tamo pise da do kraja promotivnog perioda (do kraja godine) se ne placa ako uzmes Targo na min. 12 meseci.
Kao sto ti rece, u sustini za sada isto kao i sto je bilo, samo sto su spustili cenu za iznajmljivanje modema (tj. sada prikljucak), ali sta im je trebalo ovo "promotivni period do kraja godine"?! ***, i kad nesto pozitivno urade, naprave neku glupost koja im je bila potpuno bespotrebna..... Umesto da razmisljaju i HITNO ubace samo TV paket, oni se bave ovom terminologijom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari